-
June 14th, 2019, 12:25
پاسخ : کدام بانک؟

نوشته اصلی توسط
negarnovin
به نظر من برای درگاه و خدمات الکترونیکی بانک سامان و درگاه سامان کیش از همه بهتر هستش!
سلام؛ امکانش است دلیلش هم بپرسم؟ به نظر شما حساب حقوقی در کدام بانک باز کنیم؟
-
-
June 14th, 2019 12:25
# ADS
-
June 15th, 2019, 00:19

نوشته اصلی توسط
sanawebhost
سلام وب سرویس ؟ تا حالا به گوشم نخورده بود، امکانش است کمی توضیح دهید؟
- - - updated - - -
تشکر از شما. شما از کدام بانک استفاده میکنید؟
و آیا از تسهیلات استفاده کردید برای شرکت؟
وب سرویس یا api هست به افرادی که تراکنش بیش از 1 میلیارد در روز دارن اصولا میدن
و این api هارو توی برنامه نویسی استفاده میکنن و مثلا یه سایتی روزی 1000 تا تراکنش خروجی براید بزنه به حساب کاربر هاش با یک کلیلک همه رو از داخل پنل سایت خودش انجام میده
-
-
June 15th, 2019, 15:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
esmaeil95
اینده
داداش توی کلید یا جای دیگه
مثلا یه نفر یک پولی انتقال میده بهتون چطور میشه متوجه شد فرستنده کی هست؟ من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم!
سلام،
سامانه abplus.ir برید از شعبه فعال کنید. شرح کامل واریزی رو میگه بهتون. شماره کارت واریز کننده کامل.
با احترام.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
SanaWebHost
سلام ممنون از اطلاعاتتان. از نظر تسهیلات کدام بانک به نظرتان بهتر است؟ و برای افراد حقوقی و حقیقی راحتتر وام ارائه میدهد؟
- - - Updated - - -
سلام بانک آینده چه امکاناتی دارد که شما راضی هستید؟ ویا دلیل استفاده از بانک آینده چیست؟ امکانش است توضیح دهید.
- - - Updated - - -
سلام امکانش است بدانم چرا؟ بانک سامان چه استفاده ای بیشتر از بانک های دیگر دارد؟
سلام،
طرح های جالبی داره، مثلا اخیرا ایران کارت راه اندازی کرده ( من هنوز استفاده نکردم شخصا ). یا مثلا بروزرسانی حساب هاشون مثل بانک ملی ساعت 12 شب نیست که به مشکل بخورید خیلی اوقات. قطعا خیلیا ساعت 12 بیرون هستند و کار نکردن کارت ساعت 12 شب اذیت هست واقعا... بانک آینده ساعت 2-2:30 هست بروزرسانی هاش که مشکل تا حدود زیادی حل میشه.
امکانات آنلاین هم من در سامانه شون واقعا چیزی نبوده که بخوام بگم نداشته...
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-