-
August 5th, 2018, 17:03
عضو انجمن
فروش آفر هاست سالیانه تنها 20 هزار تومان | Cpanel + LiteSpeed + CloudLinux + SSD + CXS
به نام خداوند بخشنده مهربان
هاست وب سرور با پیشنهاد ویژه ای در خدمت شماست !!
دارای مجوز از وزارت صنعت , معدن و تجارت " نماد اعتماد الکترونیک" و نماد ساماندهی دیجیتال ایران
مشخصات سرویس
Cpanel + LiteSpeed + CloudLinux + SSD Disk + CXS + Softaculous + Jetbackup + MailScanner
2 گیگابایت فضای هاست SSD
ترافیک تبادلی نامحدود !
امکانات نامحدود !
پنل محبوب سی پنل
وبسرور لایت اسپید
سیستم عامل کلود لینوکس
موقعیت داخل و خارج از کشور
آنتی شلر و فایروال حرفه ای
پلاگین جت بکاپ و SSL رایگان
تنظیم نسخه PHP از 4 تا 7.2
ریستور بکاپ توسط کاربر
بکاپ گیری روزانه و منظم
ریستور و انتقال رایگان
پشتیبانی کامل
سالیانه تنها 20 هزار تومان
سفارش
با احترام . موفق باشید
ویرایش توسط vpgroup : September 8th, 2018 در ساعت 15:32
-
تعداد تشکر ها ازvpgroup به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2018 17:03
# ADS
-
March 29th, 2019, 17:56
عضو انجمن
پاسخ : فروش آفر هاست سالیانه تنها 20 هزار تومان | Cpanel + LiteSpeed + CloudLinux + SSD + CXS

نوشته اصلی توسط
xpt91x
تائید نمیشه!
دیروز ازشون سرویس رو تهیه کردم، ساعت 1 صبح ایمیل دادند که چند روز باید منتظر باشید! بهشون گفتم که کنسل کنید چون سرویس فعلیم 2 روز وقت داره و من نمیتونم منتظر باشم ... گفتند سرویس دیگه ای موجوده، بدیم؟! گفتم بدید! الان ساعت 6 بعد از ظهر جمعه هست و من چند ساعت بیشتر از سرویس قبلیم نمونده و منتظریم که این دوستان لطف کنند مشخصات هاست ارسال کنند! شما همین داستان ها رو تعمیم بدید به این که توی هاست مشکلی بوجود بیاد و بخواید ازشون پشتیبانی بگیرید خدایی نکرده!!!! موفق باشید ...
سلام پیرو حرف شما ، والا بنده از ایشون سرور گرفتم ، کیفیت که عالیه خدایی تیکت ها با جرئت میشه گفت زیر نیم ساعت جواب میدن حتی 3 دقیقه ! چند مورد تیکت ، یکی دو ماهی هست ازشون سرور دارم مشکل فنی رو ویبولیتن داشتیم خودشون برامون حل کردند پشتیبانی فنی ! خیلیا این کارو انجام نمیدن ، دو روز پیش سروراشون که هاست ما هم روش بود به مشکل خورده اول کار خودشون تیکت دادن اطلاع دادن و قدم به قدم گفتند که کجای کار هستند و چی شده
https://client.hostwebserver.ir/announcements.php?id=45 اینو باز کنید
برا هر هاستینگی چنین مشکلاتی وجود داره و عدم سرویس دهیشون هم به شما فکر کنم این بوده
به هر حال من ایشونو تایید میکنم دانش بالا + اخلاق خوب و پشتیبانی به موقع
بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR
-----------------------------------------------------------------------------
Haj_Milat@
-
تعداد تشکر ها ازGenral X2 به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2019, 18:56
عضو انجمن
پاسخ : فروش آفر هاست سالیانه تنها 20 هزار تومان | Cpanel + LiteSpeed + CloudLinux + SSD + CXS

نوشته اصلی توسط
xpt91x
تائید نمیشه!
دیروز ازشون سرویس رو تهیه کردم، ساعت 1 صبح ایمیل دادند که چند روز باید منتظر باشید! بهشون گفتم که کنسل کنید چون سرویس فعلیم 2 روز وقت داره و من نمیتونم منتظر باشم ... گفتند سرویس دیگه ای موجوده، بدیم؟! گفتم بدید! الان ساعت 6 بعد از ظهر جمعه هست و من چند ساعت بیشتر از سرویس قبلیم نمونده و منتظریم که این دوستان لطف کنند مشخصات هاست ارسال کنند! شما همین داستان ها رو تعمیم بدید به این که توی هاست مشکلی بوجود بیاد و بخواید ازشون پشتیبانی بگیرید خدایی نکرده!!!! موفق باشید ...
با سلام و احترام
لطفا زود قضاوت نفرمایید
ضمن عرض پوزش بابت تاخیر در ارسال هاست متاسفانه یک مشکلی برای یکی از سرورهای ما پیش اومده بود که خداروشکر حل کردیم و سفارش های معلق تمامی ارسال شدند میتونید چک کنید
موفق باشید
ویرایش توسط vpgroup : March 29th, 2019 در ساعت 19:01
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2019, 00:58
عضو جدید
سلام و وقت بخیر. بسیار آفر خوبیه انشاله که مطمئن باشه
1- این آفر هنوز موجوده ؟؟
2- هاست ssd ایران رو هم شامل میشه یا فقط خارج هست ؟؟
3- دامنه رو قبلا خریداری کردم برای نصب مشکلی نیست ؟؟
4- بعد از پرداخت چه مدت زمان تحویل میدید ؟؟
بسیار سپاسگذارم
-
-
March 31st, 2019, 01:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zozz
سلام و وقت بخیر. بسیار آفر خوبیه انشاله که مطمئن باشه
1- این آفر هنوز موجوده ؟؟
2- هاست ssd ایران رو هم شامل میشه یا فقط خارج هست ؟؟
3- دامنه رو قبلا خریداری کردم برای نصب مشکلی نیست ؟؟
4- بعد از پرداخت چه مدت زمان تحویل میدید ؟؟
بسیار سپاسگذارم
با سلام و احترام
بله موجود هست و سرور خارج فعلا ارائه میشود ( دایرکت ادمین فرانسه) . مشکلی در رابطه با دامین نیست ست میکنید و بعد از پرداخت تا 30 دقیقه ارسال میشود .
موفق باشید
-
-
March 31st, 2019, 01:23
عضو جدید
ممنون از پاسخ شما ولی قبلا هم هاست خارج داشتم. متاسفانه سایت به سختی لود میشد
سرعتشون نسبت به ایران خیلی کمتره
و یکی از مشکلات دیگه هاست خارج این بود که فرم تماس وب سایتم ، بعد چند ساعت پیام ارسال کننده رو میفرستاد
نمیدونم ....
-
-
March 31st, 2019, 12:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zozz
ممنون از پاسخ شما ولی قبلا هم هاست خارج داشتم. متاسفانه سایت به سختی لود میشد
سرعتشون نسبت به ایران خیلی کمتره
و یکی از مشکلات دیگه هاست خارج این بود که فرم تماس وب سایتم ، بعد چند ساعت پیام ارسال کننده رو میفرستاد
نمیدونم ....
عرض ادب مجدد
ما بر روی این سرویس 7 روز گارانتی برگشت وجه داریم بدون قید و شرط . در صورتی که مشکل داشتید میتونید تغییر سرور یا فسخ سرویس دهید
ولی برای مشکلتون بعد از انتقال تیکت بدید بررسی میکنیم براتون و راه های تسریع شدن سرعت لود رو خدمتتون عرض میکنیم
موفق باشید
-
-
April 6th, 2019, 12:32
هنوز موجوده و میشه خرید ؟ رم و io و entry این هاست چقدره ؟
-
-
April 6th, 2019, 13:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
emadeee
هنوز موجوده و میشه خرید ؟ رم و io و entry این هاست چقدره ؟
با سلام و احترام
بله همچنان موجود است . ظرفیت ها : ایران پارس پنل دایرکت 3 عدد - فرانسه پنل سی پنل 2 عدد - فرانسه پنل دایرکت 5 عدد
برای اطلاعات درخواستی در تماس باشید
موفق باشید
-
-
April 6th, 2019, 16:18
عضو جدید
کیفیت و سرعت زیر صفر
پول خودتونو دور میندازین همین
-
-
April 6th, 2019, 17:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alexa_host
کیفیت و سرعت زیر صفر
پول خودتونو دور میندازین همین
با سلام و احترام
عزیز اگر مشکلی هست روی سرعت و کیفیت از طریق سایت در ارتباط باشید حل کنیم براتون کیفیت همه سرور های ما مطلوب هست مشکلی نداشتند .
نکته مهم : ما انقدر مطمئن هستیم که 7 روز برگشت وجه بدون قید و شرط گذاشتیم . شما به جای تخریب در ارتباط بودید حل میکردیم براتون
موفق باشید
ویرایش توسط vpgroup : April 6th, 2019 در ساعت 20:31
-