-
March 14th, 2019, 00:56
پاسخ : دوستان به ویندوز سرورم به شدت حمله دیداس میشه لطفا کمک کنید
قشنگش اینه که یک عده توی بخش آموزشی اومدن آفر دادن به جای جواب دادن به استارتر. قوانین هم که هیچ.
طبق تجربه بنده هیچ دیتاسنتری در ایران آنتی دیداس نداره. خودتون رو علاف این تبلیغات نکنید. شبکه ایران اصلا زیرساخت مناسب برای همچین کاری رو نداره.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
تعداد تشکر ها ازtaghikhani به دلیل پست مفید
-
March 14th, 2019 00:56
# ADS
-
March 14th, 2019, 02:56
عضو جدید
یه زمانی با نرم افزار Anti DDoS Guardian روی ویندوز میشد محدود کرد کانکشنارو تا حدودی جواب میداد الانو نمیدونم، تستش کن!
AMYR.IR
Telegram & Back-End Developer
-
-
March 14th, 2019, 09:55

نوشته اصلی توسط
AmirWWP
یه زمانی با نرم افزار Anti DDoS Guardian روی ویندوز میشد محدود کرد کانکشنارو تا حدودی جواب میداد الانو نمیدونم، تستش کن!
این نرم افزار نصب کردم کرکش باطل شد لامصب هر کاری می کنم دیگه کرک نمیشه
-
-
March 14th, 2019, 11:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
morit
5.63.9.236
مجهز به سویچ هم هست اگه اتک خیلی سنگین باشه اینترانت میشه بعد 5 دقیقه دوباره اینترنت میشه و دوباره فایروال ای پی اتکر رو هم بلاک میکنه
منتظرم Xd
من که نمیزنم ولی فکنم بچه های کرمو مشغول بشن
-
-
March 14th, 2019, 12:46

نوشته اصلی توسط
taghikhani
قشنگش اینه که یک عده توی بخش آموزشی اومدن آفر دادن به جای جواب دادن به استارتر. قوانین هم که هیچ. طبق تجربه بنده هیچ دیتاسنتری در ایران آنتی دیداس نداره. خودتون رو علاف این تبلیغات نکنید. شبکه ایران اصلا زیرساخت مناسب برای همچین کاری رو نداره.
سلام الان حتما نیاز نیست دیتاسنتر این کار رو بکنه شما میتونید قرارداد با کشور های خارجی ببندید و شبکتون از اونا رد بشه ، که در صورت دریافت دیداس اونا دیتکت کنن و ترافیک کلین رو به سمت شما ارسال کنند ، الباقی دیداس های کوچیک هم خودتون با فایروال سخت افزاری یا حتی os بگیرید و موردی پیش نمیاد و به سادگی مشکل حل میشه ؛ تمامی این موارد رو در بستر گیم که تقریبا دیداس های زیادی دارن تست کردیم.
-
-
March 14th, 2019, 12:58
دوستان من الان از کل این بحث این نتیجه گرفتم که ظاهرا اگر سایت بر روی ویندوز سرور نصب بشه کلا نمیشه جلو دیداس گرفت
پس مهندسان عزیز باید بشینن رو این موضوع کار کنن تا به پیشرفت قابل ملاحظه ای برسن
نه اینکه فقط بسینیم بگیم سرور با فلان قیمت میفروشیم بدون هیچ پشتیبانی مطمئنی
ویرایش توسط havin_20 : March 14th, 2019 در ساعت 13:12
-
-
March 14th, 2019, 13:20

نوشته اصلی توسط
havin_20
دوستان من الان از کل این بحث این نتیجه گرفتم که ظاهرا اگر سایت بر روی ویندوز سرور نصب بشه کلا نمیشه جلو دیداس گرفت
پس مهندسان عزیز باید بشینن رو این موضوع کار کنن تا به پیشرفت قابل ملاحظه ای برسن
نه اینکه فقط بسینیم بگیم سرور با فلان قیمت میفروشیم بدون هیچ پشتیبانی مطمئنی
اصولا مدیریت سرور بر عهده مشتری است. در واقع دوستانی که قصد راه اندازی گیم سرور یا موارد مشابه دارند باید اطلاعات خود را در این زمینه تقویت کنند.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Amirhossein.M
سلام الان حتما نیاز نیست دیتاسنتر این کار رو بکنه شما میتونید قرارداد با کشور های خارجی ببندید و شبکتون از اونا رد بشه ، که در صورت دریافت دیداس اونا دیتکت کنن و ترافیک کلین رو به سمت شما ارسال کنند ، الباقی دیداس های کوچیک هم خودتون با فایروال سخت افزاری یا حتی os بگیرید و موردی پیش نمیاد و به سادگی مشکل حل میشه ؛ تمامی این موارد رو در بستر گیم که تقریبا دیداس های زیادی دارن تست کردیم.
بله کلودفلیر هم همین خدمات رو ارائه میده و چندین شرکت مشابه. ولی برای گیم سرور پینگ افزایش پیدا میکنه در صورت استفاده از این گزینه.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
March 14th, 2019, 14:33
عضو انجمن
پیشنهاد من به شما در حال حاضر استفاده از ISA هست.کارایی خوبی داره. لینک دانلود هم میزارم براتون
https://www.microsoft.com/en-us/down...s.aspx?id=7306
ارائه دهنده خدمات میزبانی در انگلستان آلمان و ترکیه
MyHBD
-
-
March 15th, 2019, 00:00
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
havin_20
این نرم افزار نصب کردم کرکش باطل شد لامصب هر کاری می کنم دیگه کرک نمیشه
کرک سایت های مختلف رو چک کن. با برنامه های جانبی uninstall که رجیستری هارو هم پاک میکنن پاکش کن دوباره نصب کن.
AMYR.IR
Telegram & Back-End Developer
-
-
March 15th, 2019, 01:56

نوشته اصلی توسط
AmirWWP
کرک سایت های مختلف رو چک کن. با برنامه های جانبی uninstall که رجیستری هارو هم پاک میکنن پاکش کن دوباره نصب کن.
هزار بار همه مدل تست کردم به طرز عجیبی نمیشه
-