خب این برخی مشکلات که می فرمایید بنده هم از خدامه برداشته شه ! تو سه ماهه اخیر بالغ بر چند میلیون جناب PayPal پرداخت های ما رو نابود کرده و به ما خسارت زده با اینکه از افراد خارجی استفاده میکنیم .
حالا شما میگی آب گل آلود تشریف ببر بانک ملی , صادرات , ملت , سپه , پارسیان , سامان , پاسارگاد و .... ( ماشالا مملکت ما که اگه سرمایه نداره به اندازه یه تریلی فقط اسم بانک داره :D ) , تشریف ببرید از اینا سوال کنید ببینید خدمات ارزی دارن یا نه ؟! بعد تعبیر خدمات ارزی چی هست !!! دلار به هیچ جای دنیا نمی فرستن ! هیچ نوع پولی به هیچ جای آمریکا نمی فرستن !!! اینو عملا یکی از کارکنمان یکی از شعب بانک سامان در حالی که صداشو تا جایی که میتونست بالا ببره دقیقا به من گفت : " به هیــــــــــچ جای آمریکا پــــــــــــــــــــــــ ــول نمی فرستیـــــــــــم ! به هیــــــــــــــچ جای دنیـــــــا دلار نمی فرستیم ! " افتخار هم میکردن که اینکارو انجام نمیدن فکر میکنم تحریم کردن :D بانک پاسارگاد هم که به بنده گفتن مبلغ های زیر 1000 دلار اصلا کار نمیکنن ! مثلا فردا روز 20 تا IP خواستی باید 1000 دلار علی الحساب بدی !

در حالی که فکر کنم میانگین حقوقی که دولت به ملت میده زیر 1000 دلار هست ! اما واسه حواله کردن بالای 1000 دلار فقط قبوله ! بانک های دیگم که یه پیرهن عثمونی داشتن ! یکی به دبی فقط میفرسته و یکی فلان و یکی بسان ! ) حالا اگه جایی دروغ گفتم سوال بگیرید بگید اینجا رو دروغ گفتید !!!!
منم اگه اون سرور نمی خوابید لازم نبود که یه سرور دیگه ضرر کنم ! چون هر سرور جدید با برنامه خاص خودش ران میشه و باید هزینه خودشو لا اقل در بیاره ! اما وقتی چنین اتفاقی میفته یعنی همه چیز کشک ! بیعنی باید قید 2 تا سرورو کلا زد یکی اون یکی که پولشو قبل دادم ! یکی این یکی جدیده ! حالا انصافا این وسط چی به من ماسیده !؟!
اگه هم دوستان میخوان کل کشور ها رو تحریم کنن بگن که دیگه ما اصلا کار نکنیم که فردا 100 تا انگ از مشتری و 100 تا انگ هم از .. بخوریم ! ما خود درگیریم ! همممون با خودمون مشکل داریم مشکلمون اینه ! بانک ایرانی که میاد دلار رو تحریم میکنه اولا سری ضررش به من و تو ی ایرانی میخوره ! وگرنه دلار که ارز رایج دنیاس ! حالا به حاشیه نکشیم بحث رو اینم داشتان ما که از این قراره !
حالا ساپورت تلفنی هم با ماهانه 30 هزار تومان مقدوره تو پلن ها هم گذاشتم ! 7/24 تلفنی ! اگه کسی میخواد یا علی ! سطوح پشتیبانی هم مشخص کردم . پلن های جدید رو هم گذاشتم .
اگر کسی خواست در خدمتیم اگر هم ....
یا حق
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
ضمنا توی هاستینگ ایران همه دنبال چیزای ارزون هستن ! خب ملت عزیز و گرامی ساپورت بسیار هزینه بر هست و الان خیلی از شرکت های خارجی بر سر این ساپورت و منیج کردن سروریس های دیگران دارن نون میخورن اما تو ایران که فقط مهم اینه که جنس ارزون باشه حتی اگه ساپورت نداشته باشه ! بعد از خرید تازه یادمون میاد ساپورت نیاز داریم

!
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
دیتا سنتر leaseweb رو مثال میزنم ! هزینه ساپورتش در اکثر موارد با هزینه سرویس برابری میکنه یا حتی بیشتره !!!!!

حالا چی میفرمایید ؟ ! واسه ساپورت حتی اگه بخوایم از ساده ترین نیروی کار هم استفاده کنیم ماهانه 300 تومن لا اقل خرج بر می داره ! در 3 شیفت کاری هم حساب کنید دست کم 900 تومن ! حالا نیروی متخصص هم که دیگه معلومه ! باز هم بگید گرونه بعد بگید ساپورت نداره :D