-
October 20th, 2016, 03:53
عضو انجمن
███ ۷ روز تست رایگان!| تخفیف باورنکردنی بر روی سرورهای هلند نیرا کلاود به مناسبت انتشار نسخه نهایی ویندوز سرور ۲۰۱۶ ███
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2016 03:53
# ADS
-
December 16th, 2016, 16:07
پاسخ : ███ ۷ روز تست رایگان!| تخفیف باورنکردنی بر روی سرورهای هلند نیرا کلاود به مناسبت انتشار نسخه نهایی ویندوز سرور ۲۰۱۶ ███
سلام دوست عزیز
امکان ارسال پیام خصوصی ندارم متاسفانه!
یه سرویس میخام که قبلش چندتا سوال دارم که باید جوابش رو بدونم!
همینجا میتونید به بنده پی ام بدین یا برم تو سایتتون و اونجا عضو بشم و مطرح کنم خدمتتون؟
-
-
December 16th, 2016, 16:10
عضو انجمن
پاسخ : ███ ۷ روز تست رایگان!| تخفیف باورنکردنی بر روی سرورهای هلند نیرا کلاود به مناسبت انتشار نسخه نهایی ویندوز سرور ۲۰۱۶ ███

نوشته اصلی توسط
blackidea
سلام دوست عزیز
امکان ارسال پیام خصوصی ندارم متاسفانه!
یه سرویس میخام که قبلش چندتا سوال دارم که باید جوابش رو بدونم!
همینجا میتونید به بنده پی ام بدین یا برم تو سایتتون و اونجا عضو بشم و مطرح کنم خدمتتون؟
باسلام و درود خدمت شما دوست عزیز
پیام خصوصی خدمتتون داده شد
اگرچه اگر از طریق سایت هم اقدام کنید در خدمتتون هستیم
با احترام
-
-
September 23rd, 2018, 15:07
سلام خسته نباشید
ببخشید سرور مجازی های هلند رم ۶ با تعداد هسته ۵ بنطرتون ویندوز ۲۰۱۲ یا ۲۰۱۶ مصرف منابع کمتری داره و مناسب کرک هست؟؟
-
-
September 26th, 2018, 15:26
-
-
October 24th, 2018, 13:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
chichosting.net
چه جالب در همون تاپیک هم توضیح داده شده که مساله چیه ؟ شما ظاهرا ببه تاپیک های زیرخاکی علاقه دارید ؟
-
-
October 28th, 2018, 01:34
سلام
ایشون کلاه بردار هستن
پول من رو هم یکبار خوردن و به هیچ وجه پس ندادن.
-
تعداد تشکر ها از mahdi0000 به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2018, 10:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdi0000
سلام
ایشون کلاه بردار هستن
پول من رو هم یکبار خوردن و به هیچ وجه پس ندادن.
ما هیچ موقع ادعایی نکردیم که خیلی بزرگ و عظیم هستیم و....
واقعا فکر می کنید ما لنگ پول شما هستیم؟ این شما بودید که همکاری نکردید و فحش دادید و افترا زدید و هتک حرمت کردید ؟ با این که چندین بار هم بهتون اخطار داده شده و همین الان هم پرونده شما در حال پیگیری از سمت ای نماد هست واقعا فکر می کنید با این شرایط پول شما رو باید پس بدیم ؟
فکر نمی کنم کسی که داره فحاشی می کنه و همکاری نمی کنه پولی هم هم دریافت کنه!
-
-
October 28th, 2018, 10:51

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
ما هیچ موقع ادعایی نکردیم که خیلی بزرگ و عظیم هستیم و....
واقعا فکر می کنید ما لنگ پول شما هستیم؟ این شما بودید که همکاری نکردید و فحش دادید و افترا زدید و هتک حرمت کردید ؟ با این که چندین بار هم بهتون اخطار داده شده و همین الان هم پرونده شما در حال پیگیری از سمت ای نماد هست واقعا فکر می کنید با این شرایط پول شما رو باید پس بدیم ؟
فکر نمی کنم کسی که داره فحاشی می کنه و همکاری نمی کنه پولی هم هم دریافت کنه!
پس حقشه
کسی که فحش میده 1 ریال هم بهش تعلق نمیگیره
-
-
October 28th, 2018, 22:41

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
من سرور خریدم ولی تحویل داده نشده هنوز الان سایت هم داوون هست
-
-
October 29th, 2018, 08:23
عضو انجمن
با سلام
بنده وب سایت رو داون نمی بینم
ممنون می شم از طریق تیکت اقدام به پیگیری بفرمایید
-