ویرایش توسط TeraServerCo : October 10th, 2018 در ساعت 11:00
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته تلگرام : @h_myahya تلفن تماس :021.5568.68.61
,سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
نمیخواستم بیام ولی جواب دادن از غذا خوردن واجبتر بو،د ببین دمت گرم آفر میدی ولی بحث اینه بعضی از همکارهای شما سرویس رو ارزون میخرن خیلی ارزون اما نمیخوان ارزون بدن منطقشون هم اینه چرا من اول ارزون بدم هر وقت همه ارزون دادن منم ارزون میدم مطمعا باشید خیلی از همکارتون از همین سایتی که من عکس قرار دادم دامینو میخرن هر دامین .info میشه نهایت 48 هزار تومن ب اما قبول کن فروختن با صود 4 برابر ضلمه و این کارش باعث میشه کسی که دامین رو گرون بخره چیزی که ارائه میده گرونتر میشه این یه حرکت دایره واره تا کسایی که با قیمت ارزون خرید میکنن قیمت کاهش ندن هیچی تغییر نمیکنه حتی اگر دلار بشه 8000 ریال ای کاش منتظر نباشیم یکی دیگه شروع کننده باشه.
سرو دانلود
دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران
با بخش اول صحبت بشدت مخالفم
چون دقیقا سود ما نصف شده بخاطر همین افزایش قیمت ارز
چون مجبور شدیم از سودمون بزنیم تا قیمت کمی منطقی بشه
شما یا هرمشتری دیگه ای هم که احساس میکنه این قیمتا براش زیاده اجبار که نشده
میتونه بره مستقیم بگیره یا هرچیزی که خودش فکر میکنه
در ضمن ! قیمت گذاری اینقدر چیز ساده ای نیست که شما اسکرین از قیمت دلاری یک دومین میدی خوشحالم هستی که چه چیزی رو کشف کردی
وقتی تورم 30 درصدی اتفاق میفته توی جامعه
کارمند شما دیگه حاضر نیست با حقوق قبلی برا شما کار کنه باید یا پول اضافه بهش بدی یا اینکه یکی دیگه بیاری یا اینکه خودت بارشو به دوش بکشی
وقتی اجاره محل فعالیت 30 درصد میره بالا ، اب و برق و ... هم جای خود
وقتی ارزش پول میاد پایین ! یعنی دیگه 3 هزار تومنی که قبلا سود میکردی الان هزار تومنه
اینا رو اگر درک کنید و متوجه بشید میفهمید که قیمت هاستینگ ها از همه چیز کمتر رفته بالا و افرین میگید به افرادی که در این صنف داخل ایران دارن فعالیت میکنن (البته همیشه هاستینگ های بی کفایت هم هستن نمیشه کاریشون کرد)
فکر کنم دوستان پاسختونو دادن
موفق باشید
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
بازم میگم این فکرو فقط فقط شما نمیکنید هر کسی در حال کار انجام دادن هستش همینو میگه بحث اینه هر چقدر شما گرون کنی وقتی میره وسیله بخری گرونتر میده مثلا یک فروشگاه اینترنتی علاوه بر بالا بردن قیمت جنسش ، هر قیمتی که هزینه کرده برای راه اندازی سایتش رو هم میکشه روش اونم همین فکرو میکنه ببین چی میشه وقتی همه اینجوری فکر کنند
سرو دانلود
سلام
شاید یک جا شما آفر دیدید و دقیقا میزبان شما هم از همانجا که آفر زده سرویس داده و متوجه شده اید که اینقدر پریشان شده اید اما در نظر بگیرید همه رجیسترار ها آفر ندارند مثل هاستینگ های ایرانی است یکی سرور میده 5 ت بقیه که 5 ت نمیدهند.
البته در نظر بگیرید مشکلات ما در چند ماه گذشته : (در اصل تاپیک شما تاپیک خوبی شد موارد ذکر شود)
1.روی آوردن همه کاربران ایرانی تقریبا به جاهایی که دومین را ارزانتر ثبت میکنند و اینچنین آفر میدهند.(خب تا اینجای کار مشکلی نیست حق هر کسی است قیمت کمتر بود خرید کند)
2.شروع مشکلات با این دست دومین ها، ارسال تیکت های پی در پی کاربران بالای 100 تا در هفته فقط برای مشکلات زیر :
الف)عدم پاسخ سریع dns
ب)عدم لود سایت با www
پ)عدم کار کردن سرویس کلاستر و فعالیت دومین روی دو بستر
ت) dns تغییر داده شده اما چرا بعد از 24 ساعت سایت قطع شده است ؟
و تیکت هایی از این دست.
اخر سر متوجه شده ایم رجیسترار های محترم مشکل دارند و اکثر مشکل مشتریان با تعویض رجیسترار و تمدید دومین به قیمت خیلی یا گاها دو برابر (به خاطر انتقال) حل شد و برخی دیگر نیز هنوز در حال تحمل هستند چون توان تمدید مجدد چه بسی قیمت بالاتر ندارند (مخصوصا اون مورد مشکل لود سایت با www)
-----------------------------------------------------------------------------------------قیمت ارز بالا رفت :
1 ماه گذشت
نه پایین میاد جو بازاره ... (به قول دوستان حباب...)
2 ماه گذشت
نه پایین میاد ...(ما که تجهیزات قبلی را همچنان داریم تحمل میکنیم مشکلی نیست ...)
3 ماه گذشت
عجب ....
4 ماه گذشت
قطعات باید تعویض شود و خراب شده اند، خب چیزی که جدید نشد اضافه بشه حداقل سرویس ها نگه داشته بشه و تداخل نداشته باشند
خب تا اینجا همه چی عادی ...
خرید قطعه جدید ناگهان قیمت 3 تا 4 برابر - قیمت یک رم معمولی کامپیوتر خانگی 2 برابر
تا اینجای کار پرووایدر کلی ضرر کرده (چند ماه تحمل + خرید قطعات به قیمت خیلی زیاد و چند برابر)(شاید بگید چرا پیش بینی نشد که ممکن است قیمت بالا تر برود و از قبل گران نشد تا جلوی ضرر گرفته شود، آیا شما قبول میکردید یا یک هفته گران شدن دلار سرویس را گرانتر تمدید نمائید ؟ !!!! خیلی راحت ریزش مشترکین شرایطش فراهم میشد و سقوط 100% - در هر صورت خیلی موارد بررسی شد و نتیجه با این مورد رسید.)
در پایان عدم توان تحمل بیشتر و افزایش قیمت هاستینگ ....
شروع تیکت های مشترکین که چرا گران شده است (ظاهرا مشترکین در ایران نیستند و کم لطف هستند ...)
خب تا اینجای کار بالای 500 تیکت در یک هفته کمتر فقط بابت قیمت ها (این یعنی افزایش شدید تنش و مشکلات روانی ایجاد شده بین کارمندان یک شرکت خدمات دهی)
خب همه چی آرام و یک هفته آتی نرمال در پیش ...
ناگهان دلار 10 ت میشود ... (باز شروع شدنمیدونیم خوشحال باشیم یا ناراحت
)
حالا این دفعه تقریبا 1.5 یا 2 برابر تیکت ها بیشتر از سری قبل سرازیر شده با عنوان "کاهش قیمت - ارزان شدن ارز در مملکت و شبیه آن"
خب یکی نیست بگه هم میهنان عزیز مگر با قیمت مستقیم ارز سرویس میگیرید ؟ آن 5 ماه که قیمت ها زیاد نشد در هاستینگ ها چرا کسی نیومد بگه ارز رفته بالا من بیشتر پرداخت میکنم ؟ الان که تراز مالی یک شرکت نزدیک به منفی شده و کلی ضرر داده باز قیمت بیاره پایین ؟ خب نباید مجدد سرپا بشه ؟ خب چه چیزی یک روزه ارزان شده با قیمت دلار ؟ 1 روزه افزایش خورده است که 1 روزه کاهش یابد ؟
طبق معمولی - مشتری حق دارد در پی راهی دیگر برای جبران ضرر ....
درخواست حواله های بانکی صادر شد - هنگام حواله دلار 19 تآخه چرا ؟ دلار که 10 ت شده ؟ !!!! (پاسخ صرافی : برو پیش همونی که میگه 10 ت شده حواله بزن (با لحن خیلی خوب بخوانید (مثلا)) من که دلار 20 از مردم خریدم خیلی دارم لطف میکنم واست 19 میزنم
به من چه دولت میگه 10 ت)
حال این وسط یکی از همکاران اعلام کرد که ما حواله زدیم 13 ت(دقیقا همین شکلی)
بعد دو هفته ... پنل همکار بسته شد اون -->ما --->
مگر از صرافی نزدی ؟ پاسخ : نه دلال بود دیدم از مردم داره ارزون میخره گفتم خب حتما درست میزنه دیگه - خب چی شد ؟ پاسخ : پیپال هک شده بود
(حال یک سری از دوستان نیان بگن ما زدیم مشکلی نبود --> کلیات را ببینید بله هستند کسانی هم که حلال خورد هستند و وقتی دلار 12 ت از دست مردم میگیرند کمی بالاتر حواله میزنند نه 19 ت اما در این بازار همه این کار را میکنند ؟ کدام شرکت بزرگ چنین ریسکی میکند که در این بازار ارزانی دلال ها بچرخد و حواله بزند ؟ - در پایان در ارز و حواله زدن هم ***ی چند برابر شده و هرچی ارزانتر - ریسک بیشتر ...)
مشکلات را میبینید ؟ سعی کردیم تمام موارد را کامل و با شکلک یا هر چیزی بزنیم که مشتاقانه بخوانید و متوجه بشوید.
مطمئن باشید بیشتر از مشتری ها، هم اکنون هاستینگ ها درگیر شده اند و در حال ضرر دادن هستند.
اون هاستینگی که یک دومین آفر میخورد هم شاید سوء استفاده گر نباشد به همان قیمت قبل آفر بدهد (تو فکر این مورد شاید باشد که به جای گران کردن با همان آفر و فروش به قیمت اصلی ضررش را جبران کند این گونه نه مشتری ها قیمت بیشتری پرداخت کرده اند نه وی ضرر بیشتری کرده است بلکه با آفر رجیسترار ضرر میزبان هم جبران شده است) حال این وسط شمای مشتری میتوانید تمام دردسر های پرداخت را و پشتیبانی مستقیم را تجربه نمائید (حال برای شما هم که راحت است و دردسر ندارید که چه بهتر) و مستقیم خرید نمائید حداقل آن میزبان هم میفهمد چند چند است و چه تعداد مشترک دارد که یا فکر دیگری بکند یا دیگر ادامه ندهد.
در پایان تمام موارد بالا فقط گوشه ای از مشکلات بود و خداروشکر استارتر عزیز از انجایی که قدیمی هستید حتما خدمات ما را میشناسید تا به امروز هیچ سرور دست دومی مانند 56xx و ... نداده ایم.!!! هر چند این شرکت ها هم فکر کنیم الان مشکل بیشتری دارند چون قطعات آنها بیشتر باید تعویض شود.
ویرایش توسط RoobinaServer : October 10th, 2018 در ساعت 11:25
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
من نمیدونم چرا حرف بنده رو کسی متوجه نمیشه بنده با شما یا با کسایی که رجیستر دیگه دارن کاری ندارم بحث اینه ای کسایی که آفر توپ بهتون میخوره به جای صود 4 برابر یک صود دوبل کنید نه اینکه دامینش که 48 تومن میشه به قیمت بیش از 200 هزار تومن بفروشه شما شاید از محدود کسایی باشید که قیمت رو با افزایش جزئی دلار بالا نمیبردن اما به چشم خودم دیدم همکاراتون هنوز دلار افزایش چندانی پیدا نکرده افزایش دادن چه افزایشی یا خنده دار ترین کار که نمیخوام اسمشونم بگم وسط سرویس فاکتور صادر کردن مابه تفاوت قیمت دلار خوب وقتی کسی مثل من این چیز ها رو دیدن وقتی دلار از 20 تومن اومد رو 16 توم یا یک هفته هست آفر فعال شده انتظار داره از سرویس دهنده هایی که از اون شرکت میخرن یک آفر معمولی بدن اما با کمال پرئی نه تنها قیمت ثابت نمیمونه بلکه افزایش میدن . شاید شما دلیل ارزونی داشتن مشکل عنوان کنید بنده از وقتی دامین تحریم شدم اکثر دامین ها رو به همین شرکت انتقال دادم تا حالا مشکلی نداشت . (نکته) دلار 16000 تومن شما سرطون کلاه رفت 20 تومن
سرو دانلود
عزیز جان شما گویا تاپیک زدی که متکلم وحده باشی و هر چی گفتی بقیه بگن بله حق با شماست.
چون هر کی هر چی میگه و دلیل میاره که مشکلات پیش روی هاستینگها چی هست، شما در نهایت میگید: نمیدونم چرا حرف منو متوجه نمیشید !!!!!
اتفاقاً این شمایید که حرف بقیه رو متوجه نمیشید.
این بندگان خدا به ده شکل مختلف برای شما مثال زدند که علت تفاوت قیمتها چی هست ! اما شما فقط اعتقاد داری کشف خودت درسته.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
این همه شکلک و ... که بخوانید آخر هم نخواندید :
اشتباه همینجاست !!! میدانید چه قدر مشترکین معترض همین قسمت بودند ؟ میگفتند که : چرا ناگهانی این همه افزایش ؟اون هاستینگی که یک دومین آفر میخورد هم شاید سوء استفاده گر نباشد به همان قیمت قبل آفر بدهد (تو فکر این مورد شاید باشد که به جای گران کردن با همان آفر و فروش به قیمت اصلی ضررش را جبران کند این گونه نه مشتری ها قیمت بیشتری پرداخت کرده اند نه وی ضرر بیشتری کرده است بلکه با آفر رجیسترار ضرر میزبان هم جبران شده است) حال این وسط شمای مشتری میتوانید تمام دردسر های پرداخت را و پشتیبانی مستقیم را تجربه نمائید (حال برای شما هم که راحت است و دردسر ندارید که چه بهتر) و مستقیم خرید نمائید حداقل آن میزبان هم میفهمد چند چند است و چه تعداد مشترک دارد که یا فکر دیگری بکند یا دیگر ادامه ندهد.
بنده نه الان به عنوان میزبان صحبت میکنم نه هیچ شخص دیگه - به عنوان یک ایرانی : توروخدا بفرمائید چه طور با مشترکین ایرانی برخورد شود ؟ قیمت بالا نره و دیگه نشه یک دفعه بره بالا میگن چرا ؟!!!! کم کم بالا بره میفرمائید خب کم کم بردن بالا
انشالله که همچنان نداشته باشید این دیگر میتوان روابط مناسب شما چه در بازار ارزی چه حرفه ای بودن در انتخاب رجیسترار را در نظر گرفت اما همه به این صورت نیستند، چون خیلی از شرکت های بزرگ که متاسفانه نمیشه نام برد مطلع هستیم مشکل دارند چون مشترکین آنها که بر روی سرویس ها ما هستند به ما تیکت زده اند در اصل خبرداریم چه شرکت هایی مشکل دارند و کدام ندارند.
ترجیح میدهیم سر ما مالی کلاه برود تا سرویس ها مشکل نخوردند.
صحبت یک دلار و دو دلار نیست.
صحبت خرید یک دومین نیست.
صحبت شارژ پنل های بین المللی آیپی - دومین - دیتاسنتری و ... است.
صحبت این است همان مشترکی که تیکت زده است و اعلام مشکل کرده است که ما مشکل را رجیسترار وی اعلام کرده ایم دومین دیگری که پیش ما دارد فردای روز تیکت نزند و اعلام نکند شما هم که مشکل دارید !!! (خیلی در این مسیر در حال تلاش هستیم و امیدواریم سر افکنده نشیم)
---
در پایان :
بنده خودم را جای شما بگذارم حرف و داغ دلتان صحیح و قبول دارم، میدانید چرا حرف شما را کسی متوجه نمیشود ؟ متوجه میشوند اما نمیتوانند درک کنند!!! چون اکثرا اینجا میزبان هستند و شما مستقیم همه میزبان ها را جمع بستید و مشکلات آنها را اصلا ندیدید (دقیقا همان که فرمودید همه به فکر خود هستند)، شخصی شما را درک میکنیم اما مشکلات میزبان وقتی کنار مشکلات شما گذاشته میشود درک مشکلات شما کمی دشوار میشود ...
همه امروزه درگیر این مشکلات هستند حال یک عده ترجیح میدهند مالی بیشتر ضرر کنند تا 1% ریسک پرداختی نداشته باشند (مثل ما که فرمودید کلاه رفته) یک عده پنلشان بسته میشود، کدهای انتقال سرور ها را دیتاسنتر لغو میکند و سایر محدودیت ها، یک عده بیشتر به سمت مشترک فشار می آورند، در کل همه در حال دست و پا زدن هستند.
از سال 1385 تا کنون
دلایلی که میارن از نظر خودشون درسته و چرا بقیه موافق هسند چون فعالیت همه شما در یک ضمینه هست این از نظر شما دلایلش درسته از نظر مشتری که مجبوره تمدید کنه نه این حرف جالب هست که یکی زد اگر نمیخوان با این قیمت برید جای دیگه منتطق من این نیست که منو تائید کنن منطقم اینه چرا یک چیزی رو میخری 1000 تومن میفروشی 10000 هزارتومن شاید این از نظر شما پولی نباشه اما برای امسال بنده چرا خیلیه
مثالی میزنی ربطی به هاست نداره از یکی از شرکت های تولیدی رب پرسیدن چرا گرون میفروشی راحت گفت چون گرون میخرم این دلیلشو داشت اما دلیل اینو باید شنید چرا جنسی 4 برار میشه وقتی قیمت پائین خریداری میشه.
سرو دانلود
علاوه بر گفته قبلی در مورد جبران ضرر از یک کانال و عدم مجدد افزایش قیمت پاسخ رب شما مورد زیر است :
چون منطق شما دقیقا تک بعدی است و به فکر خودتان هستید.
یک مثال تک جنسی یک کارخانه :
فرض کنید کارخانه ساخت قاشق پلاستیکی اصلا : مواد اولیه ارزان میشود خب مشترک میگوید به به قاشق دیروزی که 10 ت بود الان باید بشود همان قیمت قبل یعنی 3 ت.
حالا مشکلات همان کارخانه :
مواد اولیه ارزان شد +
همچنان تورم کشور بالا است -
هزینه استحلاک قطعات دستگاه ها همچنان بالا است -
هزینه برق که همچنان بالا برده کم نکرده -
مشکلات برقی که اضافه شده باید شیفت اضافه کاری در نظر بگیرید که زمانی که برق هست کارگر ها مجدد کار کنند (جبران تولید) -
و خیلی مشکلات ریز و درشت دیگر که اصلا نمیدانیم خدمت شما ذکر کنیم.
حال شما میفرمائید آن کارخانه قاشق را باید 3 ت بدهد وگرنه شما راحت میروید و از کارخانه خارجی 3 ت خرید میکنید. خب اگر آن شرکت به شما ذکر نکند که بفرمائید از کارخانه خارجی خرید کنید چه بگوید ؟ کارخانه خارجی همه چیز آن ارزان تمام میشود نه فقط چیزی که مشتری ها تو رادیو و تلویزیون میشنوند و به دنبال آن هستند.
پس یا کارخانه باید برای از دست ندادن شما به قیمت کم بدهد که انتهای این روال جمع شدن کارخانه است یا اگر میخواهد جمع نشود وسعت خود را کاهش میدهد اما همچنان با مشترک اندکی که باقیمانده خدمات میدهد به امید بهتر شدن وضعیت و حل شدن مشکلات و رشد دوباره کارخانه.
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)