-
February 25th, 2018, 10:50
عضو دائم
سیستم تشخیص کشور آیپی کاربران - whois آنلاین
با سلام و احترام
در عید 1395 از قبل تصمیم گرفته شده بود که کمی روی یکی از سیستم های اختصاصی داخلی که در مجموعه استفاده میشود کار شود و به صورت یک سایت عمومی پیاده سازی شود.
یک سیستم whois آیپی به بهره برداری رسید که دقیقا ساعت 5 صبح روز 13 فروردین 1395 آماده شد.(تاپیک قبلی نظر سنجی : http://www.webhostingtalk.ir/showthr...161&highlight=)
آدرس سرویس : http://whois.roobinaserver.ir/
سوالی که ممکن هست پیش بیاید :
چه فرقی با سایت های whois دیگه داره ؟
1.این سیستم کاملا ایرانیه بدون هیچ وابستگی و دارای هسته اختصاصی
2.بر خلاف سایت های whois دیگر که ناچار هستند به دلیل رکوئست بالا به دلیل کار در سطح بین المللی اطلاعات whois خود را در بین 30-70 روز آپدیت کنند(مثلا رنج های ایرانی رومانی نمایش داده میشوند اما ایرانی هستند) این سرویس به صورت آنی آپدیت میگردد.
3.این سیستم قابلیتی داره که اکثر whois ها ندارند و برخی از آنها بر روی این قابلیت (تا جایی که مطلع هستیم آن هم در سطح سابنت های بزرگ) مانور میدهند، آن این هست که بر اساس AS میتواند رنج های تحت میزبانی آن AS را به صورت کامل و واقعی با جزئیات پیشرفته (نه فقط سابنت های بزرگ بلکه حتی زیر سابنت ها) را نمایش دهد که این امکان نیز کاملا آنی میباشد.
4.امکانات دیگری هم دارد که مربوط به API میباشد و کاربران میتوانند از آن در سیستم ها و اسکریپت های خود از آن استفاده نمایند.
این سرویس طی حدود دو سال اخیر با توجه به آزمون ها و خطاهایی که داشته است سربلند بیرون آمده و هم اکنون 1/12/1396 به صورت تجاری آماده سرویس دهی میباشد.
نمونه Service Online ,IR Country Limitation For Web(Free ,Beta) که میتوانید در سایت http://whois.roobinaserver.ir مشاهده نمائید.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2018 10:50
# ADS
-
February 27th, 2018, 12:46
پاسخ : سیستم تشخیص کشور آیپی کاربران - whois آنلاین
سلام ، سرعت سیستم بسیار عالی بود! برخلاف دوستانی که میگفتن سرعت پایین هست!
اینکه به صورت انلاین یک ای پی روت میشه و بعد اطلاعات سریع دریافت میشه بسیار عالی هست
-
تعداد تشکر ها از NicCloud به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2018, 12:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ShirazSoft.com
نکته همان هزینه اولیه هست.
من برنامه نویس هستم می خواهم در کارهام شما معرفی کنم ولی چون از شما سرویس ندارم و نمی دونم برنامه با سرویس شما چطور مچ. میشه هیچ وقت سمت شما نمیام.
به نظرم باید رایگان باشه ولی مثلا روزی ۳۰ درخواست برای توسعه دهندگان.
با سلام
ممنون از نظر سازندتون.
بدون هزینه راه اندازی هر روز باید کلی درخواست فقط برای ایجاد سیستم باشد(حتی مشترکینی که فقط میخواهند ببینند سیستم چی هست (با این که دمو در سایت موجود هست)یا هر نوع کاربر دیگری ...) و با توجه به این که سیستم اتوماتیک نیست و هر مشترک هسته جداگانه ای دارد و زمان بر هست اصلا توجیح اقتصادی ندارد و با دریافت یک هزینه ست آپ برای فقط راه اندازی، هم مشترکین فشار مالی خاصی به صورت ماهانه ندارند هم حداقل مشترکین واقعی سرویس را تحویل میگیرند بنابراین راه اندازی نیز برای ما توجیح خواهد داشت و ماهانه نیز رایگان هست، مشترک نیز علاوه بر این که ضرری نمیکند هیچ، بلکه رایگان از سرویس استفاده میکند.
اما در کل برای گروه های برنامه نویسی و شرکت ها (مانند یک شرکت CDN که در حال کار با همین سیستم هم اکنون هست و چند شرکت دیگر که در حال بررسی هستند) و میخواهند تست کنند که آیا با سیستم آنها سازگار هست و برنامه نویسی نمایند، ما API رایگان برای راه اندازی خدمت آنها برای چند روز ارائه میکنیم و نیازی به هزینه نیست، در اصل Reseller ما حساب میشوند، شرکت هایی که واقعا نیاز داشته باشند طبیعتا وارد مذاکره و دریافت سرویس میشوند.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : February 27th, 2018 در ساعت 12:54
از سال 1385 تا کنون
-
-
February 27th, 2018, 13:49
عضو انجمن
به نظر من هم سرویس خوبی اهست اطلاعات بیشتری نسبت به سرویس های مشابه خارجی در اختیار ما میزاره با ارزوی موفقیت روزافزون برای شما و مجموعه شما
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2018, 14:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
NicCloud
سلام ، سرعت سیستم بسیار عالی بود! برخلاف دوستانی که میگفتن سرعت پایین هست!
اینکه به صورت انلاین یک ای پی روت میشه و بعد اطلاعات سریع دریافت میشه بسیار عالی هست

با سلام
احتمالا از ads منزل تست کرده اند و مشکلی بوده یا هر مورد دیگری - در هر صورت این سیستم در هاست و سرور در دیتاسنتر پیاده سازی میشه و کلا چنین مشکلات ارتباطی وجود نداره.
ممنون از بررسی و نظرتون.
باتشکر
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2018, 20:11
سلام من میخوام از سیستم تشخیص ip شما در یک وب سرویس استفاده کنم در حال حاضر نمیتونم بهتون pm خصوصی بدم اکانتم محدوده لطفا برام راه ارتباطی مثل آی دی تلگرام یا شماره تلفن داخل خصوصی ارسال کنید ممنون
-
-
July 26th, 2018, 13:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kamyaralpha
سلام من میخوام از سیستم تشخیص ip شما در یک وب سرویس استفاده کنم در حال حاضر نمیتونم بهتون pm خصوصی بدم اکانتم محدوده لطفا برام راه ارتباطی مثل آی دی تلگرام یا شماره تلفن داخل خصوصی ارسال کنید ممنون
با سلام
در سایت که همه چیز مشخصه عزیز.
با شماره دفتر داخلی 102 تماس بگیرید یا از طریق ارسال تیکت در ارتباط باشید.
در خدمتیم : http://www.roobinaserver.ir/Contact-Us.php
باتشکر
از سال 1385 تا کنون
-