-
April 10th, 2018, 15:25
عضو انجمن
پاسخ : بلاک چین چیست؟ تکنولوژِی که از ***** تلگرام جلوگیری می کند!

نوشته اصلی توسط
nevergotme
آخه یه سوال دیگه هم پیش میاد اینکه اگه میشه چرا کسه دیگه ای اینکارو نکرده مثلا واتس اپ یا فیس بوک و .... ؟
تغییر پایگاه داده و پیاده سازی بلاک چین به این سادگی ها هم نیست! و البته شاید با سیاست های دیگر شرکت ها سازگار نباشه! مثلا توی واتس آپ ما پرداخت درون برنامه ای یا ارز دیجیتال نداریم که به این فن آوری و ارتقا اون نیاز داشته باشه! البته این فقط یک جنبه موضوع است و من فقط مثال زدم و شاید واتس آپ هم قصد استفاده از بلاک چین رو داشته باشه!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
چرا باید تا این حد سطحی نگر باشیم؟!
واقعا برام جالبه، قبل از اینکه شنونده خوبی باشیم و فکر کنیم هدف از بیان حرف چیه، فقط فکر سرهم کردن جواب هستیم که یک چیزی بگیم!
دقیقا سه بزرگوار از جمله حضرت عالی، دیدگاه منو نقل قول کردند، اما نگاه به ماجرا اینه که من موافق هیلتر تلگرامم، مسئول هیلترینگم، تازه پیشنهاد کار در دولت هم میدن
شما از این تعجب کنید که اولین و بزرگترین انجمن تخصصی ایران، اوج بحث در همین تاپیک، به جای تخصص، برچسب زدن به همدیگه است! موضع گیری علیه همدیگه است!
نگاه کارآفرین و موشکافانه ای وجود نداره که در متن این خبر، به جای توجه به هیلتر، به موضوع ارز دیجیتالی تلگرام بپردازه!
ارزش ریال با پهن شتر برابر شده!! یک عده اونقدر جوش نیاوردن که نگران هیلتر شدن تلگرام هستن!
تعجب واقعی اینجاست دوست من؛
به جای توجه و تفکر در مورد اصل ماجرا، همیشه در حاشیه و صدها کوچه فرعی اونورتر داریم بحث میکنیم!
===========
اشتباه از بنده بود که در تاپیک شرکت کردم، که تکرار نخواهد شد.
پیروز باشید.
بنده به شما برچسبی نزدم دوست عزبز و با کمال احترام جوابتون رو دادم! موفق باشید
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
-
-
April 10th, 2018 15:25
# ADS
-
April 11th, 2018, 23:09
عضو انجمن
درود..فعلا گفتن در این مورد زوده بهتره اجرا بشه در عمل ببینیم چکاری انجام میدهد
-
-
April 14th, 2018, 00:46
سلام
هر کلاینتی برای اینکه به سرورش متصل بشود باید ای پی و درگاهی از سرورش داشته باشد تا به آن متصل بشود.
لازم نیست شما انکریپت تلگرام رو پبدا کنید،فقط باید دسترسی به ای پی و یا حتی پورت های سرورش رو مسدود کنید.
بلاک چین برای نرم افزار چت یک حرف مفت بشتر نیست،
الکی بزرگش میکنن که همه تلگرام نصب کنند و بریم دنبال یک موضوع بیخود.
تلگرام مال ایران هست و هیچ وقت ***** نمیشه!
تنها دلیلی که میخوان شما از نرم افزار داخلی استفاده کنید این است که ترافک مصرفی تلگرام که حدود 40-60% ترافیک خارجی کل کشور هست رو به داخل انتقال بدن!
-
-
April 14th, 2018, 02:37
عضو دائم
اول ویچت بود بعد واتس اپ و ...حالا نوبت تلگرام...بزارید اینم فیل کنند....
یادش بخیر خدابیامرز یاهو تا اخرین لحظه مثل مرد ایستاد و هیچوفت فیل تر نشد!!
ویرایش توسط delta : April 14th, 2018 در ساعت 03:48
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید