ایا کسی خلاف این موضوع رو ثابت کرد؟
جنس ایرانی خوب هستش ولی ادم عاقل اگر میخواد ضرر نده و چیزی که میخره سود بکنه توش خارجی همیشه بهتره
- - - Updated - - -
درباره حمایت از برنامه نویس هم باید گفت:
با این وضع پرو شدن بعضیا
همون بهتر ادم پول بده به یه خارجی حتی شده عرب
ولی پول به بعضی ایرانیا نده
که ادعاشون میشه بهترینند
ولی بلد نیستن محصول درستی تولید کنند
اصولا ما ایرانیا ادعا کردنمون رو از روس ها یاد گرفتیم
کوه ادعا هستیم و فقط بلدیم شعار بدیم
- - - Updated - - -
امیدوارم زودتر قوانین بخش مجازی کشور و مخصوصا بحث برنامه نویسی و هاستینگ و میزبانی شدیدا جدی بشه
که یه سری ادم بی مصرف نباشن
منظور من شخص خاصی نیست
هر کسی که ادعا داره و توان نداره بی مصرف
کسایی رو من میشناسم تو همین انجمن سال هاست دوست و همکار هستند
و اینقدری که بعضیا ادعا میکنند این بنده خدا نمیکنه
با اینکه کمک زیادی به بخش هاستینگ این مملکت کرد و جلوی خیلی از تحریم ها کمک کرد ایرانیارو
و ادعا نداره
ادعا در توان مقداری ثابت
هرچی ادعا بیشتر توان کمتر
وقتی میایم پست میزنیم سروش 14 برابر تلگرام امنیت داره باید به فکر این روزم میفتادن که همه تلاش هاشون خراب بشه
امیدوارم بتونند بلند شن ولی با این چیزی که من میبینم با سروش باید خداحافظی کرد
ویرایش توسط xphost : April 5th, 2018 در ساعت 22:10
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
یه فیلمی دیشب یکی از کاربرانم برام فرستاد در مورد ضعف امنیتی تلگرام!!!
دقیقا مثل مستندهای بی سر و تهی که درمورد تخریب دیگران درست میکنن
اخرم گفت اگر تلگرام جایزه هک رو به کسی نداده به این دلیله که هکرها بخاطر ۳۰هزار دلار نمیان لو بدن چجوری هک کردن(گزارش هک رو منتشر نمیکنن) بخاطر همینه پابلیک نشده ولی نا امنه !!!
اگر از هک شدن تلگرام مدرک دارید لطفا ارائه بدید . اگر ندارید یک چیزی مثل سروش رو با تلگرام مقایسه نکنید که مرغ پخته خندش میگیره
حداقل ui سروشتون رو مثل ادم طراحی میکردید که کپی نشه.!!
آقا، نزنید این حرف رو! الان live میاد هزار و یک انگ از غرب گرا و مارکسیست بودن تا اجنبی و جزو ایادی لابی آمریکا و اسرائیل بودن بهتون می بنده و بعد هم چیزهای دیگه.
ui سروش در حوزه علمیه قم بین علما مقام اول رو کسب کرده چون هیچ اثری از تحریک در این ui دیده نشده
ولی ui تلگرام سر تا پا تحریک و تهییج!
جنس ایرانی خوبو که به ما نمیفروشن!
نمونه آلمانیا اومدن تو شهر ما کارخونه زدن از همون خط تولید بر میدارن جنسو میبرن کشور خودشون ما همون محصولو چینیشو استفاده میکنیم
از این موردا زیاده
بحث پیام رسان سروش هم کسی فکر نکنم نظرش این باشه برنامه نویس ایرانی بد باشه
بحث اینه که اطلاعات مردم رو اگه ازشون درخواست بشه با گونی میفروشن
اگر حریم خصوصی حفظ بشه با نرم افزار بی کیفیت تر از اینم هیچکس مشکل نداره ....
با سلام
اتفاقا ما در کشورمون توانایی تولید نرم افزار های Big Data رو نداریم . وقتی در مورد نرم افزار های که میلیون کانکشن در کسری از ثانیه باید با آن ارتباط داشته باشند صحبت میشه ، باید کمی فکر کنید ایا واقعا تیمی دانش بنیان در کشورمان وجود دارد که چنین نرم افزاری را تولید کند ؟
واقعا پایگاه داده های MYSQL - MSSQL و حتی اورکل و postgreSQL تونایی پردازش این مقدار دیتا را دارند ؟ ایا سروش و ... از پایگاه داده های که تیمشان توسعه داده اند استفاده میکند ؟
ایا پروتکل اختصاصی برای این مقدار کانکشن توسط تولید کنده ایجاد شده است ؟ یا فقط از ی مقاله ای در حد اندازه موارد دانشگاهی استفاده شده است . ! ؟
بنظرم زیر ساخت ارتباطی در حد معقول در ایران موجود دارد - چیزی که وجود ندارد دانش تولید نرم افزار در این سطح است و در نهایت پروژههای سروش و ... بنظرم شکست میخوره !
مواردی همچون امنیت ،حریم خصوصی و شنود اطلاعات که جای خود را دارد !
با آرزوی بهترین ها
ویرایش توسط mgp.co.ir : April 5th, 2018 در ساعت 21:51
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
یاد بگیریم توی چیزی که تخصص نداریم صحبت نکنیم
تلگرام اگر اپدیتی داده رفع مشکلات جزئی بوده ، یا امکانات اضافه کرده مثل : فیکس کردن اپ تلگرام برای ایفون فلان،افزایش اعضای گروه 5 میلیون !!!
همه ی اینها به کنار تلگرام کی اومده بگه من بهترینم؟!
باگ داشته ؟هک شد؟یکجا اعلام نشد تلگرام هک شد؟فقط شما در جریانش هستی؟
اینها هنوز یه هفته از تبلیغشون نمیگذره به فنا رفتن !!حالا کافیه یکسال بگذره چی میشه!
اصلا توان میزبانیشو ندارن چه برسه به بقیه کارها![]()
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
استفاده از سروش مثل استفاده از پرایده! هرکسی در حد لیاقت و وسعتش استفاده میکنه! حمایت از پیام رسان بومی مثل اینه که سوار پراید بشی به اجبار و بگی دارم حمایت میکنم این همه سال حمایت شد از این تولید کننده های داخلی پیشرفت داشتن؟!!
هنوز داریم پراید و 405 تولید میکنیم!
این یارو هم که داره خودش رو مجروح میکنه واسه سروش منطقش در حد مسعود ترکیبی هست! خودفهم پنداری پشت میز توی اتاقخواب!
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
جهان سوم جاییست که مردم آن جای کمک,همفکری به هم برای تقویت تولیدات خود,,,,, دست به دست هم می دهند تا با تمام توان تولیدات خود را نابود کنند...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)