سلام دوست عزیز
من ابدا دنبال ارزونی نیستم بلکه دنبال کیفیت بالای کار هستم
در یک پروژه دیگه که همینجا پارسال تاپیک زدم بودند دوستانی که یک چهارم قیمت یکی از عزیزان رو دادن ولی من با کسی که احساس کردم خیلی حرفه ای هست و کاربلده قرارداد بستم و الان هم خیلی راضی هستم
این عزیزانی که نام بردید میشه خواهش کنم آدرس پروفایلشون رو بدید؟
ممنونم
این سیستم حدود 15 الی 20 میلیون تومان هزینه براتون در بر خواهد داشت .
حالا ممکنه کسی قبلا همچین چیزی نوشته باشه و واستون یه سری تغییرات جزئی انجام بده و بهتون با قیمت کمتری ارائه بده . ( سیستمی که کاملا اختصاصی نباشه از لحاظ امنیت مشکل ساز خواهد شد براتون . (باگ های مشترک...) ) .
زیر این حدود قیمت شک نکنید کارتون رو دست آماتور ها دادید و انتظار سیستمی پر از باگ ها و نقص ها داشته باشید ...
+ اگر کارتون مهم نیست هیچ وقت از هیچگونه سرویس پابلیک استفاده نکنید ... ( باگ های مشترک و احتمال زیاد به باد رفتن سیستم ...) .
تلگرام : OphoneO
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
حرف شما درسته ولی سایتی که ایشون میخواد با دمویی که دادم یک فرق میکنه.
سایتی که واسه نفر قبلی طراحی شده بصورت اختصاصی رو قرار نیست به ایشون هم بدم !
وقتی اسم طراحی اختصاصی میاد کسی کار کپی تحویل نمیده مگر اینکه شما ....
قیمت رو هم برای اون اسکریپت با اون امکانات که دمو دادم گفتم .. اگر چیزای دیگه ای مد نظر دارید هزینه ها فرق میکنه.
ولی دیگه 15-20 م نیست..
همین پروژه رو توی پونیشا بزنید و قیمت ها رو ببینید ..
سلام
ببینید ساخت یک cms از پایه کار هرکسی نیست ، شرکتهایی که اینکارو انجام میدن کلی تست باگ میگیرن ، مراقب باشید که برای چی دارید پول خرج میکنید ، همین وردپرس که میبینید هی براش آپدیت میاد ، پدرشون درومده تا به اینجا رسیدن ، مجموعه ای از یک تیم حرفه که که هرکدوم 20 سال سابقه برنامه نویسی دارن و باگ براشون یه دست گرمیه ، اون وقت اینجا تو ایران طرف بخواد برنامه بنویسه مطمئن باش پر از باگ تحویلت میده ، هیچ قانونیم نیست که بتونی از طرف شکایت کنی
پس باید پول تیم برنامه نویسی بدی نه با این پولای 16 تومن اینطورا
یاحق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)