-
February 3rd, 2018, 23:46
پاسخ : شروع برنامه نویسی
دوستانی که علاقه داشتن به پایتون تو این فیلم آموزشی در این کانال میتونن رایگان فیلم هارو دانلود کنن ، استادش رایگان درس داده و سه فریم ورک برای اندروید هم معرفی کرده البته تمام آموزش هاشون رایگانه و سطح خوبی داره
https://t.me/ProgrammersFun
فریم ورک های مناسب اندروید در زبان پایتون ، البته آموزش نداده فقط معرفی کرده
Pyqt
Kivy
P4A
-
تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2018 23:46
# ADS
-
February 4th, 2018, 15:59

نوشته اصلی توسط
majidjon
سلام.
با اجازه اساتید،
با نظرات و پیشنهاداتی که دوستان به استارتر تاپیک دادند، اگه استارتر واقعا طالب برنامه نویسی هستند، تا الان پست میداد من یک زبان رو انتخاب و شروع کردم. اگه تا الان هم وقت پست دادن رو نداشتند در روزهای آتی منتظر پست ایشون می مانیم در غیر این صورت فقط صفحات این تاپیک زیاد میشه و هیچ گونه فایده ای برای ایشون نداره. شروع هر کاری، قدم بعدی رو برای انتخاب یا انجام آن به انسان نشون میده.
سلام
دوست عزیز من الان 4 ساله اینجا عضو هستم ، این تاپیکها خیلی به من کمک کردن تا راه درست رو انتخاب کنم ، این تاپیکها عمومی هست پس هر عضو و غیر عضو انجمن میتونه نظر بده ، واقعا در یکسال گذشته که مباحث مربط به سرور و لینوکس رو تمام کردم و با جدیت وارد این مبحث شدم متوجه شدم که تو برنامه نویسی هیچ چیزی جای شی گرایی رو نمیگیره و در این تاپیک بود که من با wpf آشنا شدم ، یا در یک تاپیک دیگه متوجه شدم که swift چه زبانیه و اینکه اپن سورس شده ، این تبادل اطلاعات خیلی مهمه
پایه و اساس فناوری اطلاعات با اشتراک همین اطلاعات به نتیجه میرسه و حاصلش چیزی نیست جز پیشرفت فردی و اجتماعی
یاحق
ویرایش توسط live : February 4th, 2018 در ساعت 16:00
-
-
February 7th, 2018, 05:53
عضو انجمن
سلام
شما تا الان بجز با React با چیز دیگری تواستید Cross Platform بنویسید؟
-
-
February 8th, 2018, 14:49

نوشته اصلی توسط
ShirazSoft.com
سلام
شما تا الان بجز با React با چیز دیگری تواستید Cross Platform بنویسید؟
سلام اگر بنده رو میفرمایید ، تست نکردم

نوشته اصلی توسط
starting
react یک فریم وورک فرونت ایند هست!
-