-
January 21st, 2018, 22:48
پاسخ : نرخ ارز سر به فلک کشید

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
تا برج میلاد رو داریم غم نداریم
باید از سرور داخلی حمایت بشه
مدت دیگه که سامانه وزارت ارتباطات راه اندازی بشه و ترافیک سرور های داخلی برای همه کاربران adsl نیم بها بشه
کی میره سرور دانلود خارج از ایران بگیره با این وضع ارز؟
عزیز شما هم یک سرور رفتین کولو کردین و فقط از جنبه خودتان صحبت میکنید !
من هم به خودتانم پیغام دادم و گفتم و نتیجه تفاوتی ...
الان برج میلاد یک سرور دو یونیت که به درد کار اللخصوص دانلود بخواد بخوره رو میخواد ماهی 600 ت اجاره یونیت هارو بدیم فقط !
با 600 ت میشه حداقل دو برابر این فضا هارو رو با پهنای باندی بسیار قدرتمند تر ! ( چه دانلود چه آپلود ) اجاره کرد بدون نیاز به هزینه سخت افزار و فرسودگی و خراب های سخت افزاری و با آپتایمی که ده ها سال هست خودشو نشون داده و جوابشو پس داده ...
کلا ایران نمیشه روی نتورکش واقعا حساب کرد !
من الان چندین سرور دانلود بسیار پرحجم از خارج از کشور دارم و یک سرور هم از ایران !
نمیگم خارج کشور قطعی نداره ولی حداقلش اینه از قبل خبر میدند و ماهم به کاربران سایت ایمیل میزنیم از چند روز قبل که شاکی نشند ! ( مثلا هتزنر در سال شاید یک روز واسه اپدیت روتر ها و ... شاید بخواد خیلی کم قطعی وصلی پیش بیاد ) ولی ایران مرتبا اختلال رو داره ! اینترنتم که واقعا نداره ! اینترانته نه اینترنت ! محتوای داخلی هم اصلا به درد استفاده نمیخوره محتوای داخلی فرضا کلا رایگان هم بشه چی هست ؟ شاتل لند تمام فایلاشو دستکاری کرده : فیلمای آموزشیشو نصفش لوگو شاتل لنر گذاشته یا فیلماشم همینطور و پارت بندی ها و ... یا مثلا اپارت چی داره مثلا ؟ واقعا نمیشه گفت داخلی همه چی تموم !
حتی آمریکایی ها هم که یوتیوب و گوگل و ... توی کشور خودشون هست هم نمیتونن این ادعا رو بکنند که ترافیک داخلی یعنی حل مشکلات ! بهتره کمی در مورد مفهوم اینترنت وزیر کشور ما + متخصصان ما + کاربران و ... ما بیشتر بررسی به عمل بیاورند .
در مورد برج میلاد شخصا تجربه ای نداشتم ولی کسانی هم که دیدم تعریف میکنند همشون رفتند و کولو کردند و نمیشه به صدافتشون کاملا اعتماد کرد ! باید طی یک مدت بگذره و کاربران نظراتشونو بگند .
واینکه اگر هم برج میلاد خوب هم باشه به خاطر اینه که خیلی کم مشترک داره وقتی زیادی خوب باشه همه جمع میکنند و سرورشونو میبرند اونجا و پهنای باند هم کم میاد و ... امیدوارم که لاقال طی این همه سال یک دیتاسنتری داشته باشیم که بشه روش حساب کرد ولی تجربه چیز دیگه ای رو نشون داده ...
الان برج میلاد باید سرور ضعیف خرید و مشکلات سخت افزار هم میتونه به وجود بیاد و ... تک یونیت خالیش اجارش ماهی 300 در میاد خوب با این پول توی هتزنر بهترین سرور با شبکه و سخت افزار و عالی میشه اجاره کرد هیچ فکری هم در مورد سخت افزار و خوابوندن پول و ... نداره + گذشته از این شبکه ای که دیتاسنتر های خارج کشور به کاربر ارائه میدند قابل مقایسه با سرویس های داخلی نیست !
الان من توی ovh یک سرور دارم با پهنای باند 10 گیگ ! کل مبین نت با اون همه دب دبه و کب کبه به اندازه یک سرور من پهنای باند واقعی ( اینترنت ) داره ! ( ادعا دیتاسنتری داره + همه جای ایران هم داره به قول خودش اینترنت ارائه میده ... ) .
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
-
تعداد تشکر ها از Amlaaki به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2018 22:48
# ADS
-
January 21st, 2018, 22:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amlaaki
عزیز شما هم یک سرور رفتین کولو کردین و فقط از جنبه خودتان صحبت میکنید !
من هم به خودتانم پیغام دادم و گفتم و نتیجه تفاوتی ...
الان برج میلاد یک سرور دو یونیت که به درد کار اللخصوص دانلود بخواد بخوره رو میخواد ماهی 600 ت اجاره یونیت هارو بدیم فقط !
با 600 ت میشه حداقل دو برابر این فضا هارو رو با پهنای باندی بسیار قدرتمند تر ! ( چه دانلود چه آپلود ) اجاره کرد بدون نیاز به هزینه سخت افزار و فرسودگی و خراب های سخت افزاری و با آپتایمی که ده ها سال هست خودشو نشون داده و جوابشو پس داده ...
کلا ایران نمیشه روی نتورکش واقعا حساب کرد !
من الان چندین سرور دانلود بسیار پرحجم از خارج از کشور دارم و یک سرور هم از ایران !
نمیگم خارج کشور قطعی نداره ولی حداقلش اینه از قبل خبر میدند و ماهم به کاربران سایت ایمیل میزنیم از چند روز قبل که شاکی نشند ! ( مثلا هتزنر در سال شاید یک روز واسه اپدیت روتر ها و ... شاید بخواد خیلی کم قطعی وصلی پیش بیاد ) ولی ایران مرتبا اختلال رو داره ! اینترنتم که واقعا نداره ! اینترانته نه اینترنت ! محتوای داخلی هم اصلا به درد استفاده نمیخوره محتوای داخلی فرضا کلا رایگان هم بشه چی هست ؟ شاتل لند تمام فایلاشو دستکاری کرده : فیلمای آموزشیشو نصفش لوگو شاتل لنر گذاشته یا فیلماشم همینطور و پارت بندی ها و ... یا مثلا اپارت چی داره مثلا ؟ واقعا نمیشه گفت داخلی همه چی تموم !
حتی آمریکایی ها هم که یوتیوب و گوگل و ... توی کشور خودشون هست هم نمیتونن این ادعا رو بکنند که ترافیک داخلی یعنی حل مشکلات ! بهتره کمی در مورد مفهوم اینترنت وزیر کشور ما + متخصصان ما + کاربران و ... ما بیشتر بررسی به عمل بیاورند .
در مورد برج میلاد شخصا تجربه ای نداشتم ولی کسانی هم که دیدم تعریف میکنند همشون رفتند و کولو کردند و نمیشه به صدافتشون کاملا اعتماد کرد ! باید طی یک مدت بگذره و کاربران نظراتشونو بگند .
واینکه اگر هم برج میلاد خوب هم باشه به خاطر اینه که خیلی کم مشترک داره وقتی زیادی خوب باشه همه جمع میکنند و سرورشونو میبرند اونجا و پهنای باند هم کم میاد و ... امیدوارم که لاقال طی این همه سال یک دیتاسنتری داشته باشیم که بشه روش حساب کرد ولی تجربه چیز دیگه ای رو نشون داده ...
الان برج میلاد باید سرور ضعیف خرید و مشکلات سخت افزار هم میتونه به وجود بیاد و ... تک یونیت خالیش اجارش ماهی 300 در میاد خوب با این پول توی هتزنر بهترین سرور با شبکه و سخت افزار و عالی میشه اجاره کرد هیچ فکری هم در مورد سخت افزار و خوابوندن پول و ... نداره + گذشته از این شبکه ای که دیتاسنتر های خارج کشور به کاربر ارائه میدند قابل مقایسه با سرویس های داخلی نیست !
الان من توی ovh یک سرور دارم با پهنای باند 10 گیگ ! کل مبین نت با اون همه دب دبه و کب کبه به اندازه یک سرور من پهنای باند واقعی ( اینترنت ) داره ! ( ادعا دیتاسنتری داره + همه جای ایران هم داره به قول خودش اینترنت ارائه میده ... ) .
اولا 2تا رک هست یونیت نیست
دوما من از برج میلاد دفاع نکردم (پشتیبانی درستی نداره) حداقلش این هست که دیتاسنتر کاملی هست نه سرور روم
سوما نکته صحبت من این بود با این وضع ارز باید رفت سمت سرور های داخلی
چهارما شما سرور مارکتی hetzner و حتی سرور های ستاپی رو با سرور HP مقایسه میکنی؟
یه سرور با یه CPU i7 که مال 10 سال پیش هست روی یه مادربرد با 4تا رم مقایسه میکنی با سرور HP به این همه امکانات؟ ilo سرور HP استفاده کردی تاحالا؟ از raid controller هاش استفاده کردی
به سوپرمیکرو وووو... نمیشه گفت سرور
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
pardishosting
همین امثال شما هستند که کارشناس می شند برای مسئولین و نتایج مملکت رو داریم می بینم. افرادی که فقط 2 متر جلوی خودشون رو بیشتر نمی بینند.
بد نیست بدونید سرور با فلان تشکیلات و کیفیت و ... در هلند و المان قیمتش با یورو 7000 تومانی همچنان از سرور داخلی با همان وضیعت ارزون تر است.
بد اینکه نکنه سخت افزار هم ایران تولید می کنه ؟ دلار گرون بشه هزینه تجهیزیات سخت افزاری و ده چیز دیگه افزایش پیدا نمی کنه ؟
بد تیست بدونید قیمت جوجه گوشتی بود 1800 الان شده 3300 (جوجه یک روزه) بد نیست بذر هندوانه مرغوب که تا چند سال پیش کشت می شد و الان کشت نمیشه از 500 تومان رسیده 3 ملیون .. بد نیست بدونید ما حتی در غذا هم وابسته ارز هستیم. بعد امثال شما که فقط 2 متر جلوشون رو بیشتر نمی بییند میشند کارشناس ! یکی میگه گرون باید بشه ... مطمئن باشید با این وضیعت در آینده نزدیک قحطی مطلق داریم.
از نرخ ارز رسیدیم به جوجه و بذر هندونه
چندتا هندونه فروخی شما سرور اجاری کردی از hetzner
- - - Updated - - -
اولا تجهیزات سخت افزاری از dubai میاد و وابسته به نرخ درهم هست و مستقیما به یورو وابسته نیست
دوما شما به جنس ارزون و بنجل عادت کردی اونم از نوع Hetzner
از وقتی Hetzner وارد بازار ایران شد قیمت سرور مجازی خراب شد سرور مارکتی 30یورویی
یادم هست
EX41S-SSD
گرفتم فریمور مادربردش با هارد SSD مشکل داشت
ویرایش توسط NetworkFA : January 21st, 2018 در ساعت 23:18
-
-
January 21st, 2018, 23:25
-
تعداد تشکر ها از hassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2018, 23:30
عضو انجمن
فک کنم کم کم باید از مدیران تقاضا کنم که تاپیک رو ببندن تا دعوا نشده !
اگه بخوام یه پیام بازرگانی هم گذاشته باشم از لینک زیر بازدید کنید :D
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=195107
-
-
January 21st, 2018, 23:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
ببخشید مهندس شما همون ir.ghost معروف (مشاور رسمی میکروتیک) نو فیل.تر نیستید؟

دقیقا خودشم
-
-
January 21st, 2018, 23:45

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
اولا 2تا رک هست یونیت نیست
دوما من از برج میلاد دفاع نکردم (پشتیبانی درستی نداره) حداقلش این هست که دیتاسنتر کاملی هست نه سرور روم
سوما نکته صحبت من این بود با این وضع ارز باید رفت سمت سرور های داخلی
چهارما شما سرور مارکتی hetzner و حتی سرور های ستاپی رو با سرور HP مقایسه میکنی؟
یه سرور با یه CPU i7 که مال 10 سال پیش هست روی یه مادربرد با 4تا رم مقایسه میکنی با سرور HP به این همه امکانات؟ ilo سرور HP استفاده کردی تاحالا؟ از raid controller هاش استفاده کردی
به سوپرمیکرو وووو... نمیشه گفت سرور
جاان ؟؟؟ رک ؟ یعنی شما یک رک به من میدین 300 ت ؟؟ یا دو رک 600 ت ؟؟
جالبه ! این همه روی سخت افزار صحبت کردین ولی روی اصل کار که شبکه هست صحبتی نکردین !
دوما اینجا شما سرور های HP G8-G7 یا ... با قیمتی که به اندازه 50 ماه اجاره دادن به هتزنر هست رو مقایسه میکنید ؟
والا اگر مثل ایران بخوایم حساب کنیم همون سرور به قول شما 10 سال پیش ! ( I7 6700 کمتر از 3-4 سال هست ساخته شده و بنچمارکی که به جا گذاشته از پردازنده های نسل های گذشته با تعداد هسته بیشتر خیلی بهتر هست ... ) ...
ولی محض اطلاع سرور رو نمیگیرن واسه کارای بچه بازی میگیرند واسه مسائل مربوط به شبکه که مستلزم داشتن نتورکی پایدار هست ... نه چیزی شبیه به نتورک ایران ...
شخصی :: همونطور که بالا گفتم یک سرور من در ovh به اندازه کل دمو دستگاه مبین نت ( ادعا بر این دارند که دیتاسنتر و سرویس دهنده بزرگ اینترنت در کشورند و ... ) پهنای باندشه ...
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
-
-
January 21st, 2018, 23:51
عضو انجمن
درود...بیش از این قیمت ارزها بالاتر بره ریال ایران نابود خواهد شد و مردم به سمت ارزهای دیجیتال خواهند رفت..
-
-
January 21st, 2018, 23:53

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
فکر کردم داری شوخی میکنید که اون متن رو پاک کردم میدونستم جدیه که پاکش نمیکردم
شما معلوم الحال هستید که فکرتون دقیقا مثل فکر اون بنده خدایی هست که میگه خاک تو سر آمریکا که هی داره پولش گرون میشه و تورم دارن !!
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2018, 23:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amlaaki
جاان ؟؟؟ رک ؟ یعنی شما یک رک به من میدین 300 ت ؟؟ یا دو رک 600 ت ؟؟
جالبه ! این همه روی سخت افزار صحبت کردین ولی روی اصل کار که شبکه هست صحبتی نکردین !
دوما اینجا شما سرور های HP G8-G7 یا ... با قیمتی که به اندازه 50 ماه اجاره دادن به هتزنر هست رو مقایسه میکنید ؟
والا اگر مثل ایران بخوایم حساب کنیم همون سرور به قول شما 10 سال پیش ! ( I7 6700 کمتر از 3-4 سال هست ساخته شده و بنچمارکی که به جا گذاشته از پردازنده های نسل های گذشته با تعداد هسته بیشتر خیلی بهتر هست ... ) ...
ولی محض اطلاع سرور رو نمیگیرن واسه کارای بچه بازی میگیرند واسه مسائل مربوط به شبکه که مستلزم داشتن نتورکی پایدار هست ... نه چیزی شبیه به نتورک ایران ...
شخصی :: همونطور که بالا گفتم یک سرور من در ovh به اندازه کل دمو دستگاه مبین نت ( ادعا بر این دارند که دیتاسنتر و سرویس دهنده بزرگ اینترنت در کشورند و ... ) پهنای باندشه ...
بحث OVH فرق داره با بحث hetzner
سرور های مارکتی hetzner که سی پی یو های 10سال پیش رو داره
دوما i7 6700 دسکتاپ هست و نه سرور ( این مشخص کننده اینه که سرور های tower استفاده میکنه نه سرور های rack mount )
سوما توی سه ماه گذشته ما down time از طرف دیتاسنتر نداشتیم و مدتی پیش مصرف پورت شبکه مون روی 6Gbps Full duplex بود که این برای ماخیلی جالب بود که آسیاتک عملا این ترافیک رو هندل میکنه
از لحاظ زیر ساخت دیتاسنتر و شبکه توی برج میلاد کاملا مطابق با استاندارد های جهانی کار شده سرور روم نیست!
هزینه full rack داخل برج میلاد ماهیانه 8میلیون تومان هست و در کل دیتاسنتر برج میلاد دارای 400رک است ! و فقط 2پشتیبانی ( که عملا بعد از ساعت 5 کاری انجام نمیدهند)
چهارما شما با سرور های NVMe آیا این بنچمارک رو برای هارد دارید؟
شما وقتی سرور میخری میدونی که تماما سخت افزار مال خودت هست و وقتی سرورت داخل ایران هست مشکل تحریم و abuse نداری! (البته بجز abuse برای سرور های داخلی)
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hoka
فکر کردم داری شوخی میکنید که اون متن رو پاک کردم میدونستم جدیه که پاکش نمیکردم
شما معلوم الحال هستید که فکرتون دقیقا مثل فکر اون بنده خدایی هست که میگه خاک تو سر آمریکا که هی داره پولش گرون میشه و تورم دارن !!
بله شوخی بوده و هست
ولی لفظ شما کاملا بی ادبانه بود!
ویرایش توسط NetworkFA : January 22nd, 2018 در ساعت 00:06
-
-
January 22nd, 2018, 00:05
عضو جدید
وضع مالی مردم همین الانشم به شدت ضعیف شده
چه برسه به اینکه دم عیدی قیمت ارز هم به این شکل کمر شکن بشه
مطمئنا این تغییر قیمت ها نه فقط برای وبمستران , بلکه برای مردم عادی هم مشکل ساز میشه و روی تمام مواد غذایی , بهداشتی و صنعتی تاثیر زیادی میذاره
وای به حال مردم که اسیر بی تدبیری سران شدن !
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ...
-
تعداد تشکر ها ازGeravand79 به دلیل پست مفید