صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24

موضوع: بهترین دیتا سنتر اروپایی برای خدمات هاستینگ

عضو انجمن negarnovin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    118
    تشکر تشکر شده 
    748
    تشکر شده در
    679 پست

پیش فرض پاسخ : بهترین دیتا سنتر اروپایی برای خدمات هاستینگ

به نظر بنده hetzner - redstation - ovh
    سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
    تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
    ورود به سایت نگارنوین !

2. # ADS

عضو جدید 365web.online آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    60 پست

به نظر من داستان هتزنر به اون شوری که بعضی دوستان میگن نیست ولی در هر حال قطعا به لیزوب و او وی اچ نمی رسه
    365web
    هاست لینوکس و ویندوز - سرور مجازی - سرور اختصاصی
    لایسنس - ایمیل مارکتینگ - هاست ایمیل - نمایندگی
    ایمیل: 365web.ir{ات}info . تلگرام . تماس: 09357783029

عضو انجمن shetabanhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    483
    تشکر شده در
    368 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    سلام،
    کیفیت سخت افزار پایین، پورت آناستیبل اصلی ترین دلایل.
    بله نظر شخصی هست و البته نظر شخصی کاملا در این تاپیک نرماله.
    شرکت های معتبر رو میتونم بپرسم؟ لطفا شرکتی نام ببرید که تخصص در هاست داره، نمونه طلاهاست که تخصص دامین داره نمونه خوبی نخواهد بود. سایت های بزرگ ایرانی در دیتاسنتر های ایران، آمریکا و انگلیس میزبانی میشن و گاها هم فرانسه او وی اچ. سایت بزرگ و مهمی من شخصا ندیدم روی هتزنر باشه چون حداقل مشکل این سایت ها حملات دیداس هست که متاسفانه هتزنر در این مورد فوق الععاده ضعیفه!
    کلا دلیل برای رد کردن هتزنر زیاد هست اما چون ۹۹‎٪ هاستینگ های ایرانی از این دیتاسنتر سرویس میدن، ترجیح میدم بیشتر باز نکنم بحث رو چون مطمئنا همه دشمن من خواهند شد. اما مطمئنا کاربری که یک سرویس خوب و یک سرویس هتزنر رو تجربه کنه متوجه تفاوت میشه.
    هتزنر از نظر بنده حقیر فقط یک پوینت مثبت داره اون هم قیمت مناسب هست.

با احترام.
    سلام

دوست گرامی اینکه برخی شرکت ها با هتزنر کار نمی کنند دلیل نمیشه شمایی که چند سال پیش یک سرور مارکتی هتزنر تهیه کردید و ازش راضی نبودید الآن هم این دیتاسنتر رو تخریب کنید
    همین الآن با هزینه ستاپ هتزنر اگر یک سرور ستاپ دار تهیه کنید و با سروری که از دیتاسنتری که شما نمایندگیش رو دارید تست بزنید متوجه میشید که با توجه به تفاوت قیمتی زیادی که دارند کیفیت چندان پایین نیست و حتی ممکن هست بهتر هم باشد !

صحبت از پورت کردید، اما قطعا زمانی تست داشتید که هتزنر گارانتی 1 گیگابیت نداشته !
    اخیرا در گروه تلگرامی مشاهده می کردیم که دوستان با شخص شما در رابطه با پورت سرویسی که از شما تهیه شده بود بحث می کردند و جالب هست که شما در اینجا پورت هتزنر رو تخریب می کنید .
    ویرایش توسط shetabanhost : November 28th, 2017 در ساعت 12:04
    Shared ♦ Reseller ♦ KVM VPS ♦ DL host ♦ Backup ♦ Dedicated
    021-28425715
    📞
    https://shetabanhost.com 🌎

5. تعداد تشکر ها از shetabanhost به دلیل پست مفید

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TheFive نمایش پست ها
    سلام
    بهترین دیتا سنتر اروپایی برای خدمات هاستینگ از نظر شما کدام دیتا سنتر هست و چرا؟
    بدترین دیتا سنتر اروپایی برای خدمات هاستینگ از نظر شما کدام دیتا سنتر هست و چرا؟
    بهترین قطعا منظور خدمات, کیفیت سخت افزار, کیفیت پورت و نداشتن مشکل با کشور ایران هست و قیمت گزینه اخر توی این رده بندی قرار دارد
    ممنون میشم دوستان نظرات و تجربیاتشون رو در اختیار بنده بزارند
    +
    سرعت بارگذاری سایت ها روی هارد های sata - sas -ssd و ssd nvme قطعا متفاوت هست ولی ایا این تفاوت به قدری هست که کاربر نهایی این تفاوت رو احساس کنه یا خیر
    لیز وب هلند گزینه بسیار مناسبی است .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,427
    تشکر تشکر شده 
    441
    تشکر شده در
    249 پست

پورت آناستیبل
    انصافا من اینو قبول ندارم ، تا الان هر سروری گرفتم خداییش نشده حتی یه بار سرعتم مثلا 124 مگ بشه 120 شما شاید قدیما خاطره بد داشته باشید ولی انصافا الان خیلی خوبه پورت شون.
    ویرایش توسط nevergotme : November 28th, 2017 در ساعت 13:08

8. تعداد تشکر ها از nevergotme به دلیل پست مفید

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

از نظر من بهترین ها به ترتیب زیر هستند:

Leaseweb (کیفیت قطعات عالی و پورت بی نظیر)
    OVH (کیفیت عالی قطعات + فایروال سخت افزاری)
    Redstation (کیفیت عالی قطعات + قیمت بالا)
    Hetzner (قیمت مناسب و قطعات و شبکه با کیفیت.بعضی ها بی دلیل اغراق میکنن سرورهای استوک و نوی هتزنر کیفیتشون خیلی بالاست)

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

سلام،
    کیفیت سخت افزار پایین، پورت آناستیبل اصلی ترین دلایل.
    بله نظر شخصی هست و البته نظر شخصی کاملا در این تاپیک نرماله.
    شرکت های معتبر رو میتونم بپرسم؟ لطفا شرکتی نام ببرید که تخصص در هاست داره، نمونه طلاهاست که تخصص دامین داره نمونه خوبی نخواهد بود. سایت های بزرگ ایرانی در دیتاسنتر های ایران، آمریکا و انگلیس میزبانی میشن و گاها هم فرانسه او وی اچ. سایت بزرگ و مهمی من شخصا ندیدم روی هتزنر باشه چون حداقل مشکل این سایت ها حملات دیداس هست که متاسفانه هتزنر در این مورد فوق الععاده ضعیفه!
    .
    سلام
    الان پی سی ورلد که بزرگ ترین انجمن ایرانی را داره و روی هتزنر میزبانی میشه سایت کوچک هست ؟
    فقط خواستم نمونه خدمت شما ارائه کنم و البته مدتها نت افراز که کلی سایت پربازدید را روی پلن الماس دو خودش میزبانی میکرد از هتزنر استفاده میکرد و دلیل کوچش به ovh هم نه کیفیت که مشکلات قضایی بود
    راستی یعنی تز نظر شما کیفیت دیتاسنترهای ایرانی از هتزنر بهتر هست ؟ چون مطابق گفته شما اکثر سایت های بزرگ ایرانی در خود ایران میزبانی میشن و با منطق شما پس چون سایت های بزرگ ایرانی در مثلا آسیاتک هستند پس کیفیت آسیاتک از تمام دیتاسنترهای دنیا بهتر هست

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

11. تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

سلام،
    در پاسخ به تمامی دوستان، بنده وقت توجیح شما رو ندارم. از هتزنر استفاده کنید و انشالله موفق و پیروز باشید. من وظیفه خودم دونستم چیزی که باید رو به استارتر اعلام کنم! حالا شما میخوایید بگید نه؟ نظرتون محترم هست حداقل برای شخص بنده. گذر زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد.
    در مورد دیتاسنتر های ایرانی که فرمودن یکی از دوستان، در جواب فقط میتونم بگم عدم اطلاعات ایشون کاملا مشهود هست سایت های ایرانی که از سرور ایران استفاده می کنند برای کیفیت بالاست؟ لابد هست ما خبر نداریم ولی تا جایی که من اطلاع دارم استفاده از سرور ایران صرفا برای پینگ تایم کم و در نتیجه سرعت بالاتر ( برای کاربران ایرانی ) هست نه کیفیت سایت های بزرگی که میزبانی شون بر روی سرور های خارج هست کاملا مشخصه.
    در مورد انجمن نام برده شده، اگر به دنبال استثنا ها هستید بنده طبق معمول بحث رو خاتمه میدم.
    بنده هم خدمت همه اساتید ارجمند عرض ادب دارم، همونطور که گفتم همه دوستان جبهه گیری خواهند کرد درحالیکه نظر فقط شخصی هست و هدف من راهنمایی استارتر هست.

در انتها تعدادی از نظرات کاربران خارجی درباره این دیتاسنتر بزرگ و با کیفیت:
    https://hostadvice.com/hosting-compa...nline-reviews/
    http://www.whtop.com/review/hetzner.de

فکر میکنم کفایت کنه. لینک دوم از همه جالب تره چون ملیت نظر دهنده ها مشخصه تنها نظرات مثبت درباره این دیتاسنتر از کشور های ایران و آلمان و یک کشور دیگر بود که تب رو بستم فراموش کردم نامش رو باز هم شاید من اشتباه می کنم اما سعیم اینه که همیشه مستند صحبت کنم نه صرفا بگم من خریدم مشکلی نداشتم به هر حال امیدوارم همه دوستان پیروز باشند و همیشه این دیتاسنتر براتون رضایت بخش باشه.

ضمنا یکی از دوستان فرمودن کسی با ما مشکل پورت داشته، عرض کنم خدمتتون شما سعی کنید از یک کتاب فقط یک جمله رو برداشت نکنید. در نهایت هم مشخص شد که مشکل از سمت چه کسی بوده در همون گروه و همه مشاهده کردند. سعی کنید همه چیز رو کامل بخونید.

بنده زین پس پاسخی در این تاپیک ارسال نخواهم کرد چون فقط باعث بحث بیهوده و گرفتن وقت می شود. هر کسی با نظر بنده مخالفه بنده احترام به نظر ایشون خواهم گذاشت و میگم با حرف همین دوست مخالف پیش بروید استارتر عزیز.

با احترام.
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

13. تعداد تشکر ها ازFarid Saadat به دلیل پست مفید

عضو انجمن iraniam2000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    253
    تشکر تشکر شده 
    642
    تشکر شده در
    321 پست

سلام،
    در پاسخ به تمامی دوستان، بنده وقت توجیح شما رو ندارم. از هتزنر استفاده کنید و انشالله موفق و پیروز باشید. من وظیفه خودم دونستم چیزی که باید رو به استارتر اعلام کنم! حالا شما میخوایید بگید نه؟ نظرتون محترم هست حداقل برای شخص بنده. گذر زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد.
    در مورد دیتاسنتر های ایرانی که فرمودن یکی از دوستان، در جواب فقط میتونم بگم عدم اطلاعات ایشون کاملا مشهود هست سایت های ایرانی که از سرور ایران استفاده می کنند برای کیفیت بالاست؟ لابد هست ما خبر نداریم ولی تا جایی که من اطلاع دارم استفاده از سرور ایران صرفا برای پینگ تایم کم و در نتیجه سرعت بالاتر ( برای کاربران ایرانی ) هست نه کیفیت سایت های بزرگی که میزبانی شون بر روی سرور های خارج هست کاملا مشخصه.
    در مورد انجمن نام برده شده، اگر به دنبال استثنا ها هستید بنده طبق معمول بحث رو خاتمه میدم.
    بنده هم خدمت همه اساتید ارجمند عرض ادب دارم، همونطور که گفتم همه دوستان جبهه گیری خواهند کرد درحالیکه نظر فقط شخصی هست و هدف من راهنمایی استارتر هست.

در انتها تعدادی از نظرات کاربران خارجی درباره این دیتاسنتر بزرگ و با کیفیت:
    https://hostadvice.com/hosting-compa...nline-reviews/
    http://www.whtop.com/review/hetzner.de

فکر میکنم کفایت کنه. لینک دوم از همه جالب تره چون ملیت نظر دهنده ها مشخصه تنها نظرات مثبت درباره این دیتاسنتر از کشور های ایران و آلمان و یک کشور دیگر بود که تب رو بستم فراموش کردم نامش رو باز هم شاید من اشتباه می کنم اما سعیم اینه که همیشه مستند صحبت کنم نه صرفا بگم من خریدم مشکلی نداشتم به هر حال امیدوارم همه دوستان پیروز باشند و همیشه این دیتاسنتر براتون رضایت بخش باشه.

ضمنا یکی از دوستان فرمودن کسی با ما مشکل پورت داشته، عرض کنم خدمتتون شما سعی کنید از یک کتاب فقط یک جمله رو برداشت نکنید. در نهایت هم مشخص شد که مشکل از سمت چه کسی بوده در همون گروه و همه مشاهده کردند. سعی کنید همه چیز رو کامل بخونید.

بنده زین پس پاسخی در این تاپیک ارسال نخواهم کرد چون فقط باعث بحث بیهوده و گرفتن وقت می شود. هر کسی با نظر بنده مخالفه بنده احترام به نظر ایشون خواهم گذاشت و میگم با حرف همین دوست مخالف پیش بروید استارتر عزیز.

با احترام.

نه دوست عزیز بنده اطلاع دارم برای چی استفاده میکنند ولی دلیل عدم کیفیت را شما استفاده سایت های بزرگ ایرانی از سرورهای ایران اعلام کردید و جالبه که بدانید استثنا کم نیست چون زمانی که میهن دانلود رتبه 20 ایران را در آلکسا داشت از هتزنر استفاده میکرد و بعد به همان دلیل که شما گفتید به سرورهای ایرانی و البته اسپانسری آسیاتک منتقل شد و حالا چون روی هتزنر نیست شما میگید این دیتاسنتر میزبان سایت های بزرگ نیست !
    حالا شما ندیدید دلیل نبودن نیست
    منطق های شما در پاسخ به استارتر
    سایت های بزرگ ایرانی در دیتاسنتر های ایران، آمریکا و انگلیس میزبانی میشن و گاها هم فرانسه او وی اچ. سایت بزرگ و مهمی من شخصا ندیدم روی هتزنر باشه چون حداقل مشکل این سایت ها حملات دیداس هست که متاسفانه هتزنر در این مورد فوق الععاده ضعیفه!
    خوب حالا که دیدید با وجود اطلاعات زیاد شما ، خدا را شکر هست و مطمئنا هم سایت های معتبر و با ارزش هستند ، گفتید ندید من هم نمونه آوردم و میتونم دهها نمونه دیگه هم بیارم
    راستی دو سایتی که قرار دادید هم جالب بود
    کاش نظرات در مورد ovh که شما تو پست خودتان بهتر دانستید را هم قرار میدادید تا درصدهای مخالف را با هتزنر مقایسه میکردن
    https://hostadvice.com/hosting-company/ovh-com-reviews/

لااقل در مورد هتزنر بیش از نیمی از شرکت کنندگان نظر مثبت داشتن ولی در مورد ovh جالب بود که بیش از نیمی از افراد ناراضی بودن
    از نظر امتیاز هم هتزنر 7.2 بود ولی ovh فقط 4.1 امتیاز گرفته
    یا دلیل منطقی بیارید یا مثل همان جمله آخر بگید نظر من هست و تمام

من یک خواهش دارم و اون اینکه شما از ندیده ها نگید و بفرمایید کدام سایت بزرگ که روی هتزنر بوده از بین رفته ؟
    سایت بزرگ منظورم هست نه سایت داغون که مدیرش رفته سرور مجازی خریده که فروشنده 20 تا سرور مجازی روی سرور مارکتی بالا آورده را نام ببرید
    ویرایش توسط iraniam2000 : November 28th, 2017 در ساعت 16:53

agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...

15. تعداد تشکر ها ازiraniam2000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن shetabanhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    483
    تشکر شده در
    368 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iraniam2000 نمایش پست ها
    نه دوست عزیز بنده اطلاع دارم برای چی استفاده میکنند ولی دلیل عدم کیفیت را شما استفاده سایت های بزرگ ایرانی از سرورهای ایران اعلام کردید و جالبه که بدانید استثنا کم نیست چون زمانی که میهن دانلود رتبه 20 ایران را در آلکسا داشت از هتزنر استفاده میکرد و بعد به همان دلیل که شما گفتید به سرورهای ایرانی و البته اسپانسری آسیاتک منتقل شد
    حالا شما ندیدید دلیل نبودن نیست
    منطق های شما در پاسخ به استارتر

خوب حالا که دیدید با وجود اطلاعات زیاد شما ، خدا را شکر هست و مطمئنا هم سایت های معتبر و با ارزش هستند ، گفتید ندید من هم نمونه آوردم و میتونم دهها نمونه دیگه هم بیارم
    راستی دو سایتی که قرار دادید هم جالب بود
    کاش نظرات در مورد ovh که شما تو پست خودتان بهتر دانستید را هم قرار میدادید تا درصدهای مخالف را با هتزنر مقایسه میکردن
    https://hostadvice.com/hosting-company/ovh-com-reviews/

لااقل در مورد هتزنر بیش از نیمی از شرکت کنندگان نظر مثبت داشتن ولی در مورد ovh جالب بود که بیش از نیمی از افراد ناراضی بودن
    از نظر امتیاز هم هتزنر 7.2 بود ولی ovh فقط 4.1 امتیاز گرفته
    یا دلیل منطقی بیارید یا مثل همان جمله آخر بگید نظر من هست و تمام
    ایشون گفتند هتزنر پورت خوبی نداره، و ادعا دارند صحبتشون با مدرک هست، اما بنده مدرکی در این رابطه مشاهده نمی کنم و همانطور که گفتم بله شاید زمانی که هتزنر پورت 1 گیگابیت گارانتی نمیکرده ایشون خرید کردن و رضایت نداشتد
    دوست و همکار عزیز ما هدفمون این نیست که نشون بدیم هتزنری که ما ازش سرویس میدیم خوبه و رداستیشن و ... دیتاسنتر های بدی هستن اما ما حق رو ناحق نمی کنیم عزیز، و دلایل غیر منطقی برای انتخاب یک دیتاسنتر نداریم ( اگر منطق انتخاب اینگونه باشد که چون سایت های بزرگ ایران از یک دیتاسنتر سرویس نمیگیرند همه باید بگن که لیزوب کیفیتی نداره، درصورتی که برعکسش رو مشاهده می کنید. )
    از استارتر تاپیک بابت پاسخ هایی که شاید در تصمیم گیریشون کمکی بهشون نمی کنه عذرخواهی می کنم.
    موفق و پیروز باشید .
    Shared ♦ Reseller ♦ KVM VPS ♦ DL host ♦ Backup ♦ Dedicated
    021-28425715
    📞
    https://shetabanhost.com 🌎

17. تعداد تشکر ها ازshetabanhost به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)