-
August 30th, 2017, 15:56
عضو دائم
پاسخ : (پیشنهاد)نمایش دمو قالب ها برای سایت های فروشگاهی
وردپرس افزونه هم داره که می توانید چندین قالب را از نوار بالای سایت انتخاب کنند و هر کدام را مشاهده کنند. البته ضعف این افزونه این هست که همه قالب ها با محتوای یکشان نشان داده می شوند.
-
-
August 30th, 2017 15:56
# ADS
-
August 30th, 2017, 16:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cheapmizban
بله ، میتونید از انواع پلاگین ها در ساب دامین مجازی استفاده نمایید .
قالب صفحه اصلی سایت هم با قالب ساب دامین میتونه فرق داشته باشه.
در واقع وردپرس شبکه مثل ، یک سیستم وبلاگدهی عمل میکنه ، که زیر مجموعه میتونه قالب مورد نظر خودش رو انتخاب کنه.
ممنون از توضیحاتتون خیلی استفاده کردم.
با این حساب تنها مشکلی که میمونه قالب های جوملا هستن که نمیدونم چطور دموشون رو نمایش بدم که حجم زیاد نگیرن.

--------
کاش --------
-
تعداد تشکر ها از hassan_shahi به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2017, 16:11

نوشته اصلی توسط
hassan_shahi
ممنون از توضیحاتتون خیلی استفاده کردم.
با این حساب تنها مشکلی که میمونه قالب های جوملا هستن که نمیدونم چطور دموشون رو نمایش بدم که حجم زیاد نگیرن.
پلاگین ایزی بلاگ برای جوملا هست ، که میتونه جوملا رو هم شبیه وردپرس شبکه بکنه ، ولی من تا حالا استفاده نکردم و نمیدونم که ممکنه آیا تداخلی ممکنه ایجاد کنه یا نه.
-
-
August 30th, 2017, 16:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cheapmizban
پلاگین ایزی بلاگ برای جوملا هست ، که میتونه جوملا رو هم شبیه وردپرس شبکه بکنه ، ولی من تا حالا استفاده نکردم و نمیدونم که ممکنه آیا تداخلی ممکنه ایجاد کنه یا نه.
سی ام اسی که برای فروشگاه میخوام استفاده کنم وردپرسه متاسفانه این مشکل ساز شده.
چون میخوایم تمامی قالب های سی ام اس های مختلف و اسکریپت های مختلف رو برای فروش بزاریم یه سایتی که با سایتای بزرگ در حال حاضر رقابت کنه و چیزی کم کسر نداشته باشه.

--------
کاش --------
-
-
August 30th, 2017, 22:49
بهتره برای هر قالب یک دایرکتوری یا سابدامین جدا اختصاص بدید و توش وردپرس نصب کنید. کاری که همه سایتهای فروش قالب می کنند.
گاهی یک قالب به برخی تنظیمات php و ماژول های مربوطه اش نیاز داره که در کار بقیه تداخل ایجاد میکنه.
از نظر محدودیت حجم هم دو نکته رو باید توجه داشته باشید:
1- فعالیت تجاری نیازمند هزینه کردن است. 2- می تونید نقداً از یک هاست ارزان قیمت استفاده کنید یا روی سرور مجازی خودتون هاست بالا بیارید.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
August 30th, 2017, 22:59

نوشته اصلی توسط
hassan_shahi
سلام به تمام دوستان عزیز
دوستان ممنون میشن پیشنهادادتون رو برای نمایش دمو قالب ها مثل این سایت های فروش قالب بگید.
بخوام بسته نصبی رو نصب کنم حجم زیادی میخواد ممنون میشم بهترین روش و کاربر پسند ترین روش رو معرفی کنید.
سلام دوست عزیز
من متوجه منظورتون شدم
میتونین هاست دانلود خریداری کنید و با هماهنگی با مدیر سرور این کارو انجام بدید
هزینه ی هر 100 گیگ هم 10 هزارتومن هستش...
خواستید بیشتر راهنماییتون کنم....
-
-
August 31st, 2017, 19:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Reza G
بهتره برای هر قالب یک دایرکتوری یا سابدامین جدا اختصاص بدید و توش وردپرس نصب کنید. کاری که همه سایتهای فروش قالب می کنند.
گاهی یک قالب به برخی تنظیمات php و ماژول های مربوطه اش نیاز داره که در کار بقیه تداخل ایجاد میکنه.
از نظر محدودیت حجم هم دو نکته رو باید توجه داشته باشید:
1- فعالیت تجاری نیازمند هزینه کردن است. 2- می تونید نقداً از یک هاست ارزان قیمت استفاده کنید یا روی سرور مجازی خودتون هاست بالا بیارید.
نظر شخصی منم اینه سابدامین د سی ام اس مورد نظر نصب بشه و دمو نمایش داده بشه اما متاسفانه حجم خیلی زیادی میخواد.
هر بسته نصبی جوملا ۱۰۰ مگ تا ۲۰۰ مگ هم هستن بخوام کل قالبای جوملا رو بزارم فقط ۲۰۰ گیگ اونا میشن خیلی هزینه میفته برام.
یعنی این سایتایی که فروس قالب دارن این همه حجم دارن؟چقدر هزینه میکنن؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
rahpoo
سلام دوست عزیز
من متوجه منظورتون شدم
میتونین هاست دانلود خریداری کنید و با هماهنگی با مدیر سرور این کارو انجام بدید
هزینه ی هر 100 گیگ هم 10 هزارتومن هستش...
خواستید بیشتر راهنماییتون کنم....
متاسفانه امنیت میاد پایین و نمیشه به هر جایی اعتماد کرد

--------
کاش --------
-
-
August 31st, 2017, 19:41

نوشته اصلی توسط
hassan_shahi
نظر شخصی منم اینه سابدامین د سی ام اس مورد نظر نصب بشه و دمو نمایش داده بشه اما متاسفانه حجم خیلی زیادی میخواد.
هر بسته نصبی جوملا ۱۰۰ مگ تا ۲۰۰ مگ هم هستن بخوام کل قالبای جوملا رو بزارم فقط ۲۰۰ گیگ اونا میشن خیلی هزینه میفته برام.
شما الان یه وی پی اس بگیر با دایرکت ادمین که نال شده، با هارد 200 گیگ بشه ماهی 30-40 تومن
لایسنس اشتراکی سی پنل هم آقای سنجری ارائه میده. ماهی 5 تومن
همه چیزشم دست خودته.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
-
August 31st, 2017, 19:41

نوشته اصلی توسط
hassan_shahi
- - - Updated - - -
متاسفانه امنیت میاد پایین و نمیشه به هر جایی اعتماد کرد
پس یه کار کنید!
برای سایت اصلیتون یه هاست قوی ssd بگیرید...
و برای قالب ها که رو سابدامین نصب میشه یه vps حجمی بگیرید و میتونین بگید براتون دایرکت ادمین بزنن که ارزونتره لانسسش و منابع کمتر میخواد
اینجوری کمترین خرجو دارید...
-