-
August 3rd, 2017, 03:18
آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!
به نام خداوند جان و خرد
مجموعه او وی اچ وب در سال 1394 با هدف خدمات رسانی در زمینه سرویس های میزبانی تحت وب پا به عرصه نهاده است و تا به امروز با جلب رضایت صدها کاربر و شرکت توانسته است کیفیت خود را به اثبات رساند.مجموعه او وی اچ وب بعد 2 سال فعالیت کاملا موفق تصمیم به ارائه سرور های مجازی با کیفیت از آلمان کرده است
مشخصات سرور اصلی به شرح زیر می باشد
آلمان
RAM: 64 GB DDR4
Cpu : Intel® Core™ i7-6700 Quad-Core
HDD: 2x 4 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Class Enterprise
-
RAM: 64 GB DDR4
Cpu : Intel® Core™ i7-6700 Quad-Core
HDD: 2x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Class Enterprise
توضیحات محصول:
█ به دلیل استفاده از منابع اختصاصی و تعداد بسیار محدود سرور مجازی که در سرور اصلی ایجاد می شودبا کیفیت می باشد!
█ از همین رو از مجازی ساز KVM , VMware که فقط منابع اختصاصی به کاربر می دهد استفاده می کنیم!
█ ارائه کنترل پنل کامل ریست و خاموش و روشن و تعویض سیستم عامل و اضافه کردن رم و هارد به کاربر!
█ استفاده از رم های سری جدید DDR4 ، استفاده از هارد های SATA 6Gb/s 7200rpm کلاس Enterprise
چرا او وی اچ وب را انتخاب کنیم؟
★ ارائه سیستم عامل های ، ویندوز سرور ، لینوکس ، میکروتیک و...!
★ ارائه پیشنهاد ها و قیمت های غیر قابل رقابت در عین حفظ کیفیت!
★ او وی اچ وب طی دو سال گذشته همواره در کنار کاربران خود بوده است!
★ پشتیبانی کاملا در دسترس از طریق تماس ، تلگرام ، سیستم تیکتینگ!
★ دارای پنل کاملا اختصاصی در دیتاسنتر Hetzner!
★ ارائه لایسنس رایگان سی پنل ، دایرکت ادمین و کلاد لینوکس بر روی سرور ها با شرایط قابل ارائه میباشد!
★ او وی اچ وب دارای پشتیبانی 24 ساعته بوده و در هر زمان نیاز به پشتیبانی داشتید با ما تماس بگیرید!
✔ جهت تست هر یک از سرویس ها در تلگرام پیام ارسال کنید ، تست قابل ارائه میباشد
✔ تحویل سرورها در تاریخ 04/08/2017 می باشد. گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز با شرایط!
✔ دو سرور جدید خریداری شده و کاملا منابع ازاد و خالی میباشد
✔ جهت داشتن هر گونه سوال در تلگرام و پشتیبانی آنلاین سایت در خدمتیم
✔ تمامی VPS ها از پورت 1Gbps بهره می برند.
✔ پهنای باند تمامی VPS ها به صورت نامحدود در نظر گرفته شده است.
✔ سیستم عامل های Windows Server 2003, 2008, 2012 وتمامی توزیع های CentOS, Debian, Ubuntu قابل ارائه میباشند.
✔ او وی اچ وب از سیستم VMware ESXI جهت مجازی سازی استفاده میکند.
✔ او وی اچ وب نزدیک به 3 سال فعالیت در زمینه فروش سرور مجازی و اختصاصی دارا میباشد.
✔ پشتیبانی ۲۴ ساعته : تیم پشتیبانی او وی اچ وب با 3 سال سابقه درخشان ۲۴ ساعته آماده راهنمایی و پاسخگویی به سوالات و مشکلات شماست.
✔ امنیت بسیار بالا : سرور های میزبانی شما به صورت تمام وقت از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار میگیرند تا خللی در سرویس دهی به شما عزیزان ایجاد نگردد.
✔ آپ تایم ۹۹٫۹۹ درصد : تمامی سرویس های او وی اچ وب با آپ تایم ۹۹٫۹۹ درصد در ماه ارائه می شوند.
✔PLAN_1GB✔
Cpu Model : Intel® Core™ i7-6700
Cpu : 1 Core 1000 Mghz
Hard Disk Space : 50 GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 1024 MB DDR4
Bandwidth : Unlimited
Network Port : 1 Gbps
Location Server : Germany
Data Center : HetZner
موجودی 2 عدد!
هزینه ماهانه 10000 تومان
خرید سرور : http://client.ovh-web.in/cart.php?a=add&pid=260
✔PLAN_2GB✔
Cpu : 2 Core 1500 Mghz
Hard Disk Space : 80 GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 2048 MB DDR4
موجودی 5 عدد!
هزینه ماهانه 13000 تومان
خرید سرور : http://client.ovh-web.in/cart.php?a=add&pid=261
✔PLAN_4GB✔
Cpu : 2 Core 2000 Mghz
Hard Disk Space : 100GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 4096 MB DDR4
هزینه موجودی 2 عدد!
ماه اول 16500 تومان
خرید سرور : http://client.ovh-web.in/cart.php?a=add&pid=262
✔PLAN_6GB✔
Cpu : 3 Core 3000 Mghz
Hard Disk Space : 150GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 6144 MB DDR4
موجودی 5 عدد!
هزینه ماه اول 30000 تومان - در صورت خرید سه ماهه ، شش ماهه ، سالانه لایسنس رایگان سی پنل
خرید سرور : http://client.ovh-web.in/cart.php?a=add&pid=263
✔PLAN_8GB✔
Cpu : 4 Core 4000 Mghz
Hard Disk Space : 200GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 8192 MB DDR4
موجودی 5 عدد!
هزینه ماه اول 55000 تومان - در صورت خرید سه ماهه ، شش ماهه ، سالانه لایسنس رایگان سی پنل
خرید سرور : جهت دریافت این افر تیکت ارسال کنید
سرعت دانلود و اپلود در سرور های ما!
فایل پیوست 36460
از 0 تا 100 با ما باشید !
جناب آقای یوسفی
همراه : 09337438066
تلگرام :
https://t.me/ovhwebsup
وب سایت :
http://client.ovh-web.in
ویرایش توسط farssub : August 17th, 2017 در ساعت 22:33
-
تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2017 03:18
# ADS
-
August 25th, 2017, 19:23
پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!

نوشته اصلی توسط
Genral X2
راست میگن آدم دروغ گو کم حافظست
اونور میگی مدارک برای مدیریت ارسال شده
اینور میگین مدارک بخوان ارسال میکنم براشون!
خوب مگه نمیگی مدارک دارید؟ مگه نمیگید ب ایشون هزنیه پرداخت کردید ، مدرک رو ارائه کنید من و بقیه هم ببینیم و نگیم تهمت الکی زدید
اول اینکه نگفتم مدارک ارسال شده مدیریت گفتن مدرک دارید گفتم بله ! هنوز درخواست ارسال مدارکی کسی نکرده این از این!
دوما میگم شما ربط دارین به این اقا میگین نه این جمله را یکی که قبلا شاکی بود از همین اقای یوسفی در موردش گفته بود!
سوما شما جا اینکه مارو متهم کنی به تهمت زدن اینو درک کن ادمی که از اول نقشه میچینه برای یکی همه جای قضیه را فکر میکنه مواردیش اینه حساب کاربری من رو بسته یا نوع واریز بنده بسیار احمقانه بوده و یا موارد دیگ که اعلام شد برای شما چرا مطرح فعلا نمیشه وفقط برای مدیریت ارسال میشه !!!
البته تا هفته اینده اوناهم میذارم..
-
تعداد تشکر ها ازMohammad9696 به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2017, 22:39
عضو انجمن
پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!

نوشته اصلی توسط
Mohammad9696
اول اینکه نگفتم مدارک ارسال شده مدیریت گفتن مدرک دارید گفتم بله ! هنوز درخواست ارسال مدارکی کسی نکرده این از این!
دوما میگم شما ربط دارین به این اقا میگین نه این جمله را یکی که قبلا شاکی بود از همین اقای یوسفی در موردش گفته بود!
سوما شما جا اینکه مارو متهم کنی به تهمت زدن اینو درک کن ادمی که از اول نقشه میچینه برای یکی همه جای قضیه را فکر میکنه مواردیش اینه حساب کاربری من رو بسته یا نوع واریز بنده بسیار احمقانه بوده و یا موارد دیگ که اعلام شد برای شما چرا مطرح فعلا نمیشه وفقط برای مدیریت ارسال میشه !!!
البته تا هفته اینده اوناهم میذارم..
سلام داداش/ بنظرم بیخیال شوید. صد تا پست شکایت ازشون تو سایته . توی همین تاپیکم هست/
تاپیک بنده هم که کاملترین تاپیک از کلاه بردای ایشون همراه با مدارک کامل بود که بیشتر دوستان هم در این تاپیک شرکت کردند. ولی هیج کدام از مدیران کاری در این باره نکردند و هنوز داره تاپیک های مختلف فروش میزنه بدون این که به تاپیک های شکایت قبلی رسیدگی بشه
-
تعداد تشکر ها ازmo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2017, 23:10
مدیر ارشد
سلام
کاربرانی که در خصوص فروشنده فوق شکایتی دارند در درجه اول باید ضمن ارائه مدارک و تنظیم دادخواست به دادسرای جرائم رایانه ای مراجعه نمایند .
در درجه دوم لطفاً ضمن اعلام نام کاربری خود به همراه توضیحات مختصر ، مدارک موجود را نیز ار طریق پیغام خصوصی برای بنده ارسال نمایند . بدیهی است از زمان ارسال این متن ( پست فوق ) ، در صورت مشاهده پستهای شکایت در این تاپیک ، بدون وجود مدارک و مستندات محکم حتما برخورد خواهد شد و اکانت کاربر خاطی مسدود خواهند شد ..
ضمن تشکر از همکاری شما
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2017, 23:41

نوشته اصلی توسط
Ramin
سلام
کاربرانی که در خصوص فروشنده فوق شکایتی دارند در درجه اول باید ضمن ارائه مدارک و تنظیم دادخواست به دادسرای جرائم رایانه ای مراجعه نمایند .
در درجه دوم لطفاً ضمن اعلام نام کاربری خود به همراه توضیحات مختصر ، مدارک موجود را نیز ار طریق پیغام خصوصی برای بنده ارسال نمایند . بدیهی است از زمان ارسال این متن ( پست فوق ) ، در صورت مشاهده پستهای شکایت در این تاپیک ، بدون وجود مدارک و مستندات محکم حتما برخورد خواهد شد و اکانت کاربر خاطی مسدود خواهند شد ..
ضمن تشکر از همکاری شما
ممنون از پیگیری های شما از ابتدا مکاتباتی که داشتیم پاسخ گو فقط شما بودید حتما مدارک براتون ایمیل میکنم + همشم بصورت یک فیلم کوتاه ارسال میشه که شبه ای ایجاد نشه
بقیه دوستانم خواهشی که دارم با ارامش کار را ادامه بدن تا بتونیم نتیجه بگیریم
ویرایش توسط Mohammad9696 : August 25th, 2017 در ساعت 23:43
-
-
August 28th, 2017, 12:03

نوشته اصلی توسط
Mohammad9696
ممنون از پیگیری های شما از ابتدا مکاتباتی که داشتیم پاسخ گو فقط شما بودید حتما مدارک براتون ایمیل میکنم + همشم بصورت یک فیلم کوتاه ارسال میشه که شبه ای ایجاد نشه
بقیه دوستانم خواهشی که دارم با ارامش کار را ادامه بدن تا بتونیم نتیجه بگیریم
دقیقا
بدترین و عذاب آورترین سرویسی که داشتم
تعجب میکنم به این راحتی میتونند اینجا سرویس دهی کنند
یک ساله سرویس خریدم و سرویسی نداشتم!!!
ممنون که پیگیر هستید، لااقل باعث میشه دیگران فریب نخورند
امیدوارم پیگیریاتون به نتیجه برسه
منتظریم
ویرایش توسط hhm_2911 : August 28th, 2017 در ساعت 12:06
-
تعداد تشکر ها ازhhm_2911 به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2017, 21:52
از جناب RaceF1
هم که مثل اینکه ۲۰۰هزارتومنی گرفته بودن و سرویسی تحویل نداده بودند و گفته بودن برید شکایت کنید تقاضا میکنم مدارکی اگه دارید برای جناب رامین بفرستید که زود تر برخورد بشه اگه قراره اتفافی بیفته
ramin@webhostingtalk.ir
-
-
September 8th, 2017, 01:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mohammad9696
از جناب RaceF1
هم که مثل اینکه ۲۰۰هزارتومنی گرفته بودن و سرویسی تحویل نداده بودند و گفته بودن برید شکایت کنید تقاضا میکنم مدارکی اگه دارید برای جناب رامین بفرستید که زود تر برخورد بشه اگه قراره اتفافی بیفته
ramin@webhostingtalk.ir
منم به اون جمع 100 نفری که ازش شکایت دارند اضافه کنید بشند 101 نفر ، ایشون هم اینکه خدمات بسیار سطح پایینی دارند فردی از لحاظ اخلاقی هم سطح پایین هستند . جدا از اون تصاویر پروفایلشون ببینید 
پشتیبانی » 0
اخلاق » 0
مسئولیت پذیری » -1
کیفیت سرویس هاشون » در حد دیال اپ !
من یک سرویس رم شیش گیگ داشتم که برام مهم نیست ماهی 20 هزار تومن بابتش میپردازم .
مال من سگ خور ، ولی از اونایی که راضی نبودن انشالله در جای دیگر چند برابر پاسخ بده .
@Ramin مدارکم خواستید در حد اسکرین شات از تیکت میدم خدمتتون !

نوشته اصلی توسط
deltamusic
همین مونده بود تو بیای طرفداری کنی!!
بیخیال در اکثر موارد موجبات خنده مارو فقط فراهم میکنه !
خوبه بزار کارشو بکنه
ویرایش توسط Cr0w : September 8th, 2017 در ساعت 01:59
My mother told me I'd grow up to be a good man
-
تعداد تشکر ها از Cr0w به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2017, 02:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Cr0w
بیخیال در اکثر موارد موجبات خنده مارو فقط فراهم میکنه !
خوبه بزار کارشو بکنه

حد خودتونو بدونید و توهین نکنید با شما هیچگونه اشنایی و شوخی ندارم پس لطفا سنجیده شده صحبت کنید مث جناب deltamusic که میان وسط و نمک میریزن و میرن نباشید :|
بزرگترین انجمن گیمینگ ایرانی /// AmazonGame.iR
-----------------------------------------------------------------------------
Haj_Milat@
-
-
September 8th, 2017, 10:46
مثه اینکه جواب داد شکایات.
هر یوزری دیدید داره سعی میکنه به 100 پست برسه شک کنید بهش
-
تعداد تشکر ها ازnevergotme به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2017, 17:11
اقا چرا این پول منو برگشت نمیزنید نه سرویس تحویل من دادید نه پول منو برگشت میزنید چرا اینطوریه
-