-
August 9th, 2017, 17:31
عضو جدید
پاسخ : مراحل شکایت و رسیدگی در شورای حل اختلاف

نوشته اصلی توسط
dertgtr
والا من به خاطر 150 تومن نمی تونم برم تهران و میلیون ها خرج اقامت و سفر کنم تا در شورای حل اختلافی حاظر بشم که یه پسر بچه شاکی اش هست !
می ترسم فقط اگر نرم دادستان حکم بلوکه کردن شماره حساب های بانکی ام رو بده !
عرض کردم برای مبلغی که فرمودید تنها راه شکایت همین است.
همچنین برای 150,000 تومان حساب شخصی را بلوکه نمی کنند. و بلوکه کردن حساب در صورتی است که کلاه برداری به صورت محرز اثبات شود و این در صورتی است که فرد شاکی از طریق کیفری و یا حقوقی اقدام به شکایت کند و چون برای 150,000 تومان در دادسرا تشکیل پرونده انجام نمی شود و به شورای حل اختلاف ارجاع داده می شود طرف شاکی نمی تواند چنین درخواستی از اشخاصی که پشت میز نشستند درخواست بلوکه کردن حساب شما را کند.
-
تعداد تشکر ها از persiandroid به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017 17:31
# ADS
-
August 9th, 2017, 17:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persiandroid
عرض کردم برای مبلغی که فرمودید تنها راه شکایت همین است.
همچنین برای 150,000 تومان حساب شخصی را بلوکه نمی کنند. و بلوکه کردن حساب در صورتی است که کلاه برداری به صورت محرز اثبات شود و این در صورتی است که فرد شاکی از طریق کیفری و یا حقوقی اقدام به شکایت کند و چون برای 150,000 تومان در دادسرا تشکیل پرونده انجام نمی شود و به شورای حل اختلاف ارجاع داده می شود طرف شاکی نمی تواند چنین درخواستی از اشخاصی که پشت میز نشستند درخواست بلوکه کردن حساب شما را کند.
پس من که حاظر نمیشم برام اخطاریه صد در صد ارسال میشه باز هم که نمیرم پس آخرش چی میشه؟
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
August 9th, 2017, 17:34

نوشته اصلی توسط
dertgtr
فقط مشکل اینجا ست که من نمی خوام وقت و پولم رو هدر بدم برم تهران ! کار و زندگی ام رو ول کنم برم تهران اونم برای هیچی ! اگر نرم چی میشه؟
هیچگونه مشکلی پیش نمیاد!
مگه چیکار کردید عزیز !
اون شخص برای خودش بلوف میزنه شما باید گوش بدی!
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 17:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
من از خدامه چون نمی توننم کار و زندگی ام رو ول کنم برم تهران و کلی هم هزنیه کنم برای اقامت و ... تو تهران !
شنیدم بعضی وقت ها دادستان اخطاریه میده برای متهم و اگر متهم نیومد حکم بلوکه کردن حساب های بانکی اش رو میده ! درسته؟
.
نه قبل از دادستان پلیس فتا از شما می خواد که اظهارات خودتون رو بنویسید بعد نتیجه رو تحلیل میکنه و میده دادستان و بعد دادستان نگاه میکنه که به احتمال زیاد حکم هم صادر بکنه و نیاز نباشه البته پلیس فتای تهران 6 ماه حداقل زمان میبره تا این پرونده رو بررسی و رسیدگی بکنه
خدمات وب هاستینگ
ارائه خدمات از دیتا سنتر های هتزنر - لیز وب - OVH - رد استیشن - والتر
-
تعداد تشکر ها از eslamzadeh به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 17:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
پس من که حاظر نمیشم برام اخطاریه صد در صد ارسال میشه باز هم که نمیرم پس آخرش چی میشه؟
برای تشکیل جلسات شورا برای طرفین 3 بار احضاریه ارسال می کنند. شما می توانید در بار اول و دوم شرکت نکنید. برای بار سوم باید در جلسه شرکت کنید در غیر اینصورت شورا رای را به نفع شاکی صادر می کند.
-
-
August 9th, 2017, 17:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persiandroid
برای تشکیل جلسات شورا برای طرفین 3 بار احضاریه ارسال می کنند. شما می توانید در بار اول و دوم شرکت نکنید. برای بار سوم باید در جلسه شرکت کنید در غیر اینصورت شورا رای را به نفع شاکی صادر می کند.
بار سوم هم نرم پس بعدش که به نفع شاکی شد بعدش چی میشه؟
یعنی به خاطر 150 تومن برم تهران میلیون ها خرج اقامت و سفر و ... کنم؟!!!
-
-
August 9th, 2017, 17:53
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
بار سوم هم نرم پس بعدش که به نفع شاکی شد بعدش چی میشه؟
یعنی به خاطر 150 تومن برم تهران میلیون ها خرج اقامت و سفر و ... کنم؟!!!
نیاز به اقامت ندارید، طبق ساعتی که مشخص کردند حضور پیدا میکنید و نهایتا 1 ساعت به طول می انجامد.
عرض کردم اگر حضور پیدا نکنید شورا رای را به نفع شاکی صادر می کند و بعد از آن شاکی می تواند مبلغ را از شما تمام و کمال دریافت کند در صورت ممانعت توسط شما، ایشان می تواند موضوع را از طریق قضایی و با عنوان کیفری پیگیری کند و در نتیجه شما احضاریه از دادسرای کیفری دریافت می کنید. به دلیل عدم توجه به احضاریه های دولتی و خیانت در امانت و ممکن است جریمه نیز پرداخت کنید.
-
-
August 9th, 2017, 18:45
عضو انجمن
فقط یک سوال سیم کارت مجازی روسیه چه مدلی هست 150هزارتومن قیمت داره برام جالبه باتشکر
-
تعداد تشکر ها از farshid17 به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 19:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farshid17
فقط یک سوال سیم کارت مجازی روسیه چه مدلی هست 150هزارتومن قیمت داره برام جالبه باتشکر
مثال فرض بود
شماره با شارژ و دلار 3800 به بالا حساب کنید
-
-
August 10th, 2017, 21:43
دوست عزیز ، اگر کسی از شما شکایت کرده باید در دادگاه یا شورای حل اختلافی که با محل شما مرتبط است شکایت را مطرح کند و دادگاه در محل شما برگزار میشود. من چند بار گذرم به عنوان شاکی به دادگاه و شورای حل اختلاف افتاد گفتند اگر کسی که متهم است محل کار یا محل زندگی اش مشخص باشد در دادگاه نزدیک یکیشان (یعنی یا محل کار متهم یا محل زندگی متهم)باید تشکیل پرونده و مراحل طی شود.
حتی در تهران چنین است که اگر شاکی در منطقه یک در شمال تهران است و متهم در منطقه 19 در جنوب تهران شاکی باید برود دادگاه منطقه 19 شکایت کند.
من تعجب کردم چطور شاکی از طریق دادگاه شهر خودش تشکیل پرونده و دادگاه برگزار کرده.
1- شاکی می تواند شما را مجهول المکان اعلام کند و از دادگاه نزدیک محل سکونت خودش شکایت کند
2- اگر حساب بانکی شما مثلا تهران بوده و محل کارتان شهرستان باشد ،بانک شاید مستند واقع شود شاید در تهران برگزار شود.
شما یک وکیل خوب در شهر خودتان پیدا کنید یا سایتهای وکالت تماس بگیرید و مشورت کنید.
- - - Updated - - -
حالا شما چند استراتژی دارید:
1- شاید به نفع شما باشد مجهول المکان توسط شاکی معرفی شده باشید
2- شاید به نفع شما باشد اگر نامه دادگاه آمده اعلام کنید طبق قانون شاکی باید در دادگاه نزدیک محل کار یا سکونت شما اقدام کند.
اگر شکست بخورید کلیه هزینه های شکایت را باید اگر دادگاه تعیین کرد پرداخت کنید و اگر او شکست خورد او باید هزینه های شما را پرداخت کند.
باید با وکیل و افراد با تجربه مشورت کنید.
ویرایش توسط abc500x500 : August 10th, 2017 در ساعت 23:35
-
تعداد تشکر ها از abc500x500 به دلیل پست مفید