-
August 5th, 2017, 22:04
عضو انجمن
پاسخ : مشکل فعال نشدن سرویس ها بعد از پرداخت

نوشته اصلی توسط
oscarman
ممنون جناب
من دقیقا" همین مسیر را رفتم تو قسمت ماژول ها ماژول auto release فعال کردم همون تیک اول را که گفتید زدم تنها فرقی که کرد اینه که بعد از این که مشتری سفارش می ده بلافاصله سرویس را براش فعال می زنه حتی وقتی پرداخت نکرده ولی تو بخش مدیریت اون سرویس می ره تو قسمت سفارشات معلق باید برم دستی سفارش را تکمیل کنم این مشکل را چطوری باید رفع کرد؟
یک نکته را بگم کابرها وقتی پرداخت می کنن ایمیل تاییده پرداخت براشون ارسال نمی شه تو ناحیه کاربری این پیام را بهشون نشون می ده که پرداخت باید توسط مدیرات تایید بشه من می خوام این گزینه را حذف کنم
لطفا" راهنمایی کنید باید این قسمت و چی کار کنم
درود بر شما
روی گزینه دوم (Automatically setup the product as soon as the first payment is received) تنظیم نمائید نه اول
ویرایش توسط sepahanserver : August 5th, 2017 در ساعت 22:05
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
تعداد تشکر ها ازsepahanserver به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2017 22:04
# ADS
-
August 6th, 2017, 01:08
-
تعداد تشکر ها از oscarman به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2017, 01:13

نوشته اصلی توسط
oscarman
من اون گزینه دوم هم فعال می کنم باز این مشکل هست یعنی بعد از این که کاربر پرداخت می کنه سفارش می ره تو بخش سفارش های معلق ( البته تو بخش مربوط به کاربرها سرویس را فعال می زنه فقط تو بخش مدیریت می ره جزو سرویس های معلق )
عکس هاشم گذاشتم براتون
شما کدوم ماژول را برای vps های ویندوز فعال می کنید؟

دوست عزیزم ، اون نوع ماژول نوع سرویس شماست و شما برای فروش هاست باید اون رو روی سی پنل یا دایرکت ادمین بگذارید .
مواردی که بنده عرض کردم اون 4 تا دکمه زیر فرم هست .
گزینه اولش اگر قرار بدید ، پس اینکه پرداخت صورت بگیره سفارش تایید و به صورت خودکار راه اندازی میشه .
-
تعداد تشکر ها از gharibion به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2017, 05:37

نوشته اصلی توسط
gharibion
دوست عزیزم ، اون نوع ماژول نوع سرویس شماست و شما برای فروش هاست باید اون رو روی سی پنل یا دایرکت ادمین بگذارید .
مواردی که بنده عرض کردم اون 4 تا دکمه زیر فرم هست .
گزینه اولش اگر قرار بدید ، پس اینکه پرداخت صورت بگیره سفارش تایید و به صورت خودکار راه اندازی میشه .
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون خوشبختانه مشکلش حل شد.. مشکل از تنظیمات این قسمت نبود. مشکل از خود قالب ایمیل بود... موقعی که می خواستم قالب را فارسی کنم اشتباها" به جای این که کد را به این شکل بنویسم {$invoice_date_created} اشتباها" به این شکل نوشته بودم ($invoice_date_created}
همش زیر سر همون پرانتز اشتباهی بود
الان من مشکل اصلیم ارتباط دادن بین محصولات و سرورهاست
من قصد فروش هاست ندارم پس اون مازول های cpanel و دایرکت ادمین کارایی ندارن من از مجازی ساز vmware استفاده کردم تا اونجایی که متوجه شدم این مازول به صورت پیش فرض روی whmcs وجود نداره درسته؟
در حالی که از مجازی ساز vmware برای مجازی سازی استفاده شده باشه در اون صورت برای اتصال محصولات به سرور ها حتما" باید از همین مازول استفاده کرد؟ یا مازول جایگزینی هم وجود داره؟
-