-
August 2nd, 2017, 20:44
عضو انجمن
پاسخ : خسته شدم از هاستینگ ها!
توصیه میکنم از جایی هاست یا سرور مجازی بگیرید که بتونید با امکانات پنل حداکثر منیج رو خودتون انجام بدین و معطل هاستینگ نباشید
-
تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید
-
August 2nd, 2017 20:44
# ADS
-
August 3rd, 2017, 01:11

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
پيشنهاد مى كنم آلماهاست رو امتحان كنيد. از همه نظر كاملا تاييد مى شوند. پرسنل پشتيباني هم علاوه بر آنلاين بودن دائمى، از دانش فنى بالايى برخوردارند.
با احترام.
من تجربه خوبی از آلما هاست ندارم
برای مصارف عادی شاید خوب باشند
ولی وقتی به مشکل تخصصی بر میخوری هم رفتار و ادبیاتشون ناجور هست هم اطلاعات و تخصص فنی کافی ندارند
-
تعداد تشکر ها از babakebrahimi به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2017, 02:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
babakebrahimi
من تجربه خوبی از آلما هاست ندارم
برای مصارف عادی شاید خوب باشند
ولی وقتی به مشکل تخصصی بر میخوری هم رفتار و ادبیاتشون ناجور هست هم اطلاعات و تخصص فنی کافی ندارند
بنده فقط قصد راهنمایی کاربر رو داشتم و هرکسی سلیقه شخصی خودش رو داره. ولی تیم آلماهاست رو از نظر فنی بنده تایید می کنم.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2017, 02:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iroo
سلام
راستش توی مدتی که تو نت فعالیت داشتم با هاستینگ های مختلفی کار کردم، اما تا بحال هاستینگ وظیفه شناس و دلسوز ندیدم
دیگه خسته شدم، از صبح تیکت دادم هنوز پاسخی داده نشده! این در حالی هست که تازه سایت رو منتقل کردم روی سرور هاستینگ و از زمان انتقال سایت باز نمیشه!!!
سرویس رو ارائه میدی مرد مومن لااقل انصاف داشته باش ببین درست ارائه دادی یا نه
خدا شاهده خسته شدم از دست هاستینگ ها!!!!
الان میگید از هاستینگ معتبر تهیه کنید! والله این جزء 10 هاستینگ برتره!!!
سلام .
پیشنهاد میدم با این وجود سمت هاستینگ نرید .
سرور مجازی تهیه کنید .
سروری که پنلی مثل virtualizor داشته باشه و تمام کار هاتونو خودتون بتونید انجام بدید .
دنبال قیمت هم نباشید به کیفیت اهمیت بدید .
✪ ورود به فروشگاه فارس۷
✪ فروش ویژه VPS ایران = هاستینگ ,سرور دانلود ,سرور گیم و...
✪ Telegram ID : Fars7COM # Yah0o ID : G8W8 # Tell : 0919-188 88 49
-
تعداد تشکر ها از clack به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2017, 02:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
clack
سلام .
پیشنهاد میدم با این وجود سمت هاستینگ نرید .
سرور مجازی تهیه کنید .
سروری که پنلی مثل virtualizor داشته باشه و تمام کار هاتونو خودتون بتونید انجام بدید .
دنبال قیمت هم نباشید به کیفیت اهمیت بدید .
با اجازه استارتر،
داشتن پنل ویرچوالایزور آیا دلیل بر عدم اورسل و کیفیت بالاست ؟
جالبه...
با احترام.
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2017, 03:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
با اجازه استارتر،
داشتن پنل ویرچوالایزور آیا دلیل بر عدم اورسل و کیفیت بالاست ؟
جالبه...
با احترام.
نه دوست گرامی
داشتن پنل باعث میشه کاربر در مواقع ضروری خودش کار خودش رو انجام بده .
بدون نیاز به مدیر سرور و درخواست پشتیبانی و صرف هزینه و وقت .
جالبیش دقیقآ اینجاس .
✪ ورود به فروشگاه فارس۷
✪ فروش ویژه VPS ایران = هاستینگ ,سرور دانلود ,سرور گیم و...
✪ Telegram ID : Fars7COM # Yah0o ID : G8W8 # Tell : 0919-188 88 49
-
تعداد تشکر ها از clack به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2017, 09:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
clack
نه دوست گرامی
داشتن پنل باعث میشه کاربر در مواقع ضروری خودش کار خودش رو انجام بده .
بدون نیاز به مدیر سرور و درخواست پشتیبانی و صرف هزینه و وقت .
جالبیش دقیقآ اینجاس .

پنل vmware رو هم مي توانند بگيرن و در مواقع ضروري كارشون رو انجام بدن.
بدون نياز به مدير سرور ؟ مدير سرور كارش چيز ديگست كلا! منظور شما سرويس دهنده است نه مدير سرور
درخواست پشتيباني كه به سرعت پاسخ داده بشه، از نظر من بهتر از پنل ويرچوالايزور هست. ويرچوالايزور از نظر كيفي حتي نزديك به vmware هم نمي تونه باشه!
با احترام.
-
تعداد تشکر ها ازFarid Saadat به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2017, 10:06

نوشته اصلی توسط
alborz94
سلام دوستان
مشکل هاستینگ ها به جز مساله تحریم ها و مشکلات متعدد پرداخت ها این است که کاربران ایرانی انتظار دارند بدون پرداخت هزینه مناسب بالاترین کیفیت خدمات را دریافت کنند.
اگر مشا در نظر بگیرید یک هاستینگ متوسط اگر بخواهد روزی 3 شیفت 8 ساعته و برای هر شیفت هم فقط یک پشتیبان داشته باشد باید ماهانه حقوق پایه 3میلیون حقوق پرداخت نماید. هزینه های دفتر و هزینه های جاری هم اضافه نمایید.
بعد شما بیاید حساب و کتاب کنید چطور با این قیمت های پایین فروش خدمات می شود این هزینه ها را پرداخت کرد!
لاجرم می شود یک نفر پشتیبان که بالاخره کم می آورد و مشکل ایجاد می کند.
حال هاستینگ های ایرانی و فضای نت ایران اصلا خوب نیست.
به امید روزهای بهتر
با سلام و درود.
ببخشید,یک سوال واسم به وجود آمده!!
سرویس میگیریم و در اونجا پول سرور ذکر شده.حالا کم یا زیاد از حدش.
حالا یک مشکل به وجود میاد.وقتی اصلا چک نمیکنند,یا اینکه نمیدونن مشکل از کجاست و فقط می چرخونن,و یا اینکه مشکل از کانفیگ و یا خود سرور هستش,باید پول واریز شه؟
سوال دوم!
چرا وقتی یک مشکل از خود سایت هستش و به گفته شما باید پول پرداخت شه,مشکل رو دقیق بررسی نمیکنند و مثلا مثل نت افراز بیان بگن که آقا سایت شما این مشکل رو داره و مثلا بازدید رفته بالا و ما تعهد تا این اندازه داریم تو این پکیج و یا این کد مشکل داره و ....,باید این کار رو انجام بدین و یا بدین یکی درست کنه,این مقدار هم هزینه داره,آدم با دل و جون انجام میده.یا میگه نه.دیگه توافق میشه.
اما اکثر جاها,یا الکی میگن ( نمونه زیاد هستش ),یا اصلا مشکل رو بررسی نمیکنن ( حالا میتونن انجام نمیدن یا توانایی ندارن ) و .... چه پولی باید واریز شه؟
اینو بگم جاهایی هستن که کارشون خوبه.حتی توی برترین ها هم نیستن,خدایی هم کار انجام میدن و به فکر هستن.
اما اینکه توقع انجام هر کار و حل هر مشکل که به سایت مربوط نشه و مربوط به سرویس دهنده باشه و دلیل صحیح و کامل و با ذکر اون نداشته باشن,هیچ پولی رو در بر نمیگیره.
بدرود.
-
تعداد تشکر ها از IrIsT به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2017, 10:18
این همه بحث الکی !!!! نتیجه ای هم نداره واقعا !!!
کاربران باید اینو بفهمن سرویسی که بهشون داده میشه (هاست) مدیر سرور بخاطر مشکلش رو ظرف مدت 72 ساعت رفع کنه !!!! البته کاربر هم واقعا توقعات خیلی خیلی بالایی داره
سرور مجازی هم وقتی توی پنل زده میشه بدون مدیریت یعنی هرچی باشه مدیریت نداره !حالا مدیر سرور ،پشتیبانی میخواد به کاربر لطف کنه مشکلشو رفع کنه بحثش جداست اما اگر مشکل رو رفع نکردن دلیل به پشتیبانی بد نداره وظیفه اش تحویل سرور بوده!!!
99 درصد سایت های برای مدیریت و رفع مشکل سرور ماهانه بالای 100 هزار تومان میگیرن !!!
حالا شما توقع دارید مدیر سرور بیاد 5 ساعت برای شما وقت بذاره بخاطر 5 هزار تومان؟!
منطقی فکر کنید تا اینکه بخواید خودتون رو مقصر ندونید همه مشکلات رو بندازید گردن سرویس دهنده !
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها ازalmandata به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2017, 10:30

نوشته اصلی توسط
almandata
این همه بحث الکی !!!! نتیجه ای هم نداره واقعا !!!
کاربران باید اینو بفهمن سرویسی که بهشون داده میشه (هاست) مدیر سرور بخاطر مشکلش رو ظرف مدت 72 ساعت رفع کنه !!!! البته کاربر هم واقعا توقعات خیلی خیلی بالایی داره
سرور مجازی هم وقتی توی پنل زده میشه بدون مدیریت یعنی هرچی باشه مدیریت نداره !حالا مدیر سرور ،پشتیبانی میخواد به کاربر لطف کنه مشکلشو رفع کنه بحثش جداست اما اگر مشکل رو رفع نکردن دلیل به پشتیبانی بد نداره وظیفه اش تحویل سرور بوده!!!
99 درصد سایت های برای مدیریت و رفع مشکل سرور ماهانه بالای 100 هزار تومان میگیرن !!!
حالا شما توقع دارید مدیر سرور بیاد 5 ساعت برای شما وقت بذاره بخاطر 5 هزار تومان؟!
منطقی فکر کنید تا اینکه بخواید خودتون رو مقصر ندونید همه مشکلات رو بندازید گردن سرویس دهنده !
ما هم چنین مشکلاتی داریم مشتری انتظار داره با ماهی 5 ت که میده همه کار واسش کنیم
-
تعداد تشکر ها ازhostorder به دلیل پست مفید