صفحه 2 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 80

موضوع: جایگزین Resello

عضو انجمن alfa5xx آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    152
    تشکر شده در
    102 پست

پیش فرض پاسخ : جایگزین Resello

سلام....namecheap.com
    چطور هست ...؟؟؟ با پشتیبانیش صحبت کردم میگفت مدرکی واسه ثبت دامنه یا انتقال نمیخوان .. پی پال هم داره ... دوستان تجربشون را بیان کنند در مورد این سایت
    شنیدم ترافیک رو نگاه میکنه زبان سایت رو نگاه میکنه زبان سایت فارسی باشه و ترافیک از ایران باشه مشکل ساز میشه ... این مطلب درست هست؟؟؟
    ویرایش توسط alfa5xx : July 23rd, 2017 در ساعت 01:13

2. # ADS

عضو جدید majid rostami آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    222
    تشکر تشکر شده 
    123
    تشکر شده در
    97 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OMIDTU5 نمایش پست ها
    بنده یه دامنه مهم با پسوند CO دارم که تا 3 سال اینده اعتبار داره . دامین توسط شرکت ****** روی ریسلو ثبت شده و با مشخصات ایران هم ثبتش نکردم البته اطلاعات هویز هم با دقت تنظیم شده ولی بصورت فیک و مربوط به UK . متوجه شدم ****** دامین هاش رو داره به OpenSRS انتقال میده !

با این شرایطی که خدمتتون اعلام کردم به نظر شما فعلا بمونم و منتقلش نکنم ؟ اگه تا یکی دو ماه قبل از پایان اعتبارش که 3 سال دیگس صبر کنم برای انتقالش مشکلی پیش نمیاد ؟
    با توجه به شرایط ، بهتر فعلا عجله نکنید و صبر کنید !
    تا قبل از موعد انقضا ، مشکلی ندارید ...
    بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند

تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...

عضو انجمن Kian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    524
    تشکر شده در
    340 پست

ریسلو یک سال فرصت انتقال داده است .///

We can only advise you to find another vendor, and gradually transfer your domain portfolio there within the next 12 months.

Please rest assured that we will do our utmost to help you transfer these domains. We have no intention to withhold or delete any domains
    ویرایش توسط Kian : July 23rd, 2017 در ساعت 03:54
    باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
    باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر

5. تعداد تشکر ها از Kian به دلیل پست مفید

عضو جدید Bozurg آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    93
    تشکر شده در
    51 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OMIDTU5 نمایش پست ها
    بنده یه دامنه مهم با پسوند CO دارم که تا 3 سال اینده اعتبار داره . دامین توسط شرکت ****** روی ریسلو ثبت شده و با مشخصات ایران هم ثبتش نکردم البته اطلاعات هویز هم با دقت تنظیم شده ولی بصورت فیک و مربوط به UK . متوجه شدم ****** دامین هاش رو داره به OpenSRS انتقال میده !

با این شرایطی که خدمتتون اعلام کردم به نظر شما فعلا بمونم و منتقلش نکنم ؟ اگه تا یکی دو ماه قبل از پایان اعتبارش که 3 سال دیگس صبر کنم برای انتقالش مشکلی پیش نمیاد ؟
    پست اول به روز شد

7. تعداد تشکر ها از Bozurg به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    16 پست

مرسی از تاپیک خوبتون اینارو هم اضافه کنید
    باتشکر

NameCheap
    مزایا: اعتبار بین المللی , پشتیبانی قوی , قیمت های مناسب برای ترسفر به همراه تخفیف های ماهانه
    معایب:
    نبود ارتباط تجاری و سیاسی آمریکا با ایران , نیاز به تایید ادرس خارج از ایران
    پرداخت: کارت , PayPal , بیت کوین

Gandi.net
    مزایا: اعتبار بین المللی , پشتیبانی قوی , امنیت دامنه , امنیت هویت ایرانی
    معایب: قیمت بالا , وجود نداشتن تخفیف برای ترسفر , نداشتن ماژوال برای WHMCS

EuroDNS
    مزایا:
    امنیت دامنه , امنیت هویت ایرانی
    معایب: پشتیبانی ضعیف , قیمت بالا , مشکلات در کنترل پنل اصلی
    پرداخت: کارت

Reg.com
    مزایا: امنیت دامنه , امنیت هویت ایرانی , پشتیبانی قوی , تخفیف های ماهانه برای ثبت و انتقال
    معایب: سرمایه بالا برای دریافت نمایندگی , قیمت بالا , ترجمه تنها بخشه کمی از سایت به انگلیسی
    پرداخت: کارت , PayPal , Yandex Money , Webmoney , انتقال بانکی از ایران

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط alfa5xx نمایش پست ها
    سلام....namecheap.com
    چطور هست ...؟؟؟ با پشتیبانیش صحبت کردم میگفت مدرکی واسه ثبت دامنه یا انتقال نمیخوان .. پی پال هم داره ... دوستان تجربشون را بیان کنند در مورد این سایت
    شنیدم ترافیک رو نگاه میکنه زبان سایت رو نگاه میکنه زبان سایت فارسی باشه و ترافیک از ایران باشه مشکل ساز میشه ... این مطلب درست هست؟؟؟
    شرکته بسیار خوبی هستند یدوره ای نماینده ENOM بودند ولی بعد ۲۰۱۱ خودشون رجیسترار رسمی شدن و سرویس میدن قیمت هاشون هم خیلی خوبه
    در رابطه با مدرک که گفتید تنها در صورتی مدرک میخوان که شما از ویزا کارت یکی از بستگانتون استفاده کنید که به نام شما نباشه البته درصورتی که بخواهید درخواست نمایندگی کنید باید ادرستون رو تایید کنید و مدارکتون رو کامل کنید
    درضمن اینکه میگن ایپی و زبان سایت رو چک میکنند شایعه میباشد برای مثال سایت ورزش ۳ روی گوددی میباشد (البته درمورد PDR یا همون ریسلر کلاب اینجوری نیست چون یدوره ای بعد از تحریم چک میکردند که الان دیگه نمیکنند)
    برای تماس به ایمیل: info [at] iGolchin [dot] com

9. تعداد تشکر ها ازiGolchin به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    93
    تشکر شده در
    51 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iGolchin نمایش پست ها
    مرسی از تاپیک خوبتون اینارو هم اضافه کنید
    باتشکر

NameCheap
    مزایا: اعتبار بین المللی , پشتیبانی قوی , قیمت های مناسب برای ترسفر به همراه تخفیف های ماهانه
    معایب:
    نبود ارتباط تجاری و سیاسی آمریکا با ایران , نیاز به تایید ادرس خارج از ایران

Gandi.net
    مزایا: اعتبار بین المللی , پشتیبانی قوی , امنیت دامنه , امنیت هویت ایرانی
    معایب: قیمت بالا , وجود نداشتن تخفیف برای ترسفر , نداشتن ماژوال برای WHMCS

EuroDNS
    مزایا:
    امنیت دامنه , امنیت هویت ایرانی
    معایب: پشتیبانی ضعیف , قیمت بالا , مشکلات در کنترل پنل اصلی
    پرداخت: کارت

Reg.com
    مزایا: امنیت دامنه , امنیت هویت ایرانی , پشتیبانی قوی , تخفیف های ماهانه برای ثبت و انتقال
    معایب: سرمایه بالا برای دریافت نمایندگی , قیمت بالا , ترجمه تنها بخشه کمی از سایت به انگلیسی
    پرداخت: کارت , PayPal , Yandex Money , Webmoney , انتقال بانکی از ایران

- - - Updated - - -

شرکته بسیار خوبی هستند یدوره ای نماینده ENOM بودند ولی بعد ۲۰۱۱ خودشون رجیسترار رسمی شدن و سرویس میدن قیمت هاشون هم خیلی خوبه
    در رابطه با مدرک که گفتید تنها در صورتی مدرک میخوان که شما از ویزا کارت یکی از بستگانتون استفاده کنید که به نام شما نباشه البته درصورتی که بخواهید درخواست نمایندگی کنید باید ادرستون رو تایید کنید و مدارکتون رو کامل کنید
    درضمن اینکه میگن ایپی و زبان سایت رو چک میکنند شایعه میباشد برای مثال سایت ورزش ۳ روی گوددی میباشد (البته درمورد PDR یا همون ریسلر کلاب اینجوری نیست چون یدوره ای بعد از تحریم چک میکردند که الان دیگه نمیکنند)
    با همه این شرکت ها من صحبت کردم، reg.com برای دامنه های بین المللی خودش ریسلر هست، گفتن فقط برای دامنه های کشورهای cis نمایندگی میدن، پسوند های بین المللی برنامه ریسلر ندارن.

EuroDNS لوکزامبورگی هست، که با ایران رابطه تجاری و سیاسی نداره، در ضمن عضو اتحادیه اروپا هم هست امنیت هویت ایرانی پس وجود نداره ، فردا ممکن هست عین ریسلو بشه

gandi هم فرانسوی هست عین همون

با این حال پست رو به روز رسانی میکنم

11. تعداد تشکر ها ازBozurg به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    16 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Bozurg نمایش پست ها
    با همه این شرکت ها من صحبت کردم، reg.com برای دامنه های بین المللی خودش ریسلر هست، گفتن فقط برای دامنه های کشورهای cis نمایندگی میدن، پسوند های بین المللی برنامه ریسلر ندارن.

EuroDNS لوکزامبورگی هست، که با ایران رابطه تجاری و سیاسی نداره، در ضمن عضو اتحادیه اروپا هم هست امنیت هویت ایرانی پس وجود نداره ، فردا ممکن هست عین ریسلو بشه

gandi هم فرانسوی هست عین همون

با این حال پست رو به روز رسانی میکنم
    ولی توی هویز دامین ثبت شده تو reg.com تو بخش رجیسترارش اسمشون رو میزنه و ریسلر نیستن تاجایی که میدونم.
    چندتا از خبر گذاری ها روی EuroDNS بودند و تو بخش پشتیبانش گفتند اگه جزو اشخاص تحریم شده نباشید مشکلی نیست.
    ولی گاندی رو من چند ساله سرویس میگیرم ازشون هیچوقت با ایران مشکلی نداشتند حتی بعضی مواقع از حساب های کشور های بیطرف برای کشور های تحریم شده استفاده میکردند.

پ.ن: جا داره این مطلب رو باره دیگر بگم ریسلو بخاطر همکاری با میکروسافت و سرمایه گذاری انها در ریسلو (YourHolding BV ) باعث شد همکاری با ایران رو قطع کنند چون ماکروسافت نباید بزاره که محصولاتشو ایرانیا استفاده کنند اگر بکنند اخطاریه میگیرند از OFAC پس احتمالا تو قرار دادشون این مطلب رو ذکر کردند که مشتری های ایرانی نباید داشته باشید. و این رو باید در نظر داشته باشیم که حتی اگر اون شرکت های ترک هم قراردادی باشرکتی امریکایی ببنده و نتونه راه حلی مثل حساب های واسط برای ایرانیا پیدا کنه اونا هم به سرنوشت ریسلو دچار میشوند.

باتشکر از رسیدگیتون

13. تعداد تشکر ها از iGolchin به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    93
    تشکر شده در
    51 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iGolchin نمایش پست ها
    ولی توی هویز دامین ثبت شده تو reg.com تو بخش رجیسترارش اسمشون رو میزنه و ریسلر نیستن تاجایی که میدونم.
    چندتا از خبر گذاری ها روی EuroDNS بودند و تو بخش پشتیبانش گفتند اگه جزو اشخاص تحریم شده نباشید مشکلی نیست.
    ولی گاندی رو من چند ساله سرویس میگیرم ازشون هیچوقت با ایران مشکلی نداشتند حتی بعضی مواقع از حساب های کشور های بیطرف برای کشور های تحریم شده استفاده میکردند.

پ.ن: جا داره این مطلب رو باره دیگر بگم ریسلو بخاطر همکاری با میکروسافت و سرمایه گذاری انها در ریسلو (YourHolding BV ) باعث شد همکاری با ایران رو قطع کنند چون ماکروسافت نباید بزاره که محصولاتشو ایرانیا استفاده کنند اگر بکنند اخطاریه میگیرند از OFAC پس احتمالا تو قرار دادشون این مطلب رو ذکر کردند که مشتری های ایرانی نباید داشته باشید. و این رو باید در نظر داشته باشیم که حتی اگر اون شرکت های ترک هم قراردادی باشرکتی امریکایی ببنده و نتونه راه حلی مثل حساب های واسط برای ایرانیا پیدا کنه اونا هم به سرنوشت ریسلو دچار میشوند.

باتشکر از رسیدگیتون
    verisign.com اسم ریسلرهاش رو به عنوان رجیسترر میزنه

EuroDNS که فعلا جواب نمیدن اما من روز جمعه با ون برگن تلفنی صحبت کردم، گفت نمیتونه تضمینی بده، شما هم میتونین به مبایلش زنگ بزنین یا براش ایمیل بدین : +352691600450 شماره مبایلش هست ایمیلش هم ibergen@eurodns.com

15. تعداد تشکر ها از Bozurg به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

بلخره یه پست خوب دیدم ...
    دوستان لطفا تاپیک رو به هاشیه نبرید ... تمامیی پست ها جهت نظارت گذارش شد ...

---------------------
    تو برسی هایی هم که من داشتم تو این مدت دو نتیحه زیر میتونه مناسب باشه

https://www.internetx.com

شرکت المانی و ریجسترار مستقیم هست
    مشکلی با پرداخت و هویت ایرانی نداره / SSL رایگان 1 ساله هم هدیه میده روی هر دامنه / قیمت های کاملا مناسب (برای مثال .com برای ثبت 9 دلار ) / پشتیبانی مناسب
    معایبش نداشتن پنل مدیریت توسط یوزر ( بایدبه صورت دستی براشون پنل ساحته بشه ) / نداشتن ماژول

https://www.papaki.com/
    فک کنم برای یونان هست
    قیمت هاش کمی بالاس اما پشتیبانی سریع / روش های مختلف پرداخت / داشتن API با قابلیت های متفاوت / امنیت بالا
    ایرادش فقط همون قیمتش هست از نظر من ( .com حدود 11 دلار و تا حدود 9.5 دلار کاهش پیدا میکنه )

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    16 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Bozurg نمایش پست ها
    verisign.com اسم ریسلرهاش رو به عنوان رجیسترر میزنه

EuroDNS که فعلا جواب نمیدن اما من روز جمعه با ون برگن تلفنی صحبت کردم، گفت نمیتونه تضمینی بده، شما هم میتونین به مبایلش زنگ بزنین یا براش ایمیل بدین : +352691600450 شماره مبایلش هست ایمیلش هم ibergen@eurodns.com
    ولی REG.RU توی ICANN هست

بمن گقته بودند که اگر وارد لیست تحریم بشه اسمتون ما مجبوریم اعمال کنیم چیزی راجبه کشور نگفتند البته من حدود ۱ سال پیش این مکالمه رو داشتم بتازگی صحبتی نداشتم حتما پیگیری میکنم
    باتشکر از اطلاعاتی که دادید

صفحه 2 از 8 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)