در یک رویکرد دراز مدت اگر دولت را تشویق کنیم با بانکهای روسی و چینی طرف قرارداد شود خیلی خوب است.
این متن را مطالعه فرمایید:
پیشنهاد به دولت ایران:استفاده از کارتهای اعتباری روسیه و چین راهکاری برای تجارت مطمئن جوانان ایرانی
در یک رویکرد دراز مدت اگر دولت را تشویق کنیم با بانکهای روسی و چینی طرف قرارداد شود خیلی خوب است.
این متن را مطالعه فرمایید:
پیشنهاد به دولت ایران:استفاده از کارتهای اعتباری روسیه و چین راهکاری برای تجارت مطمئن جوانان ایرانی
گزینه onlinenic منتفیه ؟هنوز خیلی دامنه ها اونجا هستن و اخطاری نیومده
شرکت پیوند پردازش پارس با ۱۵ سال سابقه-دارای نماد اعتماد-شماره ثبت: 306111
آدرس سایت : www.arnaweb.com
تماس با ما: 22694208,09123027875 __ Telegram: @beladi
![]()
باریکلّا. من فکر کردم که خود سایت قیمتش به دلار هست و من خبر ندارم. نگو شما از Currency Converter واسه محاسبه معادل قیمتهای روبلی سایت به دلار استفاده کردهاید.
کلّا مشکل سایتهای روسی الان این هست که واحد پولی پایه همشون روبل هست. این یعنی بالاخره یک سری مشکلات در محاسبه و... به وجود میاد. ضمن اینکه خود روبل در مقابل دلار تغییر میکنه. این یعنی شما معمولاً حساب وبمانی را به دلار شارژ میکنید و بعدش باید این دلارها را به روبل تبدیل کنید در خود وب مانی و یک کارمزد تبدیل اینجا بدهید به وب مانی. بعدش بیایید از این سایتها دامین بخرید.ضمن اینکه ارزش خود روبلا در مقابل دلار متغیر هست.
کلّا انگار ما آدمی زادی نمیتوانیم زندگی کنیم. چه گیری کردیم توی این نقطه از جغرافیا به دنیا اومدیمها؟
صرفاً جهت اطّلاع: از وقتی که چین به عضویت fatf درآمده است، بانکهای چینی ملزم به اجرای قوانین آن هستند. Fatf هم ایران را در لیست قرمز قرار داده است. نتیجه اینکه خیلی از ایرانیها در چین به بانک برای چنج کردن ارز خودشون مراجعه کردهاند، بهشون گفتهاند ایران جزء کشورهای پرخطر(لیست قرمز fatf) است و از چنج کردن پولشون خودداری کردهاند. شما مطمئن باش این پیشنهاد اگر شدنی بود، تا حالا خود دولت و بانک مرکزی انجامش داده بودند.
در مورد روسیه هم فعلاً ظاهراً اعلام کردهاند که برای اتّصال سیستم شتاب به سیستم روسی میر قرارداد بستهاند. ولی هنوز عملیاتی نشده. اون هم فعلاً در حدّ خودپرداز هست.
ویرایش توسط mri_6889 : July 18th, 2017 در ساعت 14:51
در طول تاریخ چندین ساله که با ریسلو کار میکردم ۴۵ بار نیاز به تیکت پیدا کردم و امروز برای اولین بار در طی ۲۱ دقیقه با ارسال و دریافت چندین بار پاسخ مشکلم حل شد. بازم ممنون که در این روزهای آخر آرزو بر دلمون نذاشتن![]()
ایرانی ها رو مسخره خودشون کردن ایرانی ها بهش اعتبار دادند الکساش 5000 ایرانه اکثر بازدید کننده هاش ایرانی هست 100 رحمت به ریسلر کلاب که حداقل مشتری ها رو روی هوا ول نکرد الان هیج کس نمیدونه کجا بهتره که اونجا بره
آیا Tucows خوبه؟ پارس دیتا ارائه میده
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)