-
July 15th, 2017, 16:09
پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین
اخر چه کنیم ! بریم یه جا دیگه یا صبر کنیم ببینیم چه تصمیمی میخوان برامون بگیرن !
-
-
July 15th, 2017 16:09
# ADS
-
July 15th, 2017, 16:17
-
-
July 15th, 2017, 16:27
عضو انجمن
به نظر بنده فعلا منتظر باشید .
احتمالا باید کلیه هوییز های دامنه هایی که ثبت میشه به نام نماینده باشه که مشخصاتش تایید شده است . فکر کنم بهترین راه حل این هست .
مشتری هم باید این مورد را در نظر داشته باشه که یا نمیتونه دامنه خارجی داشته باشه یا باید قبول کنه که هوییزش ایران نباشه .
نماینده هم اطلاعات صحیح غیر ایرانی داشته باشه و این مشخصات به عنوان هندل همه دامنه ها باشه .
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2017, 16:51

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اخر چه کنیم ! بریم یه جا دیگه یا صبر کنیم ببینیم چه تصمیمی میخوان برامون بگیرن !
تصمیمی هم اگر بگیرند تصمیم خوشایندی نمیگیرند. این ریسلو از اولش هم سرویس و مدیریت خوبی نداشت. کلا غیر حرفه ای هستند. منتظر نمیونید. ترنسفر کنید.
-
-
July 15th, 2017, 17:05
ترانسفر هم نمیذاره بکنیم. الان من 3 4 ساعته الاف یه دامین شدم. ترانسفر لاک غیر فعاله اما دامین ترانسفر نمیشه !!
-
-
July 15th, 2017, 17:13

نوشته اصلی توسط
upnull50
حساسیتش نسبت به سایت های وارز و کپی رایت چطوریه؟ همونطوری که می دونید رسیلو شکایت های کپی رایت را کلا" ignore می کنه.. از این نظر شبیه رسیلو هست؟
در مورد سیستم پرداختش امکان تغییر billing address برای پرداخت های مختلف هست؟
چون کانادایی هست و در اصل خرده فروش Tucows میباشد فکر کنم اگر شرکت سازنده شکایت کنه قابل پیگیری هست
Billing ادرس قابل تغییرهست و یک ادرس تازه و ترجیحا عوضش نکنید خیلی بهتره البته اگر از prepaid استفاده میکنید و برای اون میگید میتونید به پشتیانیشون اطلاع بدید
برای تماس به ایمیل: info [at] iGolchin [dot] com
-
-
July 15th, 2017, 17:16

نوشته اصلی توسط
Mehrdad201
ترانسفر هم نمیذاره بکنیم. الان من 3 4 ساعته الاف یه دامین شدم. ترانسفر لاک غیر فعاله اما دامین ترانسفر نمیشه !!
باید از رجیسترار جدید ببینید در چه وضعیتی هست. وقتی ایمیلی که از رجیسترار جدید اومده را تایید میکنید باید همه چیز را دیگه از رجیسترار جدید بررسی کنید. ترنسفر هم 5-6 روز طول میکشه که کاملا تکمیل بشه.
-
-
July 15th, 2017, 17:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
از اینکه دارید از اب گل الود ماهی میگیرید مچکر اما چه دلیلی داره از شما بگیریم و مستقیم نماینده سایت جوکر نشیم ؟!
دلایل مختلف داره یکیش و مهمترینش اینه که ما یک ماژول اختصاصی طراحی کردیم که با api جوکر متصل میشه و روی whmcs نصب میشه
شما در این صورت امکان ایجاد نمایندگی ؛ اعمال تخفیف ها برای کاربران ، امکان تغییر قیمت سرویس های مازاد و خیلی امکانات دیگه رو دارین که روی پنل جوکر این امکانات نیست
دوم اینکه ایران سرور تنها نمایندگی رسمی جوکر در ایران هست و به ایرانیانی که درخواست نمایندگی کنند ؛ ایران سرور رو معرفی میکنن
-
-
July 15th, 2017, 18:43

نوشته اصلی توسط
PersianDOT
باید از رجیسترار جدید ببینید در چه وضعیتی هست. وقتی ایمیلی که از رجیسترار جدید اومده را تایید میکنید باید همه چیز را دیگه از رجیسترار جدید بررسی کنید. ترنسفر هم 5-6 روز طول میکشه که کاملا تکمیل بشه.
این درست که این فرایند زمان بر هست . اما موقع انتقال همون لحظه ایمیل رو میده که انتقالی در حال انجام هست.
الان مساله اینجاست که با وجود اینکه من کد انتقال رو درست میزنم و دامنه هم قفل نیست اما میگه دامنه قفله !!
-
-
July 15th, 2017, 19:18
انتقال تک تک دامنه به رجیسترار دیگه هزینه و زمان زیادی صرف میشه
اگه قراره که ریسلو دیگه به ایرانیا سرویس نده ، مثل ریسلرکلاب دامنه هارو خودشون به رجیسترار دیگه منتقل کنند
-