- 

July 14th, 2017, 14:54

بهترین استک پیشنهادی nginx برای سایت چیست ؟ بهترین استک پیشنهادی nginx برای سایت چیست ؟

سلام دوستان. همینطور که میدونین استک های گوناگونی برای nginx وجود داره و آدم سره استفاده کردن یک پلاگین  حتی سر دوراهی قرار می گیره می خواستم پیشنهاداتتون رو در باره استک های nginx بگید+ مزایا و معایب تا مشکل بعضی ها که مثل من توش می مونن حل شه.راستی دوستان این سافت 98 که ssl داره سرعتش خیلی فضاییه چه روشی رفته ؟ خوب باسه شروع من یه نمونه می گم خوب باسه شروع من یه نمونه می گم
 nginx+zend catch+apc+factcgi+varnish+w3 totalcatch
 مزایا: سرعت بالای کش
 معایب : می گن varnish پردازنده رو زیاد درگیر می کنه -وارنیش ssl ساپورت نمی کنه

ویرایش توسط erfanx : July 14th, 2017 در ساعت 14:55

- 

- 

July 14th, 2017 14:54

# ADS

- 

July 15th, 2017, 11:23

عضو دائم

پاسخ : بهترین استک پیشنهادی nginx برای سایت چیست ؟ پاسخ : بهترین استک پیشنهادی nginx برای سایت چیست ؟

درود
 برای سایت های وردپرسی کانفیگ nginx standalone +php-fpm و یک opcode cache مناسب مانند zend opcache و memcached بسیار ایده آل و مناسب جواب میدهد بشرطی که تمامی سرویس ها بصورت اصولی کانفیگ و بهینه شود.

:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور 
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388 
:: وب سایت :  www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834

- 

تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید 

- 

July 17th, 2017, 18:42

پاسخ : بهترین استک پیشنهادی nginx برای سایت چیست ؟ پاسخ : بهترین استک پیشنهادی nginx برای سایت چیست ؟

نوشته اصلی توسط  nginxweb  
 درود
 برای سایت های وردپرسی کانفیگ nginx standalone +php-fpm و یک opcode cache مناسب مانند zend opcache و memcached بسیار ایده آل و مناسب جواب میدهد بشرطی که تمامی سرویس ها بصورت اصولی کانفیگ و بهینه شود.

درود استاد می گن انجین ایکس fastcgi مشکل catch purge داره و سایت کامل کش نمیشه و باید دستی کش رو پاک کنی من شنیدم ssl و وارنش کش خیلی سی پی یو رو درگیر می کنه میشه با یه ssl تنظیم مناسب از درگیر شدن سی پی یزو کم کرد ؟ ارزش داره برای سایت دانلودی اس اس ال بزارم ؟برای سایت چند رسانه ای مثل دانلودها می خوام با ترافیک بالا بنظرتون fastcgi بهتره یا وارنیش نظرتون درباری apc و redis چیه ؟  

ویرایش توسط erfanx : July 18th, 2017 در ساعت 02:25

-