-
June 16th, 2017, 01:27
آیا بالاخره مشکل فیبر نوری و adsl با تدبیر وزیر حل خواهد شد؟
وی(واعظی - وزیر ارتباطات) در مورد برخی خطوط تلفن ثابت فیبر نوری که از سر اجبار مشترک مخابرات هستند، گفت: «هفته گذشته نشستی بین شرکت مخابرات و شرکتهای ارائهدهنده اینترنت برگزار شد، لذا وزارت ارتباطات به دنبال ایجاد توافقی در این زمینه است تا مشکلات مشترکان رفع شود.»
طبق گفتهی وی، بر اساس این توافق اگر شرکتهای ارائهدهنده اینترنت میخواهند از فیبر نوری استفاده کنند، باید بخشی از درآمد خود را به مخابرات بدهند تا این محدودیت از بین برود و نتایج آن طی هفته آینده مشخص میشود.
منبع: زومیت
نظر شما چیست؟
-
تعداد تشکر ها از mri_6889 به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2017 01:27
# ADS
-
June 16th, 2017, 02:56
عضو جدید
پاسخ : آیا بالاخره مشکل فیبر نوری و adsl با تدبیر وزیر حل خواهد شد؟
مخابرات اگه بخواد بخاطر این سرویس از شرکت های خصوصی پول بگیره احتمالا اینترنت گرون تر میشه
-
تعداد تشکر ها از safaeean به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2017, 10:14
عضو انجمن
برای منی که به خاطر فیبر نوری بودن خطم مجبورم از مخابرات تهیه کنم این خبر روزنه امیدی هست !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2017, 18:23
عضو انجمن
انشالاه بیان همه جای کشور رو فیبر نوری کنند تا درب منزل مشکل کیفیت خط ها و سرعت اینا رفع بشه که بتونند مثلا سرعت 50مگ بدند مثله اروپا سرویس basic اونا 50 یا 100 مگابیت هستش انوقت ایناج اخرش 16مگ بیشترم با این کیفیت خط مسی نمیشه باید عوض بشه تا درب منزل فیبر بیاد اینطور که شنیدم !!!
-
-
June 16th, 2017, 22:28
عضو انجمن
هرجورم جساب کنیم گرونه تو مشهد 706 تومان هست فیبر با 500 گیگ ترافیک کی میاد بخره؟ به گفته مسولین فیبر برای کاربر خونگی هست اینا به کنار مصرف کننده چند نفری هم تو مشهد هستن میگن سرعت فیبر از نت معمولی کمتر یا اختلال داره اخه کدوم کابر خونگی میاد 700 هزینه کنه؟بعدشم کیفیت هم نداره مثلا فیبره ولی داغون !!! جالبیش اینجاس که تو سایت tci.ir یک قیمتی زده اونوقت مخابرات مشهد یک قیمت های دیگه میدن؟ من نمیفهمم چرا اینجوریه؟
-
-
June 16th, 2017, 22:34

نوشته اصلی توسط
n4ser
هرجورم جساب کنیم گرونه تو مشهد 706 تومان هست فیبر با 500 گیگ ترافیک کی میاد بخره؟ به گفته مسولین فیبر برای کاربر خونگی هست اینا به کنار مصرف کننده چند نفری هم تو مشهد هستن میگن سرعت فیبر از نت معمولی کمتر یا اختلال داره اخه کدوم کابر خونگی میاد 700 هزینه کنه؟بعدشم کیفیت هم نداره مثلا فیبره ولی داغون !!! جالبیش اینجاس که تو سایت tci.ir یک قیمتی زده اونوقت مخابرات مشهد یک قیمت های دیگه میدن؟ من نمیفهمم چرا اینجوریه؟
والا ما پرسجو کردیم همه راضی هستن ...
مشترکی مثل من که مصرف دیتای بالایی داره قطعا میاد همچین هزینه ای میکنه ...
همچنین سایت مخابرات ارائه شده برای مخابرات تهران و مشترکین تهران میباشد میتونید به ادرس مخابرات مشهد برید : http://www.tci-khorasan.ir/
-
-
June 17th, 2017, 12:21

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
والا ما پرسجو کردیم همه راضی هستن ...
مشترکی مثل من که مصرف دیتای بالایی داره قطعا میاد همچین هزینه ای میکنه ...
همچنین سایت مخابرات ارائه شده برای مخابرات تهران و مشترکین تهران میباشد میتونید به ادرس مخابرات مشهد برید :
http://www.tci-khorasan.ir/
سایت www.tci.ir برای مخابرات کلّ ایران هست و یکپارچه میباشد. همه میتوانند در آن اکانت ایجاد کرده و تلفنهای خود را در پنل آن تعریف کنند و از امکانات استفاده کنند.
البتّه ابتدا برای شمارههای تهران کار میکرد ولی چون سایت در حال تکمیل و توسعه میباشد، به مرور بقیه استانها هم بهش اضافه شده و میشود...
-
-
June 17th, 2017, 13:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n4ser
درود 700 میدی 500 گیگ + مودم مورد نیاز
تا دم خونه هم که میکشن
چیش بده این اخه
سرعتشم حداقل 16 مگابیت sla داره و تا صد هم میره
-