صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 31

موضوع: محاسن طرح ارائه " شناسه اعتماد "

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

پیش فرض پاسخ : محاسن طرح ارائه " شناسه اعتماد "

تا زمانی که این نوع نماد ها و شناسه هایی که میدن عصولی نباشه خیلی ها استفاده نمیکنن ...

به شخصه بنده تا امروز بدون داشتن نماد و غیره فعالت داشتم و بعد از اینم بدونم نماد به فعالیت خودم ادامه میدم ...

اما اگه روزی بیان طرف دار وب مستر باشن و پشتیبانی کنن ازش نه فقط بخوان بدوشنش بنده و بیشتر افراد از طرحشون استقبال میکنن ...

2. تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید karimi2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    8 پست

خب وقتی شرایط سطح 3 شناسه اعتماد از نماد اعتماد گرفتن سخت تر هست، کدوم آدم عاقلی میاد تو درگاه واسط عضو بشه و کارمزد بده به درگاه ها ؟

5. تعداد تشکر ها ازkarimi2 به دلیل پست مفید

عضو انجمن saeed.mihan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    37
    تشکر تشکر شده 
    191
    تشکر شده در
    129 پست

دوستان این مورد چی هست دقیقا؟
    http://www.enamad.ir/News/Khabar960307_2.aspx

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.mihan نمایش پست ها
    دوستان این مورد چی هست دقیقا؟
    http://www.enamad.ir/News/Khabar960307_2.aspx
    این اطلاعیه فکر کنم مربوط به سایت هایی که خدمات درگاه واسط انجام میدن هست.
    "صاحبان گرامی وب‏‌سایت‏های متمرکزکننده‏ پرداخت کسب و کارهای اینترنتی"
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

عضو جدید qqww آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    126
    تشکر تشکر شده 
    74
    تشکر شده در
    53 پست

اینا همش مسخره بازی و چرت و پرت هست

زمانی که خریدار نیاز به شکایت قانونی داشته باشه باید از مراجع قانونی اقدام کنه و ای نماد و پی نماد و جی نماد چرندی بیش نیست... زمانی که مسئول دفتر شعبه از طریق بانک مرکزی اقدام به دریافت مشخصات صاحب حساب می کنه.

شما آدرس خونه طرف رو از توی ای نماد دربیار برو در خونش برای مشکلی که در معامله داشتی اعتراض کن! اون شخص می تونه به جرم مزاحمت از شما شکایت کنه و شکایت اون ظرف 2 3 روز رسیدگی می شه! و صد در صد شما محکوم می شی چون حق نداشتی همچین کاری بکنی و مزاحمت ایجاد کنی.

متاسفانه هرکی و هر گروهی توی این ممکلت به دنبال راه اندازی سازمان و دم و دستگاه برای خودش و کسب درآمد و قدرت و نفوذ هست!
    ساماندهی!
    اینماد!
    شناسه اعتماد!
    پی دات آی آر !!!

وقتی در روند قضایی فقط با همون شماره حسابی که طرف پول رو دریافت می کنه می شه کد ملی و همه چیزش رو به دست آورد
    پابلیک شدن آدرس منزل فروشگاه دار چه حسنی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگر نه اینکه در قانون منزل افراد در پناه اصل برائت قرار دارد ؟؟؟ چرا باید آدرس آن پابلیک و در اختبار همگان باشد ؟

آقای پی دات آی آر از این اقداماتت خجالت بکش و خودت رو مثل برادران امیری به شخصیت های منفور اینترنت تبدیل نکن.
    ویرایش توسط qqww : June 1st, 2017 در ساعت 10:55

9. تعداد تشکر ها ازqqww به دلیل پست مفید

عضو انجمن Oscar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    199
    تشکر تشکر شده 
    169
    تشکر شده در
    117 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط qqww نمایش پست ها

زمانی که خریدار نیاز به شکایت قانونی داشته باشه باید از مراجع قانونی اقدام کنه و ای نماد و پی نماد و جی نماد چرندی بیش نیست... زمانی که مسئول دفتر شعبه از طریق بانک مرکزی اقدام به دریافت مشخصات صاحب حساب می کنه.

شما آدرس خونه طرف رو از توی ای نماد دربیار برو در خونش برای مشکلی که در معامله داشتی اعتراض کن! اون شخص می تونه به جرم مزاحمت از شما شکایت کنه و شکایت اون ظرف 2 3 روز رسیدگی می شه! و صد در صد شما محکوم می شی چون حق نداشتی همچین کاری بکنی و مزاحمت ایجاد کنی.

متاسفانه هرکی و هر گروهی توی این ممکلت به دنبال راه اندازی سازمان و دم و دستگاه برای خودش و کسب درآمد و قدرت و نفوذ هست!
    ساماندهی!
    اینماد!
    شناسه اعتماد!
    پی دات آی آر !!!

وقتی در روند قضایی فقط با همون شماره حسابی که طرف پول رو دریافت می کنه می شه کد ملی و همه چیزش رو به دست آورد
    پابلیک شدن آدرس منزل فروشگاه دار چه حسنی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگر نه اینکه در قانون منزل افراد در پناه اصل برائت قرار دارد ؟؟؟ چرا باید آدرس آن پابلیک و در اختبار همگان باشد ؟

آقای پی دات آی آر از این اقداماتت خجالت بکش و خودت رو مثل برادران امیری به شخصیت های منفور اینترنت تبدیل نکن.
    صحبتهای شما تا حدودی درسته و بنده با نماد مثل شما مخالفم
    اما نمیدونم این قضیه به pay.ir چه ربطی داره؟! قانونیه که گذاشته شده و ایشون اطلاع رسانی کردن تا کاربرانشون شناسه دریافت کنن که اگر فردا حساب کاربر بدلیل نداشتن شناسه بسته شد اعتراضی نباشه که اطلاع رسانی نشد و...

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط qqww نمایش پست ها

ساماندهی!
    اینماد!
    شناسه اعتماد!
    پی دات آی آر !!!

دقیقا منم با شما موافقم این قضایا فقط و فقط برای پر کردن کیسه دراز و گشاد خودشون هست ! هرچی ملت رو می چاپن و می خورن حریص تر میشن ! خجالت هم نمی کشن ! فقط مونده بود تو این قسمت به ملت فشار بیارن ! جوون مملکت رفته با زحمت خودش یه حرفه یاد گرفته به اون هم رحم نمی کنن . یکی نیست به اینها بگه آخه تو اشتغال زایی کردی تو به این جوون که نصف عمرشو پشت کامپیوتر تلف کرده تا این حرفه رو یاد گرفته چیزی یاد دادی امکانات بهش دادی که الان می خواد نصف درآمدشو ازش مالیات بگیری؟ خجالت بکش ! بسته !

12. تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    5 پست

سلام
    اول اینکه من خودم این همه فرایند بخوام طی کنم پس دیگه چه دلیلی به استفاده از درگاه واسط هست. من که این همه فرایند طی کردم پس نماد میگیریم و مستقیم از خود بانکها درگاه میگیرم.

مورد دوم اینکه ، مالیات برای چی؟ دولت باید یه خدماتی به من ارائه بده که در ازای اون مالیات بگیره یا نه؟ خدمات چی داره ارائه میده؟ پول اینترنت رو که خودمون میدیم + مالیات ، پول سرور و هاست و دامین هم که خودمون میدیم + مالیات .... محصولی که میخریم و میخوایم بفروشیم رو با هزار بدبختی و ... میگیریم بازم داریم مالیات میدیم.دیگه مالیات چی اخه لامصب. من حاضرم حتی درگاه های مستقیم 1 الی 2 درصد کارمزد بگیرن ولی مالیات زور ندم .. چون مالیات که قانون درست حسابی نداره . هرچی اداره دارایی حال کرد برات مالیات میزنه.

14. تعداد تشکر ها از0000000000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 0000000000 نمایش پست ها
    سلام
    اول اینکه من خودم این همه فرایند بخوام طی کنم پس دیگه چه دلیلی به استفاده از درگاه واسط هست. من که این همه فرایند طی کردم پس نماد میگیریم و مستقیم از خود بانکها درگاه میگیرم.

مورد دوم اینکه ، مالیات برای چی؟ دولت باید یه خدماتی به من ارائه بده که در ازای اون مالیات بگیره یا نه؟ خدمات چی داره ارائه میده؟ پول اینترنت رو که خودمون میدیم + مالیات ، پول سرور و هاست و دامین هم که خودمون میدیم + مالیات .... محصولی که میخریم و میخوایم بفروشیم رو با هزار بدبختی و ... میگیریم بازم داریم مالیات میدیم.دیگه مالیات چی اخه لامصب. من حاضرم حتی درگاه های مستقیم 1 الی 2 درصد کارمزد بگیرن ولی مالیات زور ندم .. چون مالیات که قانون درست حسابی نداره . هرچی اداره دارایی حال کرد برات مالیات میزنه.
    اینترنت هم که می خری مالیات رو میدی ! برقی که مصرف می کنی مالیات میدی . وسایل مورد نیاز حرفه ات رو که می خری مالیات میدی . جای محقری که اجاره میکنی برای دفتر کارت مالیات و عوارض و پول زور سالانه میدی و هزار کوفت و زهرمار دیگه براش مالیات میدی بعد دوباره باید مالیات بدی !

16. تعداد تشکر ها ازdertgtr به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    108
    تشکر شده در
    70 پست

چه طرح مسخره ای =p~
    بس کنید دیگه

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)