ببخشید بین حرفتون،گفتین که ویندوز سرور رو آپدیت کنین.من میزنم چک آپدیت اما الان یه ربعه داره چک میکنه.اینقدر طول میکشه؟
 پاسخ : مشکل امنیتی بسیار خطرناک ویندوز - مهم
				ببخشید بین حرفتون،گفتین که ویندوز سرور رو آپدیت کنین.من میزنم چک آپدیت اما الان یه ربعه داره چک میکنه.اینقدر طول میکشه؟

با سلام . دوست عزیز متاسفانه باید قید 50 فایلی که گفتید رو بزنید ، چون فکر کنم دیگه کامل داغون شدن رفت!
اما با اینحال یه راه داره و اونم همون هست که دوستمون mizban97 گفتن . باید یک متخصص سورس و رمزنگاری پیدا کنید و بدید فایل هاتون رو رمزنگاری کنه . در حال حاضر از راهکار های ارائه شده توسط من و دیگر دوستان استفاده کنید . توضیحات تکمیلی در پست های صفحات قبلی همین تاپیک آورده شده .
ضمنا به عنوان یه دوست بهتون پیشنهاد میکنم که همیشه از اطلاعاتتون بک آپ داشته باشید تا در اینجور مواقع به مشکل برخورد نکنید ...

کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad

بله ، معمولا یه مقدار طول میکشه . مخصوصا اگر نسخه ویندوز سرورتون قدیمی باشه و یا اینکه شما همیشه در حال بروز رسانی سیستم خودتون نبوده باشید . معمولا کاربرانی که مدت زمان زیادی هست که نسخه ویندوز سرورشون رو بروز رسانی نکردن ، برای بروز رسانی باید صبر و حوصله بیشتری به خرج بدن ...

کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad

منم شخصا با نظر شما موافق هستم اما با اینحال هنوز هم ویروس در حال انتشار هست ...
بحث در انجمن های امنیتی و هک در مورد موضوع بالا گرفته . احتمال اینکه یه گروه دیگه بیاد و راه حلی برای حل مشکل ارائه بده هست . بیاید امیدوار باشید یه گروه هکر که دقیقا دشمن nsa هستن پیدا بشن و به صورت داوطلبانه راه حل رمزنگاری فایل های سرور ها رو ارائه بدن ...
				ما اکثر ویندوزهایی که دادیم دست مشتری پورت ریموتشون رو تغییر دادیم ، اون هیچ مشکلی نداشتند ، فقط دو سه مورد بودن که پورتشون دیفالت بودن اون آلوده شدند.
این حمله مطمئن باشید الکی نبوده دست خود مایکروسافت هم توش بوده .
اطلاعات خیلی از کاربران تو دنیا نابود شده ، ایران تنها نیست ، بخوای با خود مایکروسافت حرف بزنی میگه سریال نامبر داری ، میگی نه ، میگه پس حقته
دلم به حال کسایی میسوزه که زحمت چندسالشون به باد رفت.
تسلیت هاستینگ ایران

دوستان گرامی اصلا جای نگرانی نیست
فقط کافیه اصول اولیه و رعایت بفرمایید
اگر سرویس دهنده هستید می تونید برای سرورهای مهم فعلا snapshot تهیه کنید
نهایتا خیلی استرس داشتید ریموت و غیر فعال کنید
با کمی تمرکز متوجه خواهید شد که راه حل های بسیاری موجود داره
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)