-
April 18th, 2017, 03:32
عضو انجمن
پاسخ : مشکل امنیتی بسیار خطرناک ویندوز - مهم

نوشته اصلی توسط
M.Abooali
این شاهکار NSA بود که این باگ را عمومی کرد تا مایکروسافت را له کند و بار دیگر حمایت پنهان خودش را از appel به نمایش بگذارد.
به هر حال موضوع فقط یک گروه هکر یا فقط ویندوز 2008 نیست. موضوع این هست که الان این اولین حرکت بوده چون گسترده ترین طیف و آسیب پذیرترین کاربران را شامل میشده است. بنده تردید ندارم در ادامه این روند شاهد حملات به سرورهای 2012 و ورژن های دیگه هم خواهیم بود. بنابراین هر ورژنی هستید حتما آپدیت کیند و تصور نکیند فقط بحث 2008 هست.
اگه ماکروسافت اینقدر باگ نداشته باشه چیزی هم واسه عمومی کردن وجود نخواهد داشت. فکر کردید ماکروسافت نمیتونه بیاد ازاپل باگ بگیره پخش کنه؟ ولی نمیکنه چون باگی نیست که بخواد بگیره. اصلا ناف مایکروسافتو با باگ بریدن ...
درسته آپدیت و پچ میده و برطرف میکنه ولی چه فایده نوش دارو پس از مرگ سهراب.
طراحی قالب وب سایت
PSD/HTML/Wordpress
طراحی بنر گیف، لوگو، پوستر و ...
-
-
April 18th, 2017 03:32
# ADS
-
April 18th, 2017, 08:43
درود
malwarebyteیک برنامه رایگان بتا منتشر کرده که بنظرم نصبش روی سیستم هایی که الوده نشدن ضروریه
https://forums.malwarebytes.com/topi...nsomware-beta/
-
-
April 18th, 2017, 09:39
عضو جدید
سلام
دوستان من دیروز با این مشکل مواجه شدم و همون اول کار به شرکتی که ازش گرفتم تیکت زدم و انتی ویروس نصب شد ولی بعد از نصب انتی ویروس همه فایل هام که از سرور برای هاست دانلود سایتم استفاده می کنم پسوندشون به aes_ni_0day اغییر پیدا کرد .. یعنی که فایل فیلم پسوندش mkv هست بعدش این .aes_ni_0day اضافه شده .. فایل هام نزدیک به 1000 تا هست و ففعلا 5 0 تاشون رو رینیم کردم و حداقل با فرمت خودشون دانلود می شوند .. این فایل ها هم الان سالمند یا الوده ؟!
-
-
April 18th, 2017, 10:04

نوشته اصلی توسط
hdland
سلام
دوستان من دیروز با این مشکل مواجه شدم و همون اول کار به شرکتی که ازش گرفتم تیکت زدم و انتی ویروس نصب شد ولی بعد از نصب انتی ویروس همه فایل هام که از سرور برای هاست دانلود سایتم استفاده می کنم پسوندشون به aes_ni_0day اغییر پیدا کرد .. یعنی که فایل فیلم پسوندش mkv هست بعدش این .aes_ni_0day اضافه شده .. فایل هام نزدیک به 1000 تا هست و ففعلا 5 0 تاشون رو رینیم کردم و حداقل با فرمت خودشون دانلود می شوند .. این فایل ها هم الان سالمند یا الوده ؟!
سلام
طبق بررسی انجام شده توسط ما خیر این فایل هایی که رینیم میکنید سالم نیستند!
در واقع فایل شما با تغییر اسم آسیب میبینه و عملا دیگه قابل استفاده نیست.
شما باید فایل ها رو بدید براتون Decrypt کنند تا رمز نگاری پاک بشه! در واقع الان فایل های شما کد شده هستند.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2017, 10:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
طبق بررسی انجام شده توسط ما خیر این فایل هایی که رینیم میکنید سالم نیستند!
در واقع فایل شما با تغییر اسم آسیب میبینه و عملا دیگه قابل استفاده نیست.
شما باید فایل ها رو بدید براتون Decrypt کنند تا رمز نگاری پاک بشه! در واقع الان فایل های شما کد شده هستند.
بله الان یه فایل کم حجم رو دانلود کردم که رینیم شدند و قابل پخش نبود ...خوب چه طوری باید این کار رو انجام بدیم ؟! راهی هست؟
این 50 فایلی که رینیم کردم رو نمیشه به همون حالت قبلی بازگردوند با اون پسوند کد شده ؟!
-
-
April 18th, 2017, 10:11

نوشته اصلی توسط
hdland
بله الان یه فایل کم حجم رو دانلود کردم که رینیم شدند و قابل پخش نبود ...خوب چه طوری باید این کار رو انجام بدیم ؟! راهی هست؟
این 50 فایلی که رینیم کردم رو نمیشه به همون حالت قبلی بازگردوند با اون پسوند کد شده ؟!
خیر اینا آسیب دیدند باید کلا حذفشون کنید.
برای اون مورد باید دنبال فردی بگردید متخصص Decrypt باشه اون سورس براتون بنویسه.
معمولا در انجمن های هک و امنیتی میتونید فرد مورد نظر پیدا کنید البته از هزینه ها اطلاعی ندارم.
چون هزینه اینکار ممکن هست بالا باشه و براتون به صرفه نباشه.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
April 18th, 2017, 10:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mizban97
خیر اینا آسیب دیدند باید کلا حذفشون کنید.
برای اون مورد باید دنبال فردی بگردید متخصص Decrypt باشه اون سورس براتون بنویسه.
معمولا در انجمن های هک و امنیتی میتونید فرد مورد نظر پیدا کنید البته از هزینه ها اطلاعی ندارم.
چون هزینه اینکار ممکن هست بالا باشه و براتون به صرفه نباشه.

یعنی واقعا راهی نیست . شرکت هاستینگ هم نمی تونه کمک کنه ؟!! یا ماکروسافت راه حل نمیده ؟! باید این کار رو کنیم !؟ نزدیک به 1000 فایل رو مگه میشه از خیرش گذشت !؟
-
-
April 18th, 2017, 10:18

نوشته اصلی توسط
hdland
یعنی واقعا راهی نیست . شرکت هاستینگ هم نمی تونه کمک کنه ؟!! یا ماکروسافت راه حل نمیده ؟! باید این کار رو کنیم !؟ نزدیک به 1000 فایل رو مگه میشه از خیرش گذشت !؟
باید ببینیم نظر سایر همکاران و دوستان در این مورد چی هست!
مایکروسافت راه حلی در این مورد نداده است.
باگ در حال حاظر فیکس کردن و گفتند که باید ویندوز به اخرین نسخه موجود آپدیت بشه و نرم افزار های امنیتی کانفیگ کنید.
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
April 18th, 2017, 10:21
عضو انجمن
دوستان
این یک نوع باج گیر هست
توی گوگل سرچ کنید اطلاعات کاملی میاد
هیچ راهی هم نداره حتی قوی ترین انتی ویروس یا خود مایکروسافت هم نمیتونه فایل های شما رو برگردونه چون یک رمزنگاری هست که فقط با داشتن یک key قابل برگشته
فقط اگر فایل هاتون خیلی مهمه اونا رو یکجا نگه دارید چون معمولا بعد از چند ماه یک نرم افزار برای دیکریپت این ها منتشر میشه تا اونموقع هیچکاری نمیتونید بکنید
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها از tikweb.ir به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2017, 10:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mizban97
باید ببینیم نظر سایر همکاران و دوستان در این مورد چی هست!
مایکروسافت راه حلی در این مورد نداده است.
باگ در حال حاظر فیکس کردن و گفتند که باید ویندوز به اخرین نسخه موجود آپدیت بشه و نرم افزار های امنیتی کانفیگ کنید.
واقعا نمی دونم چی بگم ؟! اگر مشکل حل نشه مجبورم قید سایت دانلودم رو بزنم ... دیگه خسته شدم دو بار تا الان هاست دانلود داشتم و کلی ارشیو به خاطر مشکل هاستینگ از بین رفته و این میشه دفعه سوم که مشکل جهانی شده شانس ما !!!
یه چیز هم الان اون فایل نوت پد سیستم هک شده داشتم مجددا می خوندم زده بود اگر از نرم افزار های امنیتی استفاده کنید فالی هاتون قفل میشه دوستان هاستینگ توجه نکرده بودند حداقل می شد قبل از استفاده از انتی ویروس فایل ها رو ازشون بک اب گرفت و بعد اعمال کرد ...
راه حلی اومد خبر بدید دوستان
ویرایش توسط hdland : April 18th, 2017 در ساعت 10:25
-