پارسیان بانک ایرانیان
فقط پارسیان چه از نظر کیفیت چه از نظر پشتیبانی ساعت 8 شب زنگ زدم جواب داد خیلی هم خودمونی حرف میزد !!
پارسیان بانک ایرانیان
فقط پارسیان چه از نظر کیفیت چه از نظر پشتیبانی ساعت 8 شب زنگ زدم جواب داد خیلی هم خودمونی حرف میزد !!
دوستان ملت گزينه مناسبي هست براي جاري به چند دليل
1- ملت فراگير و كارمندان مودب ميباشند و راحت ميشه با هاشون ارتباط برقرار كرد چون خصوصي شده و براشون امتياز داره
2- دسته چك هايشان بعد از تمام شدن ميتوانيد در هر شعبه اي درخواست دسته چك كنيد و نيازي به رفتن در شعبه اول نيست البته بزودي
3- تائيد چك داره بصورت انلاين كه خيلي باحاله براي اذيت كردن
4- اينترنت بانكش از همه كامل تر هست و نسخه جديد هم چند مدت ديگه نصب ميشه كه امكانات كامل تري مانند صحاب دوطرفه خواهد داشت
5- دولتي نيست !
و ...
به هر حال اگر طرف های قراردادتون دولتی هستند حتما ملی داشته باشید...
در غیر این صورت در حال حاضر ملت هم داره خدمات عالیی میده!
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
خانم بود؟
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
راستش من توی ملت حساب جام دارم. ولی جاری نیست. واقعا از بانک ملت راضی هستم.
توی بانک صادرات هم دارم. ازش راضی هستم ولی اینترنت بانک ملت یه چیز دیگست.
سیستم ملی و صادرات هم یکی هست. فرقی نداره. بانکهاشون هم همینطور.
توی همه بانکها حساب باز میکنم ولی گفتم حداقل یک حساب جاری داشته باشم. دیگه زشته یک دسته چک نداشته باشم.
من برای شرکت حساب از نمیکنم. همه حسابها به نام خودم است. (دوستان مالیات را فراموش نکنید) بعد اگه مشکلی پیش اومد حسابهای شرکت بلوکه میشه و امکان بازرسی مشکل پیش بیاد.
اگر هم خواستید شرکت را منحل کنید کنید هرکاری دنگ و فنگ براتون ایجاد میکنه.
برای همین من هر حسابی باز کنم به نام شخص خودم است. توی همه بانکها هم حساب متمرکز حالا چه قرض الحسنه چه سپرده باز کردم و میکنم + تمامی امکانات جانبیش.
من گفتم چون دارم کارم را گسترش میدم ممکنه به حساب جاری احتیاج پیدا کنم که همینطور هم است. برای همین نیاز به یک حساب جاری از یک بانک دارم دیگه!!!!
من فقط 1حساب جاری میخوام از یک بانک. حالا هر کدام که بهتر باشه.
چند مدت پیش دیدم بانک سامان جاری 24 تبلیغ میکرد. این ماجراش چیه؟
صادرات من دارم و راضی هستم
صفحه اصلی-بانک صادرات ایران
ملت و ملي خوبه
سلام
برای حساب جاری به نظر من پوکیده ترین و نزدیک ترین بانک به محل شرکت بهترین انتخابه. :دی
(چون راحت یک سری کارمند برای خودتون با پول بانک جور می کنید. بهتر از اینترنت بانک و ... هم جواب میده. )
.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)