-
September 29th, 2010, 12:46
جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای
جشنواره پاییزی لرد نیک اغاز شد

بنا بر تصمیم گرفته شده جشنواره پاییزی لرد نیک به همراه یک نوت بوک دل استو دیو 1558
مشخصات کلی نوت بوک :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده: Intel 1.6 Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 3579 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی
قیمت سرور ها به صورت سالانه هست
مشخصات سرور های این سری از جشنواره
Dual Xeon X5650 (31.2GHz total on 12 cores) 6.4 GT/s QPI 12MB L2 cache
24GB DDR3 ECC Registered RAM
---
محدودیتی در تعداد سرور های مجازی نیست و تاپر شدن 4 سرور از همین نوع ادامه خواهد داشت
--
نام کالا : Special Service 1
شرح کالا : 128 مگ رم 10 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
24 هسته ای
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۶۰۰,۰۰۰ ریال
لرد نبک | میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت
نام کالا : Special Service 2
شرح کالا : 256 مگ رم 20 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۱,۰۸۰,۰۰۰ ریال
لرد نبک | میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت
نام کالا : Special Service 3
شرح کالا : 512 مگ رم 30 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۱,۳۵۰,۰۰۰ ریال
نام کالا : Special Service 4
شرح کالا : 1 گیگ رم 40 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۲,۲۰۰,۰۰۰ ریال
تلفن اطلاعات : 02177744413
ویرایش توسط LordVPS : September 29th, 2010 در ساعت 12:48
-
-
September 29th, 2010 12:46
# ADS
-
November 8th, 2010, 21:31
عضو انجمن
پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
پ.ن:
کسانی که اطلاعاتشون براشون مهمه بهتره قبل از ازبین رفتن، به فکر چاره باشن! تا به سرنوشت وبرنگ و کاربراش دچار نشید! ...
دوست عزیز چرا میخوای این شرکتو بکوبی ؟؟
محمد خطیبی یکی از بهترین ساپورتها رو داره اما یه چند وقتیه که به مشکل خورده چون دانشجو شده و یکم وقت کم میاره
-
-
November 9th, 2010, 02:13
پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای

نوشته اصلی توسط
amircatalan
محمد خطیبی یکی از بهترین ساپورتها رو داره اما یه چند وقتیه که به مشکل خورده چون دانشجو شده و یکم وقت کم میاره
به ما چه که وقت کم میاره. اونموقع که پول میگرفت حرفی از دانشجو شدن و کمبود وقت نزد؟! :^o
اگه خطیبی بهترین ساپورتها رو داره وای به حال بدترینشون!
از کلیه دوستانی که از سرویس های افتضاح سایت lordvps (محمد خطیبی) به شدت ناراضی و خواستار پس گرفتن پول خود هستند تقاضا میکنم با آدرس ایمیل من تماس بگیرند. من و همکارم به کمک یک وکیل که از نزدیکانمون هست پیگیر طرح شکایت از این آقا هستیم؛ به کمک "قانون جرایم رایانه ایی" و از طریق"شورای انتظامی سازمان نظام صنفی رایانه ایی". ما خودمون کارهای اداریش رو انجام میدیم فقط میخواستیم بدونیم چند نفر قصد انجام اینکار رو دارند تا کارمون سریعتر انجام بشه. m.reza.22@gmail.com
-
-
November 9th, 2010, 03:46

نوشته اصلی توسط
amircatalan
به نظرت ایا مسائل زندگی شخصی یک فروشنده اساسا ارتباطی به مشتریانش داره ؟ مشتری سرویسشو میخواد اگر فرد نمیتونه مدیریت کنه موظفه برای اینکار افرادی رو استخدام کنه اگر نکنه و کل سیستمش بهم بریزه چی ؟ نتیجش میشه امثال این تاپیک
در ضمن چرا شما سعی داری بگی اقای خطیبی دروغ میگه؟ چون ایشون گفتن لرد وی پی اس یک شخص نیست ولی از کلام شما بر میاد که فقط یک شخصه ایا شما هم جز مشتریان ناراضی هستید که دارید بطور غیر مستقیم میگید ایشون دروغگو هست ؟ و یا میخواهید کل فروشنده های این انجمن رو متهم میکنید که وقتی در زندگی شخصی مشگلی براشون میاد بدلیل نداشن همکار در زمان بحران پشتیبانی سرویشون تعطیل میشه ! ؟
سر شب با محمد خطیبی صحبت کردم گفتش که به سرورهای یک ماه 7 روز اضافه شده و همچنین به سرورهای یک ساله فقط 20 روز اضافه شده جهت اطلاع دوستان من هنوز تو پنل مربوطه اضافه شدن اکانت نمیبینم
و اینکه سرورهای سالنه رو همین سرور خواهند ماند و برخی وی پی اسهای ماهانه به سافت لایر منتقل میشن گفتم مال ما هم میشه گفتش اون گرونتره گفتم چه ربطی داشت ؟ ایا برای ما هم از این سرور بهم ریخته و ناپایدار منتقل میشه ؟ گفتش بهم ریخته نیست مشگلات مالی و حساب گردانی داشته که مشگل حل شده بعدا تکرار کردم کی منتقل میکنی جواب ندادن گفتم در صورت انتقال داون میشیم ؟ گفتش نه ؟ گفتم یعنی دیگه از داون شدن خبری نیست ؟ یعنی 99.99 درصد میشه اپ تایم ؟ گفتش اره ( جالبه ) گفتش :
(11:07:03 PM) nitvir2003: va khodam ham mikesham kenar akhar hafte
(11:07:58 PM) nitvir2003: ye site dg miad bala
(11:08:06 PM) nitvir2003: lord vps dg fayde nadare
(11:08:14 PM) nitvir2003: site foroshe englisi mishe
و گفت :
(11:10:04 PM) nitvir2003: man dg masol nistam azizam
گفتم : الان سرورمون دست کیه ؟ پشتیبانی کیه ؟
(11:10:27 PM) nitvir2003: naderi
(11:10:34 PM) nitvir2003: va vahidian
(11:10:35 PM) nitvir2003: :X
گفتم : یعنی اون دو نفر اینقد قوی هستن ؟ که میتونن ادعا کنن چنین سرور بهم ریخته ای رو درست میکنن و یا کردن ؟
(11:14:54 PM) nitvir2003: hamchiinam beham rikhte nist
(11:14:59 PM) nitvir2003: ye list tahiye shode
(11:15:00 PM) nitvir2003: :D
(11:15:02 PM) nitvir2003: hala
(11:15:05 PM) nitvir2003: to in hafte
(11:15:09 PM) nitvir2003: etefagh haye jalebi miofte
و ...
( طبیعتا این صرفا بخشی از مکالمه هست
)
ویرایش توسط atmahasan : November 9th, 2010 در ساعت 03:52
-
-
November 9th, 2010, 04:16
"(11:08:06 PM) nitvir2003: lord vps dg fayde nadare"
خوب معلومه دیگه فایده نداره. توقع داشتی با این افتضاحی که پیش اومده کسی حاضر میشه خرید کنه؟! باید با یک اسم دیگه بیای بالا و روز از نو روزی از نو. اینهمه مشتری جدید. هیچ اتفاقی هم نیافتاده!
(11:10:04 PM) nitvir2003: man dg masol nistam azizam
مگه تا الان مسولی هم وجود داشته به جز گرفتن پول؟
(11:10:27 PM) nitvir2003: naderi
(11:10:34 PM) nitvir2003: va vahidian
عجب آدم های مهمی! حالا کی هستند اینها؟!
(11:15:05 PM) nitvir2003: to in hafte
(11:15:09 PM) nitvir2003: etefagh haye jalebi miofte
شما اصولا دنبال اتفاق های جالب هستی. ما رو که تا الان خیلی شگفت زده کردی!
این مکالمه بیشتر به یک جوک شبیه!
آقای خطیبی چرا جواب ایمیل های ما رو نمیدی؟ مثل اینکه خودت هم چندان مایل نیستی که این مشکلات رو به روش مسالمت آمیز حل کنیم؟
از کلیه دوستانی که از سرویس های افتضاح سایت lordvps (محمد خطیبی) به شدت ناراضی و خواستار پس گرفتن پول خود هستند تقاضا میکنم با آدرس ایمیل من تماس بگیرند. من و همکارم به کمک یک وکیل که از نزدیکانمون هست پیگیر طرح شکایت از این آقا هستیم؛ به کمک "قانون جرایم رایانه ایی" و از طریق"شورای انتظامی سازمان نظام صنفی رایانه ایی". ما خودمون کارهای اداریش رو انجام میدیم فقط میخواستیم بدونیم چند نفر قصد انجام اینکار رو دارند تا کارمون سریعتر انجام بشه. m.reza.22@gmail.com
-
-
November 9th, 2010, 06:47

نوشته اصلی توسط
amircatalan
1. قصد کوبیدن نبود! راهنمایی به کاربران بود که مثه بلاهای قبلی سرشون نیاد!
2. دست کم 80% وبمسترا محصلن!
3. جوک تعریف نکن 
4. دوستان یه دور اینو ببینن: http://www.webhostingtalk.ir/search....st&showposts=1 :دی
-
-
November 9th, 2010, 10:14
عضو دائم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2010, 13:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir

نوشته اصلی توسط
giga
1eng.ir تابلو که این طرف داشته این وسط فقط بازار گرمی میکرده براش و نون چاق کنش بوده

واقعا برا شماها متاسفم اگه میخواین آی پی سرور هایی که ازشون گرفتم رو بدم تا خفه شین و دیگه به کسی تهمت نزنید
-
-
November 9th, 2010, 16:15
عضو انجمن
دوست عزيز لطفا درست صحبت كن
اگه ميتوني حرف محمد (1eng) رو تكذيب كني بسم الله
1) بيشتر هاستينگ هاي بزرگ و كوچيك از بچه هاي راهنمايي گرفته تا كارشناسي و غيره تحصيل مي كنند، دليل نمي شه كه روي پشتيباني كوتاهي انجام بشه
2) افراد زيادي با نامهاي گوناگون اينجا اومدن و كلاه برداري كردن(منظور شما و lordvps نيست) و بگردي ميبيني و بيشتر كساني كه vps ميگيرن اطلاعاتشون مهمه و محمد هم گفت كه بك آپ بگيريد حرف بدي زده؟
3) وقتي مياي مستقيم از كسي تعريف مي كني + فعاليتت تو اين فروم همش تو اين تايپيك بوده بجز 2-3 تا اين حرفت جك نبود؟(درسته لطيفه هم ميشه باشه:ي)
4) كوبيدن به اون ميگن كه ضد يك جا يا كس يا چيزي صحبت كنه نه اينكه پيشنهاد بده به كاربران
اگه نا حساب ميگم بگو نه اينكه توهين كني!
در آخر: همه اينجا دهن دارن بزرگ تر شما اگر بخوان جوري حرف بزنن كه دهن كسي بسته بشه (خفه شه طرف) ديگه به اينجا فروم تخصصي نمي گن!
-
-
November 9th, 2010, 16:26
عضو انجمن
-
-
November 9th, 2010, 16:31
حالا به دادن یک IP که چیزی ثابت نمیشه به خصوص اینکه با اون آقا سر و سری داشته باشی!
مهم اینه که شما معلوم بود هدفت از نوشتن پست در این تاپیک چی بوده که آقای giga هم اینو بهت گفت.
پس لطفا شما هم خفه شو
-