-
February 15th, 2017, 21:00
عضو دائم
پاسخ : اینترنت 50 مگابیت مخابرات با اتصال مستقیم مودم شما به فیبر نوری در اصفهان!

نوشته اصلی توسط
SilverScent
من بالاتر هم عرض کردم !
کسی که میاد بسته ی 2 گیگی میخره مشخصه که نمیخواد زیاد مصرف کنه و حتی بابت هر گیگ 10000 تومانم پرداخت کنه بهش فشار نمیاد اما شما که یوزر پر مصرفی هستید چرا از بسته هایی با حجم های بالا خرید نمیکنید که گیگی 1750 تومان هزینه داشته باشه براتون ؟
مخاربرات داره 100 گیگ رو میده 80 تومان !
گیگی 800 تومان ....
حالا در کل مصرفی هم نداشته باشیم یا باشه؛ باز هم اینترنت های بی سیم گران هستند ؛ در بهترین شرایط دو برابر اینترنت های adsl هزینه دارند و در بدترین شرایط پنج برابر هزینه دارند !
-
-
February 15th, 2017 21:00
# ADS
-
February 15th, 2017, 21:12
پاسخ : اینترنت 50 مگابیت مخابرات با اتصال مستقیم مودم شما به فیبر نوری در اصفهان!

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
مخاربرات داره 100 گیگ رو میده 80 تومان !
گیگی 800 تومان ....
حالا در کل مصرفی هم نداشته باشیم یا باشه؛ باز هم اینترنت های بی سیم گران هستند ؛ در بهترین شرایط دو برابر اینترنت های adsl هزینه دارند و در بدترین شرایط پنج برابر هزینه دارند !
هزینه ی تجهیزاتش چند هست مخابراط ؟
به چه صورت داره 100 گیگ رو میده 80 هزار تومان ؟
مخابراط : یعنی بسته ی یک ماهه 100 گیگ حجم : 80 هزار تومان + فقط یک نقطه در کل این کشور
و ایرانسل : بسته ی شش ماهه 100 گیگ حجم : 175 هزار تومان + اینترنت داشتن در تمام نقاط کشور
در ضمن فرمودید بی سیم جا نیافتاده! مخابراط داره مثلا واسه فیبرنوری هزینه ی تجهیزات رو از کاربر میگیره ولی بی سیم هیچ هزینه ی اضافی واسه کاربر نداره امروزه هم که همه یک موبایل داره با قابلیت HotSpot و... بی سیم داره فقط هزینه ی جزئی تجهیزاتشو بین کل کاربران تقسیم میکنه
-
-
February 15th, 2017, 22:53
از لحاظ قیمت که 4g ایرانسل تقریبا مفت درمیاد.من هر وقت دانلود داشته باشم یه بسته شبانه 3 ساعته نامحدود میگیرم 2 تومن و تو این 3 ساعت هم 60 گیگ دانلود میکنم.سرعت دانلودم هم 7 مگ میشه.یه بسته 2 ماهه 30 گیگ هم گرفتم 60 تومن واسه مصارف عادی.ولی بحث من رو پینگ بود واسه بازیهای آنلاین.چون بقیه نت ها کیفیتشون پایدار نیست و پینگشون هم بالا هستش.این هفته گفتن نت رو وصل میکنن اونوقت دقی میام راجب کیفیت فیبر توضیح میدم.در ضمن مودم فیبر فرق میکنه؟نحوه نصبش و راه اندازیش؟
-
-
February 15th, 2017, 23:02

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
بنده اصفهانم ؛ الان 20 مگابیت بهم دادن ...
چه سرویسی؟! کدوم منطقه؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
SilverScent
کسی که میاد بسته ی 2 گیگی میخره مشخصه که نمیخواد زیاد مصرف کنه و حتی بابت هر گیگ 10000 تومانم پرداخت کنه بهش فشار نمیاد اما شما که یوزر پر مصرفی هستید چرا از بسته هایی با حجم های بالا خرید نمیکنید که گیگی 1750 تومان هزینه داشته باشه براتون ؟
جایی که بنده هستم 4G انتن 100% دارد اما اصلا پایداری نداره با اینکه از مودم 4G استفاده میشه
در حین دانلود هم سرعت دانلود بین 2 تا 4 MG نوسان داره دائم
ویرایش توسط yourhosting : February 15th, 2017 در ساعت 23:05
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
February 15th, 2017, 23:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
us12
اگر حجمی نباشه اینترنت ایران یک ماه هم دوام نمیاره ، کشور های دیگه کاربر مدام در حال دانلود فیلم و نرم افزار های حجیم نیست ، در کشور های دیگه هر فیلم و نرم افزار را باید به صورت قانونی خریداری شود ، آرشیو یک دانلودر معمولی ایرانی شاید میلیون ها دلار ارزش داشته باشه که آنجا کسی نمیتونه از پس هزینه اش برآید ...
البته مخابرات اصفهان یک طرح بینهایت داره که باید ماهی 8 تومن بدی و هر چه از سرور های مخابرات دانلود کنی دیگه نامحدود میشه :
http://vas.tce.ir/
این دوستمون درست میگن...
ایرانیا جنبه استفاده ندارن.
-
-
February 18th, 2017, 13:23
عضو جدید
ایران اینترنت گرون هست واقعا . من که وب مستر هستم برام نمی صرفه .
3 هزار گیگی !! روزی من حداقل 10 گیگ مصرف دارم .
باید فکری به حال وب مستر ها بشه .
-
-
February 21st, 2017, 05:50
برای دانلود ک باید شب زنده دار موند
-
-
February 21st, 2017, 12:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taghisystem
ایران اینترنت گرون هست واقعا . من که وب مستر هستم برام نمی صرفه .
3 هزار گیگی !! روزی من حداقل 10 گیگ مصرف دارم .
باید فکری به حال وب مستر ها بشه .
مخابرات بسته زمان دار بخر
15 روز 15 گیگ 8500 تومان
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
February 21st, 2017, 14:25
اون دوستی که گفتن اینترنت ایران اگه حجمی نباشه یک ماه هم دووم نمیاره..
در خارج کشور هم اکثر سرویس ها به صورت حجمی ارائه میشه.در همین کشور امارات سرویس های 15 روزه با حجم 50 گیگ عرضه می کنن یا 30 روز 80 گیگ یا ... و حجمی بودن اینترنت فقط خاص ایران نیست.
بله ما ایرانی ها خیلی دانلود می کنیم اما حجم مصرفی اکثر کاربران اینترنت در ایران در مقایسه با کاربران خارجی بسیار ناچیزه.اونجا نرم افزار و فیلم دانلود نمیشه،اما فیلم های حجیم با کیفیت بلو ری رو به صورت آنلاین مشاهده می کنن،موسیقی رو آنلاین گوش میدن و .... که اگر شما همین کارها رو بخواید در ایران انجام بدید اولا باید یک سرویس با پهنای باند بالا خریداری کنید ثانیا حجم مصرفیتون آخر ماه سر به فلک می کشه!
ما اینجا نهایت فیلمی که دانلود می کنیم باکیفیت 1080 حدودا 1.5 گیگ حجم داره.در صورتی که فیلم اصلی شاید بیش از 4 گیگ حجم داشته باشه.که الان هم دیگه دانلود فیلم به صرفه نیست.وقتی یک فیلم رو می تونید از سی دی کلوپ یا کافی نت به قیمت 500 تا تک تومانی خریداری کنید دیگه دلیلی نداره حجمتون رو بابت دانلود فیلم از دست بدید.
-
-
March 14th, 2017, 14:47
photo_2017-03-14_13-43-51.jpg
http://beta.speedtest.net/result/6112263498
تست سرعت اینترنت فیبر نوری با سرور خود اصفهان
تست با سرور هر شرکت دیگه ای هم زدم مینیمم 300 مگ بود بجز شرکت هایی که خودشون پهنای باند کمی داشتند
سرعت دانلود از دیتاسنتر آسیاتک تهران هم بین 48 تا 52 مگابایت بود. معادل 384 تا 416 مگابیت
-