ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
سلام روز بخیر
حدود ۳۵ ۴۰ تومن میشه با هزینه ی رفت و امد و...
ولی چ بحث غیر معقولی حالا ۱۰ تومن اینور اونور بالا پایین
فک نمیکنم نیاز به بحث باشه و یک پیشنهاد دوستانه اگه واقعا برای دوستان که دنبال دفترخونه اشنا و.... برای کاهش هزینه و این موارد میخان بهتره اصلا دنبال نماد نباشن و شروع نکنن! با بودجه ی کم خیلی بعیده موفق بشین منظور من اصلا هاستینگ نیست در تمام زمینه ها
موفق باشید
پ.ن: گاهی میام اینجا احساس میکنم توی دنیای دیگم
ویرایش توسط mizbanaval : December 13th, 2016 در ساعت 09:56
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
من 28ت دادم دو روز پیش
درود
20-24 هزارتومان هزینه داره
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
با سلام و خسته نباشید با تشکر از پاسخ های خوبتون دو روز دنبال امضا میرفتم یکی اشنا داریم که دفتر دار اسناد رسمی هست رفتم پیشش دید فرم بعدا بهم گفتم این امضای الکترونیک میخواد که باید برید کیانپارس منطقه خودمون هست که گفت ازت 150 هزار تومان میگیرن من گفتم چه خبر بابا فقط یک امضا بعدا کلی پیگیری کردم میفهمیدم که امضای عادی هست حتی خود پشتیبان نماد بهم گفت امضای عادی همین کافیه بعد دوباره رفتم پیشش گفتم واسم امضای عادی انجام بده همین میگه نمیتونم من مجوز نگرفتم من تعجب میکنم پس تو دفتر اسناد رسمی داری واااسه بوقاتته مگه من واسم امضا میکنی مجانی هست بابا پولشو میدم هرچی بهش گفتم میگه نمیتونم بفرستش کیانپارس حالا باید فردا ببرمش![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)