اقا نوید تعریف امروز کردیم از بعد اظهر 20 بار قعطی های 5 -10 دقیقه ای داشت همچنان هم قطع میشه شرکت مشکل رو گردن گرفت گفت میدونیم در حال پیگیری هستیمخلاصه اسیاتک قعطی کم داره ولی داشته باشه هم اینجوری نصفه روز پدر ادم رو در میاره تایم اوت کامل بود
![]()
اقا نوید تعریف امروز کردیم از بعد اظهر 20 بار قعطی های 5 -10 دقیقه ای داشت همچنان هم قطع میشه شرکت مشکل رو گردن گرفت گفت میدونیم در حال پیگیری هستیمخلاصه اسیاتک قعطی کم داره ولی داشته باشه هم اینجوری نصفه روز پدر ادم رو در میاره تایم اوت کامل بود
![]()
ببینید این مشکلات قطعی یا هرچیزی باید پیگیری بشه از دوشاخ مخابرات تا مودم که سیم میاد نباید تا فاصله 80 سانتی سیم برق یا وسایل مغتاطیسی باشه یکی از دلایلش همینه مورد بعدی قطعی زمان دار هست در مخابرات پورت باید بررسی بشه چون یک درصد ممکنه از سوییچ مخابراتی باشه یا بک بون ارتباطی هزار دلیل داره شخصا اگر دسترسی داشته باشم میتونم مشکلی حل کنم اما ندارم وظیفه منم نیست
ویرایش توسط n4ser : December 8th, 2016 در ساعت 00:07
قطعی خوب برای هر شرکتی هست
نمیشه گفت شرکتی قطعی نداره
مسئله اصلی مدت زمان و تعداد تکرار این قطعی ها و نحوه برخورد شرکت ها با این قطعی ها هست
مثلا هفته قبل مخابرات کل هفته قطع و وصل داشت که واقعا بنده رو عصبانی کرده بودند و 2020 هم کلا پاسخ نمیداد و یک پیام ضبط شده پخش می شد و در نهایت هم قطع می شد
مجبور شدم شکایت ثبت کنم که امروز با بنده تماس گرفتند و گفتند 5 روز به سرویستون اضافه می کنیم.
امروز که از آسیاتک با من تماس گرفتند نکته مثبتی که وجود داشت این بود که فردی که صحبت می کرد حداقل از اصول اولیه این کار آگاه بود و مثلا وقتی حرف از پینگ میزدم یک توضیح درست حسابی میداد
بنده سابقه داشته تماس بگیرم با مخابرات برای مشکل پینگ و جوابی که گرفتم این بوده که "مشکل از ما نیست و سرور ها مشکل دارند" حتی وقتی پرسیدم همه سرور های دنیا مشکل دارند خیلی شیک گفتند "بله" :|
مسئله ای که برای بنده خیلی مهم هست سرعت دانلود و ترافیک بالا با قیمت مناسب هست
مخابرات که همه میدونند دانش پشتیبانی کردن نداره از لحاظ پیشتیبانی که 100% اسیاتک بهتره . از نظر قیمت ارزونی مخابرات بهتره . از نظر کیفیت خدمات سرویس دهی معلومه شرکت خصوصی بهتره . 1 مثال میزنم براتون
شما باک ملی که بری ببینید روند عملکرد کارکنان و داخل اون فضا چه بی کلاس در هم بر هم هست اما وارد بانک پاسارگاد بشید چقدر محیط خوشکل و تمیز و کارکنان با دانش high & خوش اخلاق هستند این فرق خصوصی با ... 1 بر رفتم ملی حساب ببندم چند تا برگه A4 بهم داده پر کن . اما پاسارگاد رفت حساب ببندم هیچ برگه ای نداده فقط کارتم و ملی رو گرفت با چند کلید کیبورد گفت بسته شد تمام . به همین شیکی .![]()
پیشنهاد میکنم سمتش نیاین
سرعتش و ساعات عادی ( صبح و بعد از ظهر ) خوبه ولی از ساعت 6-7 شب به بعد دیگه باید قیدشو بزنی (تمامی مشترکین آسیاتک همین مشکل رو دارن)
شما بفرمایید چه چیزی واستون مهمتره ؟ سرعت دانلود یا آپلود یا پینگ تایم ؟
Falling Into Dreams
تو این تاپیک همه کاربران این مشکل رو اعلام کردن
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209329
Falling Into Dreams
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)