-
October 28th, 2010, 23:52
پاسخ : سود بازار هاستینگ در چه حدیه؟

نوشته اصلی توسط
Red.Mer
بدون سرمایه اولیه هم میشه رسیلر بشی
اما باید برای سایت و تبلیغات هزینه کنید
هزینه سایت و تبلیغان چقدره؟
-
-
October 28th, 2010 23:52
# ADS
-
October 28th, 2010, 23:54
عضو دائم
سایت که میتونی از اسکریپت های رایگان استفاده کنی و میتونی هم از قالب اختصاصی استفاده کنی
کمترین هزیده برای تبلیغات 500 هزار تومن از نظر من
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
October 28th, 2010, 23:56

نوشته اصلی توسط
---
سایت که میتونی از اسکریپت های رایگان استفاده کنی و میتونی هم از قالب اختصاصی استفاده کنی
کمترین هزیده برای تبلیغات 500 هزار تومن از نظر من
با این هزینه ماهی چقدر میشه در آورد
-
-
October 28th, 2010, 23:57
عضو دائم
سود و استرس هاستينگ خيلي زياد هست!
- سعي كنيد هيچ وقت با مشتري گپ دوستانه نزنيد !
- حدالمكان ساپورت ياهو نديد ! (چت آنلاين مثل لايو زيلا + تيكتينگ)
- قوانين سايت هاي هاستينگ معتبر رو به دقت بخونيد و قوانين خودتون رو معقولانه بنويسيد
- مفت و مجاني كار نكنيد و دستمزد خود رو كامل بگيريد.
- حيطه فعاليت خودتون رو بشناسيد و در كاري كه به شما مربوط نيست دخالت نكنيد ! مثلا انتخاب قالب براي مشتري ! ~> پر رو شدن مشتري هاي...
- با مشتري اصطلاحا كل كل نكنيد !
و موارد بسيار بسيار زياد ديگه كه خودتون بايد پيدا و رعايت كنيد
در كل اصلا توصيه نمي كنم سمتش بيايد.از دور آواي خوشي داره ولي جز خود سرويس دهنده ها نمي دونند چقدر دردسر داره به خصوص وقتي كه مشتري از نوع ..... گير آدم بكنه !
پيشنهاد من : كار برنامه نويسي به مراتب پر سود تر هست .
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2010, 00:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hello
- قوانين سايت هاي هاستينگ معتبر رو به دقت بخونيد و قوانين خودتون رو معقولانه بنويسيد
- حيطه فعاليت خودتون رو بشناسيد و در كاري كه به شما مربوط نيست دخالت نكنيد ! مثلا انتخاب قالب براي مشتري ! ~> پر رو شدن مشتري هاي...
در كل اصلا توصيه نمي كنم سمتش بيايد.از دور آواي خوشي داره ولي جز خود سرويس دهنده ها نمي دونند چقدر دردسر داره به خصوص وقتي كه مشتري از نوع ..... گير آدم بكنه !
تمامی موارد بالا کاملا درسته البته گرافیک خیلی بیشتر مخاطب داره در درجه ی دوم برنامه نویسی
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از --- به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2010, 00:02

نوشته اصلی توسط
hello
با تشکر از پاسخ جامع شما ولی برنامه نویسی یادگیریش خیلی زمانبره و سختی های خودش را داره
-
-
October 29th, 2010, 00:07

نوشته اصلی توسط
---
تمامی موارد بالا کاملا درسته البته گرافیک خیلی بیشتر مخاطب داره در درجه ی دوم برنامه نویسی
من خودم مهندس برقم ولی تو شهرمون کار مناسب پبدا نمیشه و برای کار از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر ماهی 300 میدن که اصلا ارزش نداره
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
البته به کامپیوتر هم خیلی علاقه دارم اگه میشه با روزی 9 ساعت کار بیشتر از ماهی 300 تومن در آورد می خوام بیام تو کارهاسینگ
-
تعداد تشکر ها از poolhast به دلیل پست مفید
-
October 29th, 2010, 00:10
عضو دائم
میشه در آورد اما شما باید با سرمایه ی اولیه وارد کار بشید و با 7 8بار شکست و ضرر مالی در جا نزنید
YAHOO -
GMAIL
-
-
October 29th, 2010, 00:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
poolhast
من خودم مهندس برقم ولی تو شهرمون کار مناسب پبدا نمیشه و برای کار از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر ماهی 300 میدن که اصلا ارزش نداره
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
البته به کامپیوتر هم خیلی علاقه دارم اگه میشه با روزی 9 ساعت کار بیشتر از ماهی 300 تومن در آورد می خوام بیام تو کارهاسینگ
شرکت بزن تبلیغ هدفمند +یادگیری برای مدیریت سرور کمکم در میاری این مبلغ رو بیشتر هم در میاد
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
October 29th, 2010, 00:16
پاسخ جناب heloo کاملا گیرا و بی نقص بود ... ممنون از ایشون ... دکمه تشکرکافی نبود
-