درود
شاتل
هزینه مناسب کیفیت مناسب
سرویس 60 گیگ 16 ماه 16 مگ
سرعت دانلود 2 مگ
قطعی دیده نشده طی 2 ماه
اردبیل
![]()
درود
شاتل
هزینه مناسب کیفیت مناسب
سرویس 60 گیگ 16 ماه 16 مگ
سرعت دانلود 2 مگ
قطعی دیده نشده طی 2 ماه
اردبیل
![]()
ویرایش توسط peym@n : November 22nd, 2016 در ساعت 16:23
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
وقتی رو فیبر نوری باشی و مجبور باشی از کیفیت افتضاح مخابرات استفاده کنی و قیمت بالای مخابرات و بیایی نت دوستان رو ببینی و حسرت بخوری می فهمی که من چی می کشم !
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
داداش من نیومدم باهات کل کل کنم که..میگم موبایل فروشم یعنی تا تهشو برو این کارهای ساده رو بلدم..فراتر از انها رو هم بلدم!! اگر توضیحی دارید حرفه ای باشه شاید بتونیم ازش استفاده کنیم..نه اینکه تیک 4g خالی رو زدیم یا روی 3g گذاشتیم!! ماها پرتال داریم..میدونی پرتال چیه که؟همه ایرانو ننشستم تست کنم با همکارامون در کل ایران در ارتباطیم.مشکل فقط برای یکجا نبوده..اوکی؟ بیخیال!
ویرایش توسط delta : November 22nd, 2016 در ساعت 17:52
منم نیومدم با شما کل کل کنم این شمایید که دوست دارید کل کل کنید و خودتون رو برتر نشون بدید.
ببینید فروشندگی ربطی به سواد و دانش نداره هر کسی میتونه بیاد موبایل فروش بشه البته توهین به شما نباشه طرف تا دیروز داشته سر کوچه سبزی میفروخته دیده واسش سودی نداره گفته بیام موبایل فروشی بزنم یا طرف گاو و گوسفنداشو فروخته اومده شهر موبایل فروشی زده.
اینکه یه نفر موبایل فروش باشه دلیل بر سواد داشتن توی اون حوضه نیست. برای اطلاع از سواد فروشندگان هم کافیه یه سر به بازار بزنید تا عمق فاجعه را پی ببرید. نه فقط توی این حوضه توی فروش کامپیوتر هم همینجور هست طرف هیچ اطلاعی از کامپیوتر نداره ولی خودشو خدا میدونه باهاش بحث هم میکنی نمیپذیره که داره اشتباه میکنه.توی حوضه فروش سرور هم چند نفر میشناسم با اینکه هیچ تخصصی توی کامپیوتر ندارن ولی راحت داره vps میفروشه و بقیه براش کارهای کانفیگش رو انجام میدن.و خیلی جاهای دیگه هم همینطور هست.
این توهین به شما یا بقیه نیست که همه موبایل فروشا بیسوادن بلکه منظورم این هست همه جور آدم میتونه وجود داشته باشه میتونه یه ادم بسیار با سواد باشه که خیلی از موبایل اطلاع داره و متخصص هست.میتونه ادم بیسواد هم وجود داشته باشه یعنی یک نفر مثل شما بیاد اینجا بگه من موبایل فروشم خودم این دلیل نمیشه ایشون خدای موبایل باشند. ولی وقتی به فرض یکی برنامه نویس هست و چند سال کار کرده باشه میشه فهمید ایشون توی این حوضه واقعا سواد دارند و این خیلی با دلالی فرق داره.
اینجا هم یه انجمن هست که بیشتر اعضاش حرفه ای هستند و منم دارم با منطق جواب شما رو میدم ولی شما همش بحث رو به شاخ بازی میکشونید میگید موبایل فروشم دوستم موبایل فروشه اقوامم همه موبایل فروشن همه شهرمون موبایل فروشن من خدای موبایل هستم و بقیه هیچی از موبایل نمیدونن اینجا جای شاخ بازی مجازی نیست دوست عزیز.
ببینید موقعی که در حالت 2g only بذارید یعنی فقط به شبکه 2g میتونه وصل بشه موقعی که روی حالت 3g only بذارید یعنی فقط به شبکه 3g میتونه وصل بشه موقعی که روی حالت 4g only بذارید یعنی فقط به شبکه 4g میتونه وصل بشه و اگه اون منطقه سیگنال 4g نداشته باشه آنتن شما قطع میشه و نمیتونید زنگ بزنید و نه کسی میتونه بهتون زنگ بزنه همین حالتی که شما الان دارید.
ولی وقتی روی حالت auto باشه یا 4g preferred یعنی میاد جستجو میکنه اگه شبکه 4g اون منطقه بود بهش وصل میشه و اگه نبود به شبکه 3g وصل میشه و اگه 3g همو نبود در نهایت به شبکه 2g وصل میشه.
چونکه تماس فعلا بر روی شبکه 4g ممکن نیست برای گرفتن تماس شبکه بطور خودکار به 3g یا پایینتر سویچ میکنه و بعد از قطع تماس دوباره روی شبکه 4g برمیگرده که شما این حالت رو نگذاشتید و فقط 4g گذاشتید و موقع تماس نمیتونه به شبکه پایینتر سویچ کنه برای همین نمیتونید تماس بگیرید یا کسی بهتون تماس بگیره. میبینید که این مشکل از ایرانسل نیست بلکه از کم اطلاعی هست.
من دیگه از این ساده تر نمیتونم براتون توضیح بدم که متوجه بشید.
Parsonline - نامحدود 128
قطعی میانگین 1ساعت در ماه
سرعت دانلود تا 5گیگ اول 128kb/s بعد تا حدود 30kb/s
کیفیت افتضاح، اصلا سرویس های نامحدودشون به درد نمیخوره، اجباراً به دلیل مکان زندگی موقت از سرویس هاشون استفاده کردم. 60گیگابایت 60هزارتومان هم جشنواره داشتن 10گیگ اول سرعت دانلود 1مگ 50گیگ مابقی سرعت دانلود 200kb/s
وضعیت کنونی:
![]()
سلام
دوستان عزیز
۱- سرعت شاتل هم مثل اسیاتک ازاد هست ؟(مصرف ماهانه ۵۰ گیگ )
۲- ایا شاتل مثل اسیاتک چیزی مثل گیگباکس داره که با صرفه باشه؟
خنده داره که اکثرا مخابراتین
لعنت بهشون که اجازه نمیدن روی خطوط فیبر نوری از شرکت دیگری خرید کنید
ارائه دهنده انواع سرور مجازی داخلی و خارجی با کانفیگ های متنوع رفع تحریم و رفع فیلترینگ داخلی و خارجی جهت استعلام . خرید و دریافت اکانت تست از طریق تلگرام و ایمیل یا خصوصی در ارتباط باشید@mrsaeidi
ایرانسل
![]()
داده پردازی فن آوا رو هم بهش اضافه کنید
ایرانسل
Snap1.png
ویرایش توسط hnajafpoor : January 10th, 2017 در ساعت 18:55
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)