صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 54

موضوع: دادسرای جرایم رایانه ای

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    408
    تشکر تشکر شده 
    240
    تشکر شده در
    161 پست

پیش فرض پاسخ : دادسرای جرایم رایانه ای

نقل قول نوشته اصلی توسط Yesmovie نمایش پست ها
    آره تفهمیم اتهام کردن یه سری سوالات کرد و روی برگه نوشت و زیرش از من خواست پر کنم که گفتم فروش نداشتیم برای سرگرمی بوده کارتون میذاشتیم
    عکس ها مثلا یه دختر بود کمی از ساق پاش ل/خ/ت بود میگفت جرمه و ... با اینکه اصلا عکسش مشکل نداشت
    نمیدونم هر کی را دیدم میگفت ف/ت/ا اول میامد و رسیدگی میکرد برای ما اصلا این حرفا نبود با اینکه یه سایت مشکل داری هم نداشتیم نمیدونم قضیه چیه
    من خیلیا را دیدم و توی نت خوندم و گفتن جریمه نقدی شدن . با جریمه نقدی مشکلی ندارم ولی ز/ندان خیلی میترسم
    سایتتون در ساماندهی یا internet.ir ثبت شده بود کامل ؟ با مشخصات و ... ؟

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid1346 نمایش پست ها
    سایتتون در ساماندهی یا internet.ir ثبت شده بود کامل ؟ با مشخصات و ... ؟
    اره ثبت شده بود

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    152 پست

یعنی به جای اینکه بهت اعلام کنن فلان مطلب رو پاک کن ، اومدن ازت شکایت کردن؟ بخاط انیمیشن؟
    مگه مسخرس :|
    پ ما واسه چی داریم سایت رو ثبت می کنیم تو ساماندهی؟

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط اشکان نمایش پست ها
    یعنی به جای اینکه بهت اعلام کنن فلان مطلب رو پاک کن ، اومدن ازت شکایت کردن؟ بخاط انیمیشن؟
    مگه مسخرس :|
    پ ما واسه چی داریم سایت رو ثبت می کنیم تو ساماندهی؟
    شما اشتباه کردی که سایت رو ثبت کردی اینا مگه ثبت و این چیزا حالیشونه تازه هر چی عقده هم دارن سر شما خالی میکنن

این همه سایت ... چرا به شما گیر دادن.شما جدی نگیر این مملکت که قانون نداره همینطوری در نبود شما رای صادر کردن واسه خودشون

این رای هم چیز مهمی نیست نگران نباش.شاید شاید یه جریمه نقدی (زورگیری) بکنن ازت.
    ویرایش توسط ColdWorld : October 24th, 2016 در ساعت 12:14

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    152 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    شما اشتباه کردی که سایت رو ثبت کردی اینا مگه ثبت و این چیزا حالیشونه تازه هر چی عقده هم دارن سر شما خالی میکنن

این همه سایت ... چرا به شما گیر دادن.شما جدی نگیر این مملکت که قانون نداره همینطوری در نبود شما رای صادر کردن واسه خودشون

این رای هم چیز مهمی نیست نگران نباش.شاید شاید یه جریمه نقدی (زورگیری) بکنن ازت.
    واقعیت اینه اگر سایت رو ثبت نکنی ، نمیشه با خیال راحت سایت رو اداره کرد ، سایت غیر مجاز هم درامد راحتی نداره ( هر چند همین الان هم نمیشه )
    اما حداقلش اینه وقتی سایت رو ثبت می کنی ی چیزی مدرکی داری اگر شکایت شد بگی من مجاز کار می کردم شما به من اطلاع ندادی وظیفت بوده اگر موردی هست اطلاع بدی
    مورد دیگه اینکه فک کنم اینا هر کدومشون ی فازی دارن
    یادمه لینک چندتا عکس رو ریپورت کردم ( 99 درصد لخت بودن )
    بعدش دیدم نوشت بدون محتوای مجرمانه و بدون اشکال :|
    یعنی امیدوار شدم گفتم با این وضع سایت پو ر .ن هم میشه زد ، حالا به ی انیمیشن گیر دادن

7. تعداد تشکر ها از اشکان به دلیل پست مفید

عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط اشکان نمایش پست ها
    واقعیت اینه اگر سایت رو ثبت نکنی ، نمیشه با خیال راحت سایت رو اداره کرد ، سایت غیر مجاز هم درامد راحتی نداره ( هر چند همین الان هم نمیشه )
    اما حداقلش اینه وقتی سایت رو ثبت می کنی ی چیزی مدرکی داری اگر شکایت شد بگی من مجاز کار می کردم شما به من اطلاع ندادی وظیفت بوده اگر موردی هست اطلاع بدی
    مورد دیگه اینکه فک کنم اینا هر کدومشون ی فازی دارن
    یادمه لینک چندتا عکس رو ریپورت کردم ( 99 درصد لخت بودن )
    بعدش دیدم نوشت بدون محتوای مجرمانه و بدون اشکال :|
    یعنی امیدوار شدم گفتم با این وضع سایت پو ر .ن هم میشه زد ، حالا به ی انیمیشن گیر دادن
    درسته.اما این مواردی که شما گقتید شاید ظاهرسازی باشه و با این ترفند تمام اطلاعات اون سایت ها رو میخوان داشته باشن و اینطوری به همین راحتی که می بینید تشکیل پرونده بدن و باج بگیرن.

بله فازشونم خوشون هم نمیدونن این همه سایت عکس و +18 هست این همه کانال های تلگرام +18 با عکس های پ.و.ر.ن.حالا اومدن به یه سایت ساده انیمیشن گیر دادن اونم نه سایت فیلم های ...

دیگه گسی که سایت فیلم میزنه باید بدونه این مشکلات فیلـــتر و ... هست و در امد هم ازش اسون نیست.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

برای کسی پیش اومده ببرنش و با فیش حقوقی آزاد شه ؟؟ رای آخر چی میتونه باشه ؟

عضو انجمن chaishpish آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    187
    تشکر شده در
    149 پست

سلام خسته نباشید شما رو دقیقا کجا بردن و دقیق چی گفتن و کدوم استان عکس دلیل نمیشه تنها مرجع شکایت برای عکس اگر ایرانی باشه خود طرف هست در غیر این صورت فقط اعلام میشه پاک کنید زندان رفتن همینجوری کشکی هم نیست ما یک بار رفتیم جرممون هم از شما بدتر بود اما با یک اعتراف نامه و اعلام ندامت مشکل رفع شد آیا تا حالا براتون پبام اومده از طرف فتا و یا شماره 4 یا 5 رقمی به شما زنگ زده و جواب ندادید ؟ وقتی شما رو احضار کردن چیزی رو امضاء کردی یا نه
    سرو دانلود
    دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    408
    تشکر تشکر شده 
    240
    تشکر شده در
    161 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Yesmovie نمایش پست ها
    اره ثبت شده بود

چه جالب اون دوستمونم دقیقا همین مشکل رو داشت مثل شما !

سایتشم ثبت کرده بود.

احضاریه ای که براش اومده بود نوشته بود عدم اجرای دستور کارگروه ! البته به اشتباه نوشته بود عدم اجرای دستور کارکرده !

لابد اینم از مزیت های ثبت سایته

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط chaishpish نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید شما رو دقیقا کجا بردن و دقیق چی گفتن و کدوم استان عکس دلیل نمیشه تنها مرجع شکایت برای عکس اگر ایرانی باشه خود طرف هست در غیر این صورت فقط اعلام میشه پاک کنید زندان رفتن همینجوری کشکی هم نیست ما یک بار رفتیم جرممون هم از شما بدتر بود اما با یک اعتراف نامه و اعلام ندامت مشکل رفع شد آیا تا حالا براتون پبام اومده از طرف فتا و یا شماره 4 یا 5 رقمی به شما زنگ زده و جواب ندادید ؟ وقتی شما رو احضار کردن چیزی رو امضاء کردی یا نه
    والا اصلا فتا نیامد یک اس ام اس اومد پرونده شما با شماره فلان به دادسرای ناحیه 13 ایجاد شده از این حرفا بعدا رفتیم اونجا گفتن فعلا نمیتونن اطلاعاتی از پرونده بدن بعدا گفت پرونده شما به شهر مون انتقال داده شده یه روز زنگ زدن از طرف بازپرسی ما را خواستن سوال کردن بعد تفهیم اتهام بعد من را فرستادن بازداشتگاه گفتن فیش حقوقی ضامن بیار تا بری که ما گذاشتیم اومدیم بیرون خدایی به خاطر 4 تا انیمیشن اونم مشکل دار زیاد نبود 4 تا عکس از توی سایت گرفته بودن که عکس دختر بود فقط پاش یکم معلوم بود که ماشاا.. توی تلویزیون ایران پره از نظرشون مستهجن هست یکی که این موراد براش پیش اومده منو راهنمایی کنه آخرش چیه اونجا که آدم زیاد میترسونن

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)