-
August 29th, 2016, 23:06
قطع شدن ریموت دسکتاپ بعد از ران کردن l2tp یا pptp
سلام . وقت به خیر . اساتید عزیز به دلایلی باید آی پی سرور مجازی ویندوزم رو عوض کنم . سرویسی تهیه کردم که بعد از ران شدن باعث بسته شدن و از کار افتادن ریموت دسکتاپ میشه ولی با وی ام ویر که تست میکنم اینترنت فعاله و تمام صفحات باز میشه . کسی هست راهنمایی کنه چه طور میشه مشکل ریموت دسکتاپ رو بر طرف کرد ؟ با تشکر .
-
-
August 29th, 2016 23:06
# ADS
-
August 29th, 2016, 23:11
پاسخ : قطع شدن ریموت دسکتاپ بعد از ران کردن l2tp یا pptp
با سیستم خودتون به همون pptp وصل بشید و سپس به rdp وصل بشید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
August 29th, 2016, 23:16
دوست عزیز این کار مگه باعث عوض شدن آی پی خودم نمیشه ! من میخوام آی پی سرور مجازی عوض شه به همون آی پی pptp
-
-
August 30th, 2016, 01:03

نوشته اصلی توسط
irani1
دوست عزیز این کار مگه باعث عوض شدن آی پی خودم نمیشه ! من میخوام آی پی سرور مجازی عوض شه به همون آی پی pptp
ای پی سرور مجازی شما عوض نمیشه،فقط تونل در سیستم شما فعال میشه،pptp و l2tp تمام پورت های شما رو تحت شعاع قرار میدن.
سرور شما با یک ای پی مجازی که از شبکه مجازی اختصاصی میگیره و با گت وی ای پی سرور pptp به اینترنت با ای پی سرور گت وی متصل میشه.
اگر برای ریموت زدن مشکل دارید،باید از کلاینت هایی که با سوکت کانکت میشن استفاده کنید مثل teamviwer
-
تعداد تشکر ها از WHTkhalezanak به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2016, 11:18
بله همین که آی پی مجازی ایجاد بشه برام کفایت میکنه . یعنی هیچ راهی نیست که مشکل ریموت دسکتاپ رو بشه بر طرف کرد ؟ چون قبلا teameviwer نصب کردم ولی عمل نکرد .
-