صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 28910111213141516 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 156

موضوع: مراحل ثبت شرکت!

عضو انجمن Desperados آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    138
    تشکر تشکر شده 
    389
    تشکر شده در
    195 پست

پیش فرض پاسخ : مراحل ثبت شرکت!

نقل قول نوشته اصلی توسط IranianServer نمایش پست ها
    سالی 30-40 میلیون ؟؟ چه خبره !!
    فکر نکنم ایران خودرو ، سایپا و ... این مقدار مالیات بدند ؟!
    شما مطمئنی ؟؟؟
    وقتی شرکتی دفاتر مالیاتی تکمیل نکنه و اظهارنامه نده به اداره مالیات تا 30 تیر هر سال میان علی الرئس ( اگر درست بنویسم ) محاسبه می کنند واسش یعنی بیشترین مالیاتی که یک شرکت در اون سال داده + کمترین مالیاتی که یک شرکت داده و تقسیم بر 2 ( میانگین خودمان ) و شرکت جریمه میشه به پرداخت این مالیات و به دولت بدهکار هست در صورت عدم پرداخت هم ممنوع الخروج از کشور و مشکلات دیگر ...

2. # ADS

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    439
    تشکر تشکر شده 
    354
    تشکر شده در
    281 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alisc نمایش پست ها
    من از یکی از دوستان که 2 سال شرکت داره سوال کردم ، فرمودند : وقتی هنگام ثبت سرمایه شرکت رو 1.000.000 ریال یعنی 100 هزار تومان درج کردی ، یعنی بیشتر از 100 هزار تومان جریمه قانونی نداری !!!

حالا خبر ندارم این حرف چقدر اعتبار داره ، ولی فکر نکنم زیاد جریمه کنن !!!

کسی تا به حال جریمه نشده ؟

نه اینجوری نیست،
    این صد هزار تومان حداقل سرمایه اسمی هستش که معولا همین رو میزنند
    ولی اگه قرار باشه علی الرئس ببرند به خیلی مسائل نگاه میکنند
    مالیات اظهاری شرکت های رقیب، محل اجازه و میزان پرداخت اجازه، کارکرد حساب و ....
    نقل قول نوشته اصلی توسط SabaData نمایش پست ها
    از وقت ثبت شرکت 6 ماه وقت برای معرفی به اداره مالیات هست ما سر 6 ماه رفتیم طرف گفت الآن وقت پر گردن اظهارنامه گذشته برین سال بعد بیایید براتون پرونده تشکیل بدیم!
    منم تو همین مونده بودم که چطوری قراره مالیات ما رو محاسبه بکنن!
    برای ثبت نام هر وقت که برید مکلف هستند ثبت نام کنند، هر چند خیلیاشون ادمای ..... سریع برو پیش رییس ببیم چه جور کارت رو راه میندازند.

عضو انجمن VatanVPS آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    177
    تشکر شده در
    140 پست

سلام
    یه سایت بود کل شرکت های ثبت شده رو توش جست جو می کردی اطلاعاتش رو می داد
    هرچه میگردم پیدا نمی کنم
    VatanVPS.com
    برخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
    شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608

عضو جدید SPAM آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    46 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Desperados نمایش پست ها
    وقتی شرکتی دفاتر مالیاتی تکمیل نکنه و اظهارنامه نده به اداره مالیات تا 30 تیر هر سال میان علی الرئس ( اگر درست بنویسم ) محاسبه می کنند واسش یعنی بیشترین مالیاتی که یک شرکت در اون سال داده + کمترین مالیاتی که یک شرکت داده و تقسیم بر 2 ( میانگین خودمان ) و شرکت جریمه میشه به پرداخت این مالیات و به دولت بدهکار هست در صورت عدم پرداخت هم ممنوع الخروج از کشور و مشکلات دیگر ...
    من داداشم 15 سال هست حسابدار هست اینقدر از این کارهای مالیاتی انجام داده همش رو حفظ هست
    چرا باید ثبت مالیاتی کنیم . معمولا تو مناقصه ها و مزایده ها یه چیزی ازتون میخوان به عنوان اظهار نامه مالیاتی یا همچین چیزی که اون جای دولتی مطمعن شه شما که دارید تو یه خریدی شرکت میکنید مالیت خودتون رو دادید یا برای قرار داد با شرکت ها و سازمان های دولتی اینجور چیزا رو ازتون میخوان . یا برای گرفتن وام های سنگین و یه سری کارهای دیگه ولی وقتی شرکت کوچیک ثبت میشه مثل همین مسولیت محدود ها اصلا کسی امار شما رو نداره که مالیت میدید یا نه مگر اینکه خ.دتون برید پرونده درست کنید یا یه جایی گیر کنید که نیاز به همون مالیت ها داره همون مورد های که بالا گفتم تو غیر این صورت دادشم میگه که اصلا نری ریپورت بدی بهتر هست ادرس خونه رو هم بدید که اگه یه زمانی اومدن دنبالتون ببنن خونه هست و بگید که شرکت اصلا کار نمیکنه که مالیت بده خلاصه این بنده خدا ها رو نترسون که شرکت ثبت کنن تو این اداره ثبت روزانه هزاران شرکت ثبت میشه

ولی شرکت ثبت نکنید بهتره همینطوری هر دم بیلی کار کنید بهتر هست اگر هم ثبت میکنید طرف مالیات نرید چون امارتون رو داشته باشن میان سراغتون مگرنه همینطوری یکی از دوستانم چند ساله شرکت داره اصلا نمیدونه مالیات چی هست

داستان ممنوع خروجی رو هم میخواید بدونید باید برید اداره گذر نامه بپرسید که ممنوع خروج هستید یا نه دلیلش رو هم بگید چک برگشتی داشتید . یکی از بکس 50 تومن قبض تلفن به مخابرات بدهی داشت ترسیده بود ممنوع خروج بشه بنده خدا رفت اداره گذرنامه و فهمید این مملکت اینقدر خر تو خر هست که .........
    ویرایش توسط SPAM : October 14th, 2010 در ساعت 01:53

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    977
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    195 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SabaData نمایش پست ها
    از وقت ثبت شرکت 6 ماه وقت برای معرفی به اداره مالیات هست ما سر 6 ماه رفتیم طرف گفت الآن وقت پر گردن اظهارنامه گذشته برین سال بعد بیایید براتون پرونده تشکیل بدیم!
    منم تو همین مونده بودم که چطوری قراره مالیات ما رو محاسبه بکنن!
    SabaData جان چه جوری مالیات رو براتون حساب کردن ؟

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط SPAM نمایش پست ها
    من داداشم 15 سال هست حسابدار هست اینقدر از این کارهای مالیاتی انجام داده همش رو حفظ هست
    چرا باید ثبت مالیاتی کنیم . معمولا تو مناقصه ها و مزایده ها یه چیزی ازتون میخوان به عنوان اظهار نامه مالیاتی یا همچین چیزی که اون جای دولتی مطمعن شه شما که دارید تو یه خریدی شرکت میکنید مالیت خودتون رو دادید یا برای قرار داد با شرکت ها و سازمان های دولتی اینجور چیزا رو ازتون میخوان . یا برای گرفتن وام های سنگین و یه سری کارهای دیگه ولی وقتی شرکت کوچیک ثبت میشه مثل همین مسولیت محدود ها اصلا کسی امار شما رو نداره که مالیت میدید یا نه مگر اینکه خ.دتون برید پرونده درست کنید یا یه جایی گیر کنید که نیاز به همون مالیت ها داره همون مورد های که بالا گفتم تو غیر این صورت دادشم میگه که اصلا نری ریپورت بدی بهتر هست ادرس خونه رو هم بدید که اگه یه زمانی اومدن دنبالتون ببنن خونه هست و بگید که شرکت اصلا کار نمیکنه که مالیت بده خلاصه این بنده خدا ها رو نترسون که شرکت ثبت کنن تو این اداره ثبت روزانه هزاران شرکت ثبت میشه

ولی شرکت ثبت نکنید بهتره همینطوری هر دم بیلی کار کنید بهتر هست اگر هم ثبت میکنید طرف مالیات نرید چون امارتون رو داشته باشن میان سراغتون مگرنه همینطوری یکی از دوستانم چند ساله شرکت داره اصلا نمیدونه مالیات چی هست

داستان ممنوع خروجی رو هم میخواید بدونید باید برید اداره گذر نامه بپرسید که ممنوع خروج هستید یا نه دلیلش رو هم بگید چک برگشتی داشتید . یکی از بکس 50 تومن قبض تلفن به مخابرات بدهی داشت ترسیده بود ممنوع خروج بشه بنده خدا رفت اداره گذرنامه و فهمید این مملکت اینقدر خر تو خر هست که .........
    پس شما میگی نریم سمت مالیات ؟

من رفتم اداره مالیات گفتم آقا اگر ثبت نام نکنم چی میشه ؟

گفت ببین ، ممکن است تا 4-5 سال هیچ مشکلی برات پیش نیاد !
    ولی بالاخره چی . . . .

گفت شما ثبت نام کنید یا نکنید بالاخره به صورت اتوماتیک ثبت نام میشید ، گفت : اداره ثبت اسناد و املاک هر 3-4 سال یک بار تمام مدارک ثبتی رو به ما میده ، ما هم نگاه میکنیم ببینم چه کسانی ثبت نام نکردن ، اونوقت براشون مالیات میانگین میزنیم ، اونوقت هست که شما ضرر میکنید !!!!

7. تعداد تشکر ها از alisc به دلیل پست مفید

عضو انجمن Amir.Mansoury آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,422
    تشکر تشکر شده 
    647
    تشکر شده در
    403 پست

Mohsen جان پس بیا بقیش هم بگو دیگه

عضو انجمن aalireza439 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    396
    تشکر شده در
    251 پست

می گم آخر چی شد ،
    دیگه مرحله ای نبود آقا Mohsen .
    من امروز اداره ثبت رفتم مرحله اول تعیین نام.
    یک سوال : در کل چند ماه طول میکشه یک شرکت رو ثبت کنیم؟

عضو انجمن Amir.Mansoury آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,422
    تشکر تشکر شده 
    647
    تشکر شده در
    403 پست

من که چند ماهه توی تعیین نام هستم. همش اسم میدم و اونها هم رد میکنند.

عضو جدید meisam317 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    485
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    24 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    allahparast , جان بنده که در یاهو به شما توضیحات کامل دادم
    همین جا بگین تا همه فیض ببیریم و استفاده کنیم

عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

یک سوال : در کل چند ماه طول میکشه یک شرکت رو ثبت کنیم؟
    سلام
    اگر زرنگ باشید 1 ماهه تمام میشه
    من که چند ماهه توی تعیین نام هستم. همش اسم میدم و اونها هم رد میکنند.
    اسم های خاص باید انتخاب کنید - سه سیلابی - مثلاً چه اسم هایی دادید که رد شده ؟؟
    همین جا بگین تا همه فیض ببیریم و استفاده کنیم
    چشم شما سوالتون را مطرح کنید ما پاسخ خواهیم داد

موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 28910111213141516 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)