-
July 19th, 2016, 14:20
عضو جدید
پاسخ : مشاوره

نوشته اصلی توسط
Iranicaserver
آقا کلا تجهیزش کن مبله کولر تلوزیون ماهواره تکمیلش کن سویت روزی اجاره بده
تو دیوار آگهی بده و تراکت بچسپون جاهای که فکر میکنی
روزی 100 تومن هم بدی دستت رو ماچ می کنند ملت
مگه از جونم سیر شدم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hegza

اماکن میاد میبرتش و بعنوان جریمه تبعیدش میکن به یک شرکت هاستینگ.
دوست من کار مجازی بیشتر از مکان نیاز به تخصص هست. وگرنه زیر راپله با یک پی سی هم میشه اندازه یک هتکار فضای مملو از ادم های بی تخصص کار کرد.
میتونید. بخش لجستیک یک شرکت cod رو بگیرید و بسته و توزیع رو مدیریت کنید.
ربطی به مکانش نداره؟
-
-
July 19th, 2016 14:20
# ADS
-
July 19th, 2016, 15:33
عضو انجمن
دوست گرامی سلام
+ اگر سرمایه تا 200 میلیون دارید ی دیتاسنتر راه اندازی کنید (اگه انجام دادی بهم سرور با تخفیف بدیا)
+ اگر سرمایه ات 20 میلیون تومان ی شرکت طراحی سایت و نرم افزار اندرویدی بزن (خودم اولین مشتریتم)
+ اگر 2 میلیون داری تبلیغ کن و اجاره اش بده
-
-
July 19th, 2016, 15:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amin karimi
دوست گرامی سلام
+ اگر سرمایه تا 200 میلیون دارید ی دیتاسنتر راه اندازی کنید (اگه انجام دادی بهم سرور با تخفیف بدیا)
+ اگر سرمایه ات 20 میلیون تومان ی شرکت طراحی سایت و نرم افزار اندرویدی بزن (خودم اولین مشتریتم)
دیتا سنتر؟ با 200 تومن یک سرور رووم هم بزور میشه زد. اونم با پورت 10 مگ
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
filmbazz
ربطی به مکانش نداره؟
از چه نظر؟ برای پست لجستیک؟
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
July 19th, 2016, 15:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amin karimi
دوست گرامی سلام
درود
بزرگوار یکی از دوستان یه رک خیلی کوچیک برای یه نفر اماده کرده بودند با پورت 10 مگ
نزدیک به140.160 تومن هزینه برداشته بود
بعد با 200 تومن دیتاسنتر راه اندازی کنه؟
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
-
July 19th, 2016, 16:09
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hegza
دیتا سنتر؟ با 200 تومن یک سرور رووم هم بزور میشه زد. اونم با پورت 10 مگ
- - - Updated - - -
از چه نظر؟ برای پست لجستیک؟
بله لجستیک
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
amin karimi
دوست گرامی سلام
سلام نه والا اینقدر سرمایه ندارم فقط مکان دارم
-
-
July 19th, 2016, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
filmbazz
بله لجستیک
الان فروشگاه های زیادی هستند که دوست دارند اجناس رو بدن به یک واحد لجستیک و اونا سفارشات رو بسته بندی و ارسال کنند. مجوز خاصی نمیخواد فقط باید با شرکتهای cod که این واحد رو ندارند هماهنگی کنید از خداشونه. شما بابت هر بسته بندی میتونید تا 2 تومن بگیرید. + پاکت و هزینه پرینت و... همه اگر انبوه کار کنید باهاتون ارزون در میاد تا 1000 تومنم رو اون دارید. و اگر برید تو کار تامین اجناس که ....... وووووو
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2016, 19:27
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hegza
الان فروشگاه های زیادی هستند که دوست دارند اجناس رو بدن به یک واحد لجستیک و اونا سفارشات رو بسته بندی و ارسال کنند. مجوز خاصی نمیخواد فقط باید با شرکتهای cod که این واحد رو ندارند هماهنگی کنید از خداشونه. شما بابت هر بسته بندی میتونید تا 2 تومن بگیرید. + پاکت و هزینه پرینت و... همه اگر انبوه کار کنید باهاتون ارزون در میاد تا 1000 تومنم رو اون دارید. و اگر برید تو کار تامین اجناس که ....... وووووو
اتفاقا قم هستم از قمم خیلی سفارش میدن
-