-
September 29th, 2010, 19:23
عضو انجمن
پاسخ : سیستم مانیتورینگ گذر مانیتور

نوشته اصلی توسط
1Mizban
با ایمل info نشد ثبت نام کنم، با جیمل ثبت نام کردم
دون تایم 1 دقیقه ای رو گزارش کرد، pingdom گزارش نکرد
اس ام اس دون تایم و برگشتش ارسال شد، ایمل دون تایم اومد ولی برگشتش هنوز نیمده
گزارش عمومی نداشت
در کل فعلا خوبه، ممنون و خسته نباشید
فقط تو این سرویس تجاری شما با 5000 تومان، نامحدود اس ام اس ارسال میکنید ؟
چند نفر دیگر هم با ایمیل مشکل داشتند که این قسمت تصحیح شد
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

نوشته اصلی توسط
NovinServer
دستت درد نکنه مهندس ...
من دو تا پیشنهاد هم دادم به شرکت گذرگاه که دارند درستش می کنند !
اولی اینه که قرار شاخه بندی بسازند ! یعنی شما یک شاخه میسازید و زیر شاخه اون می توانید سرورها را بگذارید برای مانیتور ...
به صورت مثال : شاخه ای به نام Hetzner میسازیم و هر چی سرور از این دیتاسنتر داریم می زاریم زیر شاخه ...
دومی هم اسم برای چند تلفن هست ! به این صورت که مثلا ما یک مانیتور میسازیم اونحا می توانیم یک شماره دیگه هم اضاف کنیم که به هر دو شماره هنگام قطعی اس ام اس بره !
یک باگ هم مربوط به مانیتور پورت SSL به یاری خدا عصر امروز Patch شد .
با تشکر از NovinServer
امکان دسته بندی سرویس ها نیز اضافه شد
-
تعداد تشکر ها ازredhat10 به دلیل پست مفید
-
September 29th, 2010 19:23
# ADS
-
October 5th, 2010, 17:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NovinServer
دستت درد نکنه مهندس ...
من دو تا پیشنهاد هم دادم به شرکت گذرگاه که دارند درستش می کنند !
اولی اینه که قرار شاخه بندی بسازند ! یعنی شما یک شاخه میسازید و زیر شاخه اون می توانید سرورها را بگذارید برای مانیتور ...
به صورت مثال : شاخه ای به نام Hetzner میسازیم و هر چی سرور از این دیتاسنتر داریم می زاریم زیر شاخه ...
دومی هم اسم برای چند تلفن هست ! به این صورت که مثلا ما یک مانیتور میسازیم اونحا می توانیم یک شماره دیگه هم اضاف کنیم که به هر دو شماره هنگام قطعی اس ام اس بره !
یک باگ هم مربوط به مانیتور پورت SSL به یاری خدا عصر امروز Patch شد .
امکان ارسال اس ام اس اخطار برای شماره دوم هم راه اندازی شد
با این ابزار شما می توانید به مشتریان خود سرویس مانیتورینگ رایگان هدیه بدهید به این صورت که در هنگام دون شدن سرویس vps یا سرور یک sms برای شما و sms دیگری برای مشتریتان ارسال می شود
این سرویس هزینه اضافی برای شما در بر نخواهد داشت
-
-
October 5th, 2010, 18:40
زمان دون تایم رو به ساعت میزنه ها
1 دقیقه دون بشه، گزارشی که می آد میزنه 1 ساعت...
-
تعداد تشکر ها از1Mizban به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2010, 20:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1Mizban
زمان دون تایم رو به ساعت میزنه ها
1 دقیقه دون بشه، گزارشی که می آد میزنه 1 ساعت...
این مشکل در update امروز برطرف شده است لطفا اگر باز هم مشکل وجود داشت اطلاع دهید
تعداد تشکر ها از redhat10 به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2010, 23:09
عضو دائم
سلام خیلی دیر رسیدم ببخشید.
کاملا از این طرح ایرانی حمایت می شه و امید وارم موفق باشن من خودم از این سیستم استفاده خواهم کرد .
میشه دوست عزیز شما که این همه لطف کردید سیستم رو رایگان کنید و توی صفحه مانیتور تبلیغات رو گذاشت .
به هر حال آرزوی موفقیت برای شما و گروهتان
-
تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2010, 07:11
سلام
من دو روز پیش سرویس تست رو و ارتقاء دادم به پلن یک ماهه و مبلغ 5000 تومان پرداخت کردم ولی خبری نیست از ارتقاء سرویسم تیکت هم زدم و فقط نوشتید که تماس میگیریم تلفنی ولی فکر نمیکنم نیاز به تماس تلفنی باشه باید حساب کاربری بنده رو شارژ کنید فقط.
-
تعداد تشکر ها از shafiei7 به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2010, 19:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
asrhosting
سلام خیلی دیر رسیدم ببخشید.
کاملا از این طرح ایرانی حمایت می شه و امید وارم موفق باشن من خودم از این سیستم استفاده خواهم کرد .
میشه دوست عزیز شما که این همه لطف کردید سیستم رو رایگان کنید و توی صفحه مانیتور تبلیغات رو گذاشت .
به هر حال آرزوی موفقیت برای شما و گروهتان
ممنون از شما
هزینه های این سرویس بسیار بالاست و تامین آن از طریق تبلیغات میسر نشد
و الا سعی شده سرویس با حد اقل هزینه عرضه شود
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

نوشته اصلی توسط
shafiei7
سلام
من دو روز پیش سرویس تست رو و ارتقاء دادم به پلن یک ماهه و مبلغ 5000 تومان پرداخت کردم ولی خبری نیست از ارتقاء سرویسم تیکت هم زدم و فقط نوشتید که تماس میگیریم تلفنی ولی فکر نمیکنم نیاز به تماس تلفنی باشه باید حساب کاربری بنده رو شارژ کنید فقط.
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
کاملا حق با شماست و مشکل از سمت ما بوده است امیدوارم دیگر شرمنده شما و دیگر دوستان نشویم
سرویس شما نیز دیروز شارژ شده است
-
-
October 10th, 2010, 01:56
عضو انجمن
با سلام
این چرا مانیتور پینگ نداره ؟ ملاک آپتایم سرورping هست.
دوم اینکه همون طور که خودتون هم می دونید هزینه این نوع سرویس ها و پایدار نگه داشتن اون ها کار سختی هست ، امیدوارم از پسش بر بیایید.
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2010, 00:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pardishosting
با سلام
این چرا مانیتور پینگ نداره ؟ ملاک آپتایم سرورping هست.
دوم اینکه همون طور که خودتون هم می دونید هزینه این نوع سرویس ها و پایدار نگه داشتن اون ها کار سختی هست ، امیدوارم از پسش بر بیایید.
با تشکر
سرویس مانیتور پینگ و سایر پورت ها و سرویس های رایج در سیستم در نظر گرفته شده و در نسخه نهایی موجود و اراپه میشود
پیشبینی های لازم در زمینه پایدار نگه داشتن نیز انجام شده است و با افزایش تعداد نقاط بررسی کامل تر نیز خواهد شد
Ping به تنهایی نیز نمی تواند نشان دهنده صحت عملکرد یک سرور باشد مثلا سرور میتواند ping داشته باشد ام web server یا my sql یا ftp کار نکند
شما به این سرور آپ می گویید؟
-
-
October 21st, 2010, 23:26
عضو انجمن
امکان اس ام اس به خارج از کشور نیز اضافه شد
-