تنها بدی کارو اینه که اگه از نمایندگی ایران بگیرید، کارو شما رو پشتیبانی نمی کنه و می گه برو بگو بزرگترت بیاد.
وگرنه سرور ها و آپ تایم مشکلی نداره.
تنها بدی کارو اینه که اگه از نمایندگی ایران بگیرید، کارو شما رو پشتیبانی نمی کنه و می گه برو بگو بزرگترت بیاد.
وگرنه سرور ها و آپ تایم مشکلی نداره.
فقط کارو !
شما همه جا بودی!!
همین چند وقت پیش که کارو داون بود کلی ازش بد گفتی و با جناب NikanHost در موردش صبحت می کردی!
شما کلا فکر کنم هر بار یه طرف مطلب رو می گیری
الان بحث سر اینه طبق خوبی ها و بدی های 2 دیتا سنتر یکی انتخاب شه
باید خیلی از جوانب سنجیده بشه!
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
ضمنا یادم رفت بگم کم آوردن یک دانلود سرور به سرور مربوط نمیشه زیاد
کسی که کانفیگ بلد باشه با یه pentium 3 هم میتونه دانلود سرور راه بندازه
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
عجب آدمهایی هستید
ملوم نیست چرا هی میگین کارو خوبه!!!!
الان سرور هر کی رو میبینی یا میخواد بخره میگه فقط کانادا
بعد شما میگین کارو!!!!
اگه کارو خوبه پس چرا دیتاسنتر خودتون کاناداس؟؟!!!!
بنده تو 5 سال اخیر که بعضی هایی که اینجا آفر میدند و حتی نمیدونستند هاست و سرور چیه بله تقریبا میشه گفت همه جا بودم و الانم رو 5 تا سرور کشورهای آمریکا,هلند,انگلیس,چین و کانادا هستم.. تقریبا هم همه جور دیتاسنتری رو تست کردم میدونی چرا؟ چون بنده مثل شما یک سرور نمیخرم بشینم بفروشم.. شغل بنده چیز دیگریست و اینم میشه گفت درآمد مازاد هست..بنده دلالیشو میکنم بیشتر و از همه جور دیتاسنتر هم اوضاعشون خبر دارم..میتونید حتی از دوستان توی ایران هم , نگاه روشن پارس, هاست دل,فضاها,پشتیبان,هاست ایران و... هم بپرسید!! جدیدا یک وی پی اس هم از محمد اینا گرفتم برای کارهای غیر ضروری!(تفریحی) که رو سینگ هاپ هست و تا الان آن هم تایید میشه..
کارو آنطور که تجربش رو دارم تو مدتی حدود 7 ماه قطعی اگر هم داشته کم بوده.پرتش 100 هست اما واقعا کم بیار نیست.برای دانلود چند گیگ چند گیگ کیلویی دانلود میکردند و با این وجود قطع نمیشد!! سرورهاشون واقعا عالی بود.
اما آلمان از گیگا و نت دایرکت که هر دو هیچ فرقی با هم ندارند همون مشخصات سرور رو با پرت 1 گیگ گرفتیم اینقدر قطع و وصل شد که حتی کار به 1 ماه هم نرسید و بیخیال شدیم!
در مورد کانفیگ که میگید بده یکی درست کانفیگ کنه.ما هر دو سرور رو کانفیگ شده تحویل گرفتیم!! هیچ سایت هم روش نبردیم.همین ریموت شدن نت دایرکت مورد داشت دیگه بقیه رو که سایت آوردیم روش و.. بیخیال! در ضمن یک سرچی کنید تو همین انجمن دست گل های نت دایرکت رو پیدا میکنید که چقدر شاکی داره..
کارو
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
ایرانی جماعت اول به فکر پول هست بعد سرور خوب..
در ضمن بچه های اینجا بیشتر اروپا و آمریکا کار میکنند و کانادا کم هست.. شما کی رو میگید همه کانادا؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)