- 

مشکل در غیر فعال کردن feed وردپرس مشکل در غیر فعال کردن feed وردپرس

با سلام خدمت دوستان عزیز ،
 می خواستم فید وردپرس رو برای جلوگیری از سایت های خبر خوان کامل حذف کنم از کد زیر رو که در function.php قرار میدیم متاسفانه با ارور مواجه میشه سایت و بالا دیگه نمیاد

کد PHP: 
 <?php  function cwc_disable_feed() {    wp_die( __('No feed available,please visit our <a href="'. get_bloginfo('url') .'">homepage</a>!') );}add_action('do_feed', 'cwc_disable_feed', 1);add_action('do_feed_rdf', 'cwc_disable_feed', 1);add_action('do_feed_rss', 'cwc_disable_feed', 1);add_action('do_feed_rss2', 'cwc_disable_feed', 1);add_action('do_feed_atom', 'cwc_disable_feed', 1);    ?>

ممنونم میشم لطف کنید راهنمایی کنید چی جوری مشکل رو حل کنم
 با تشکر

- 

- 

May 13th, 2016 21:51

# ADS

- 

عضو دائم

پاسخ : مشکل در غیر فعال کردن feed وردپرس پاسخ : مشکل در غیر فعال کردن feed وردپرس

با چه ارور مواجه میشید ؟ درست داخل function قرار میدید ؟ به شروع و پایان php ها در function دقت کنید، افزونه disable feed هم هست میتونید استفاده کنید.

- 

- 

پاسخ : مشکل در غیر فعال کردن feed وردپرس پاسخ : مشکل در غیر فعال کردن feed وردپرس

نوشته اصلی توسط  T.Toosi  
 با چه ارور مواجه میشید ؟ درست داخل function قرار میدید ؟ به شروع و پایان php ها در function دقت کنید، افزونه disable feed هم هست میتونید استفاده کنید. 

تشکر ، با اون افزونه ای که ذکر کردین فید بسته شد ، اون کد ها مثل اینکه با وردپرس سازگاری نداشتن برای همین مشکل ایجاد شده بود
 دوستان این سایت های فید خوان رو چی جوری میشه به گوگل گزارش داد ؟
 http://mihanbaran1.com
 http://mihanbaran.com

- 

- 

فکر کنم گوگل خودش این سایت هارو به علت کپی پنالتی میکنه

-