-
May 7th, 2016, 23:07
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
واقعا یک شرکت چقدر میتونه بیخیال باشه ؟
دو هفته است درگیر این دی داس هستن ولی یه سرور با آنتی دیداس نگرفتن . کاربر که توی ایران اصلا مهم نیست ولی به فکر درآمد خودشون هم نیستن ؟
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
May 7th, 2016 23:07
# ADS
-
May 7th, 2016, 23:10
عضو انجمن
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
درود
هنوزم مشکل دارن
بیخیال
سیباپال تعریف کردیم میشه گف خودشو گرفت
شب خوش
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
تعداد تشکر ها از peym@n به دلیل پست مفید
-
May 7th, 2016, 23:28
عی بابا اقا درستش کنین دیگه ببرین دیتاسنر خارج یه پلن کلود فلرم بگیرین .
جونش در بیاد هرچی دیداس میکنه .
-
-
May 7th, 2016, 23:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dr18
عی بابا اقا درستش کنین دیگه ببرین دیتاسنر خارج یه پلن کلود فلرم بگیرین .
جونش در بیاد هرچی دیداس میکنه .
مطمئن باشید که تیمشون شبانه روزی داره
مانیتورینگ
میکنه
و به شدت زیر فشار هستن
ویرایش توسط peym@n : May 7th, 2016 در ساعت 23:32
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
-
-
May 8th, 2016, 00:27

نوشته اصلی توسط
peym@n
مطمئن باشید که تیمشون شبانه روزی داره
مانیتورینگ
میکنه
و به شدت زیر فشار هستن

آخه دو هفته مانیتورینگ به چه درد میخوره ؟ نشستن مانیتورینگ میکنن و میگن آخ اره زیردیداس هستیم ؟ خوب اینو که ما هم میدونیم
والا سایت من دو ساعت رفت روی دیداس به 24 ساعت نکشیده رفتم روی سرور آنتی دیداس . اینا خیلی بیخیالن به خدا
-
تعداد تشکر ها ازhoka به دلیل پست مفید
-
May 8th, 2016, 00:42
آقا من همه پرداختیام مونده رو هوا دیگه امروز درخواست درگاه اینترنتی دادم از بانک مستقیم
تا کی وایسم سیبا پال دیداس رو حل کنه
-
-
May 8th, 2016, 00:47
عضو جدید
-
-
May 8th, 2016, 01:05
سلام
دوستان چرا اینقدر معترض هستید زیر اتک هستن مطمئنا ننشستن که خودبخود حل بشه و دارن روش کار میکنن
حالا کار شما اینقدر مهم و واجبه چندین درگاه دیگه هست از اونا استقاده بکنید یا درگاه مستقیم بگیرید هی تاپیک آپدیت میکنید که چی بشه
از وقتی زرین پال بسته شد من برای سایتهام از دو درگاه واسط دیگه درگاه نوشتم همچنین سایت رو تو نماد ثبت و منتظر تاییدم تا درگاه مستقیم بگیرم
اگه کارتون مهمه براتون دست به کار بشید و از اینجا تاپیک زدن مشکلی حل نمیشه
-
-
May 8th, 2016, 01:51

نوشته اصلی توسط
takpar7
سلام
دوستان چرا اینقدر معترض هستید زیر اتک هستن مطمئنا ننشستن که خودبخود حل بشه و دارن روش کار میکنن
حالا کار شما اینقدر مهم و واجبه چندین درگاه دیگه هست از اونا استقاده بکنید یا درگاه مستقیم بگیرید هی تاپیک آپدیت میکنید که چی بشه
از وقتی زرین پال بسته شد من برای سایتهام از دو درگاه واسط دیگه درگاه نوشتم همچنین سایت رو تو نماد ثبت و منتظر تاییدم تا درگاه مستقیم بگیرم
اگه کارتون مهمه براتون دست به کار بشید و از اینجا تاپیک زدن مشکلی حل نمیشه
خب همین آدمو میسوزونه
یبار بیان اطلاع رسانی کنن بگن فلان ساعت تغییرات داریم آدم تکلیفشو بدونه
نه تو سایتشون نه تو این انجمن حتی کانال تلگرام هم یه اطلاع رسانی نمیکنن
اینطوری به شعور کاربران توهین میکنن
-
-
May 8th, 2016, 09:26
***** شدن دوباره . فکر کنم باید تجارت اینترنی با درگاه واسط را بیخیال شد ! کسی درگاه نداره معرفی کنه ؟
-