ویرایش توسط yastheme : April 18th, 2016 در ساعت 10:27
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
سلام و درود.
اول از همه از استارتر ممنون.واقعا اطلاعات خوبی دادن.مفید بود.مرسی و خسته نباشید.
برای حرف این دوستمون,حرف شما درسته.و من به شخصا دیدم و حتی این کا رو خیلی وقت پیش به من که هاست داشتم گفتند و میشه گفت یکی از روش های خودنمایی و .... هستش
اما همه که اینطوری نیستن.شما از کجای میدونید این اینطوریه؟خوب خود این سایت که معروفه.فکر نکنم نیاز به تبلیغ داشته باشه.همه ملت هم میدونن که این سایت ها از قبل عید به جون هم افتادن و شدت پیدا کرده
درسته خیلی ها واسه تبلیغات این کارو میکنن,اما این پست رو که گذاشتن فکر نکنم اینطوری باشه.همه ر
و یکی نبینید.جمع بستن خوب نیست.
سلام
دوست عزیز بنده به شخصه برای سلامتتیتون دعا خواهم کرد .
ما هم به اندازه کافی شناحته شده ایم و در پست قبلی هم عرض کردم گفتم حتی اگه ما هم شناخته شده نباشید سایر عزیزانی که نام بردیم شناخته شده اند.
بله ما هم تاپیک باز کردیم هم پیام خصوصی ارسال کردیم حتی دعوت نامه همکاری کتبی هم ارسال کردیم و نوعی تبلیغ است .
انجمن مدیر و مسئول دارد و مورد و بحث بنده و استارتر مربوط به خطایی نبوده ،استارتر قسمتی از متن را ناقص نوشته بودند و ما به اطلاعشان رساندیم .
آفرین این حرفتون درست است ،کی میخواهید یاد بگیرید تو مسائلی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید ؟؟ انشاالله به یاری خداوند پست های شما هم زیاد خواهد شد چرا عجله می کنید ؟
این موضوع مربوط به حوزه ی فعالیت بنده هست و باید دخالت کنم ولی شما را نمی دانم ...
موفق باشید
هاست لینوکس حرفه ای | هاست لینوکس معمولی و ارزان
درگاه پرداخت اینترنتی دایرکت پی | DirectPay.iR
شرکت مازند میزبان خزر - ثبت 2752
01135289038
زیاد دعا نکنید وقتتون برای کسب و کارتون خرج کنید!!!
قبلا مد بود هرکی از راه میرسید میرفت سایت موزیک ران میکرد حالا شده درگاه واسط!!!
هرچند این مورد به شما ربطی نداره ولی صرفا جهت اطلاع عرض کنم
بنده از سال ۲۰۱۰ عضو این انجمن هستم و اکانت تغییر دادم در ضمن فعالیت ما ربطی به هاستینگ نداره که بخواییم با افزایش پست در بخش فروش آفر بدیم که اگه باز این مورد انجام بدیم بازم به شما ربطی نداره
قطعا پس از ارسال پخ برای کاربران و ایجاد مزاحمت شما باید از این انجمن اخراج میشدین
به كسب کارتون فکر کنید و زیاد خودتون درگیر این موضوع نکنید اگه قصد یادآوری دارید میتونید پ خ کنید تا استاتر متن ویرایش کنه
گفتین شناخته شده اید!!! شناخته شدن درگاه از روی تعداد تراکنش مشخص میشه نه معرفی آن در انجمن و جذب چنتا کاربر!!!
یعنی خودتون هم سطح پی لاین و جهان پال و... میدونید
الله اکبر
انشالله شماهم روزی بزرگ میشید
ویرایش توسط Statyab : April 18th, 2016 در ساعت 14:57
سلام و احترام
ممنون از طرز فکر شما
متن شما و طرز برخوردتون نشان دهنده شخصیت شماست دوست عزیز
بنده بی احترامی به شما و دوست عزیزمون که تاپیک را ایجاد کرده اند نکردم و شما دارید تاپیک را منحرف میکنید نه بنده
بنده از شما عذر خواهی میکنم که تعداد تراکنش هایم را برایتان نمایش نداده ام
ویرایش توسط javad159 : April 18th, 2016 در ساعت 15:05
01135289038
پیرو پ خ ارسالی شما این پست ارسال میشه
دوست عزیز بنده به شخصه برای سلامتتیتون دعا خواهم کرد .
چه توهینی از این بالاتر!!! به پست اول خوذتون رجوع کنید
سعی میکنم شب شات براتون ارسال کنم برای یکی دو نفرم ارسال نکردین.
درضمن اگه تعداد تراکنشهای شما مشخص نیست در انجمنهای دیکه بدنبال درگاه واسط باشید ببینید چندنفر شمارو معرفی میکنن! پس لطفا ادعا کذب نکنید
دانش استاتر مشخص و نیازی به حمله شما نبود
بدرود
اگه توهینی به شما شده بنده عذرخواهی میکنم و در پ خ هم عرض کردم
دوست عزیز مثل اینکه شما انجمن را با میدان جنگ اشتباه گرفتید
لطفا بحث را تمام کنید
بنده پ خ ارسال کرده ام تا تاپیک بیش از این منحرف نشود مجددا شما پست ارسال میکنید در این باره ؟!!
لطفا تمام کنید این بحث را ،تعداد تراکنش های بنده به بنده مربوط است نه هیچ شخص دیگه ای ،حد و مرز خود را بشناسید اینجا نه میدان جنگ است نه دادگاه که بخواهم به شما جواب پس بدهم !
ممنون بابت شات و منتظر ارسال هستم
سپاس
01135289038
تاپیک گزارش شد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
تقريبا 20% ترافيک خريداری شده توسط زير ساخت معادل اين مقدار هست و تو بسياری از اوقات ترافيک حتی پيش ازينکه به خود زير ساخت برسه، از مبادی ای که پهنای باند خريداری ميشه بسته ميشه و باعث ميشد سرويس به صورت ايران اکسس دربياد. به نظرم با اين شرايط نميشه حالا حالاها به فکر سرويس های ميزبانی ضد ديداس در ايران بود و بايد از راهکارهای توزيع ترافيک در داخل و خارج از کشور استفاده کرد.“حجم ترافیک حمله کنونی به زرینپال بنا بر گزارشهای شرکتهای سرویس دهنده و شرکت زیرساخت ارتباطات ایران معادل ۵۲Gbps میباشد. حجم این حملات به قدری زیاد بود که شرکت ارتباطات زیرساخت از روترهای اصلی خود ارتباط دیتاسنتر ها را با ترافیک قبل از ایران قطع کرد.”
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)