-
April 3rd, 2016, 21:30
عضو جدید
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
سلام. فکر میکنم از مشتری اولی های سیباپال باشم. درگاه پرداخت مستقیمشو استفاده میکردم و واقعا عالی بود. شرکت دیگه هم استفاده میکردم که منحل شد. از همون ابتدا متقاعدم کرد که درگاههای پرداخت دیگمو غیر فعال کنم. ابتدا کارمزد پایین مدنظر داشتم ولی کم کم پشتیبانی فعال و آن تایم و تسویه های منظم و فوری برای درخواست های شتاب (مواقع اضطراری واقعا خوب احساس میشه) مجابم کرد که همپنان از درگاه پرداخت سیباپال استفاده کنم. فقط پند روزی بحرانی دامنه و درگاه های پرداختشون مشکل پیدا کرده بود که ناچارا مجبور شدم سمت یک درگاه پرداخت دیگه برم که هرچند سایت بروزتری داشتن ولی کامزد و تسویه نامنظم اذیتم کرد. بلافاصله که فهمیدم سیباپال درست شده مجددا برگشتم 
دائن شدن هم واسه همه درگاهها وجود داره بیشتر هم ارتباط با سرور میزبانه. ولی هرچی کمتر بهتر.
در کل راضی هستم امیدوارم همین دائن شدن های کوتاه هم اصلاح بشه که وب مستر هم رضایت کامل داشته باشه.
-
-
April 3rd, 2016 21:30
# ADS
-
April 3rd, 2016, 23:37
عضو جدید
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
از لطف همه ی کاربران گرامی سپاسگزاریم
متاسفانه تعداد و حجم اتک ها از اولین روز ***** شدن سایت بسیار زیاد بوده است.
و تنها مشخص می باشد شخص مذکور از ***** شدن سایت ارضا نشده است و سعی دارد با دیداس های متوالی سیباپال را نزد کاربران بد جلوه دهد.
همکاران هر لحظه در حال مانیتور کردن وب سایت می باشند
با تشکر از شما همراهان همیشگی
ویرایش توسط SibaPal : April 3rd, 2016 در ساعت 23:41
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
-
April 3rd, 2016, 23:46

نوشته اصلی توسط
SibaPal
از لطف همه ی کاربران گرامی سپاسگزاریم
متاسفانه تعداد و حجم اتک ها از اولین روز ***** شدن سایت بسیار زیاد بوده است.
و تنها مشخص می باشد شخص مذکور از ***** شدن سایت ارضا نشده است و سعی دارد با دیداس های متوالی سیباپال را نزد کاربران بد جلوه دهد.
همکاران هر لحظه در حال مانیتور کردن وب سایت می باشند
با تشکر از شما همراهان همیشگی
در اینکه سیباپل خیلی خوب هست که شکی نیست
ولی توصیه میکنم اگر براتون امکان داره سرورتون رو ببرید ovh
-
-
April 6th, 2016, 19:01
عضو انجمن
من به سیپال مدیونم اگر تشکر نکنم پس مــــــــــــــــــــــرس ـــــــــــــــــی سیباپال
به امید حل مشکلات (ف ی ل ت ر)
-
تعداد تشکر ها از bahra به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2016, 03:45
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از 3hdvd به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2016, 04:03
با سلام امکانات خوبی دارند
درگاه اختصاصی هم ارئه میدن
موفق باشید
برنامه نویسی و طراحی وب سایت
تماس : 01734470186 - تلگرام :
Ammar_Katouki@
-
-
April 8th, 2016, 10:28
عضو جدید
درود
به نظر من یک کانال تلگرام برای سیباپال بزنید
-
-
April 9th, 2016, 09:09
عضو دائم
سیبا پال از دیشب برای بنده باز نمیشه .
این مشکلی تا کی قرار هست ادامه داشته باشه ؟
-
-
April 9th, 2016, 09:22

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سیبا پال از دیشب برای بنده باز نمیشه .
این مشکلی تا کی قرار هست ادامه داشته باشه ؟
سلام.
سایتشان احتمالا طبق پاسخی که در تاپیک دادند هنوز زیر حملات است.
سرورشان ایران هست حتی بهترین سرور هم باشد باز با لایه 7 امکان قطع شدن وجود دارد چه برسد به لایه 4!
این مشکلات صدرصد برای همه پیش آمده یا روزی پیش خواهد آمد .
منتظر بمانید.
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
April 9th, 2016, 09:43
عضو انجمن
بنظرم سیباپال یدونه از این پلان های شاخی که سنترال هاستینگ 100Gbps DDoS Protection
داره برای انتی دیداس بگیره خیال خودش را راحت کنه حالا بیان حمله بزنند سایت سرپاست
ویرایش توسط مینا-صیفی : April 9th, 2016 در ساعت 13:48
-