-
March 9th, 2016, 14:40
عضو انجمن
پاسخ : در خواست سرور محازی ویندوز برای 15 روز (رایگان)
همه سرویس دهنده های میزبانی و سرور مجازی فضای خالی بر روی سرورهای خود دارند. من این ماه به آقایx، - پانزده روز سرویس رایگان میدهم به امید اینکه بعد از 15 روز آقای x سرویس را تمدید کند اما بعد از 15 روز چه اتفاقی خواهد افتاد؟! آقای x در روز 14م تاپیک جدیدی ایجاد میکند و سرویس خود را به سرویس دهنده دیگری انتقال میدهد و دوباره 15 روز سرویس رایگان میگیرد!!! این چرخه تا زمان سودآوری آقای ایکس ادامه خواهد داشت!
قصد توهین به استارتر ندارم و من هیچ آشنایی با ایشون ندارم ولی به این شکل کار کردن همکاران بسیار خنده دار هست و این کارها نتیجه ای بجز بازار کنونی نخواهد داشت!
در تجارت باید نظر مصرف کننده را در نظر گرفت اما فروشنده نباید برای جذب کاربر بیشتر به ضرر راضی باشد!
برای مثال همان شرکت اپل تا کنون برای اینکه مصرف کنندگان دوست دارند iphone رایگان داشته باشند به نظر آنها اهمیت داده؟!
-
تعداد تشکر ها ازpersian.developer به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2016 14:40
# ADS
-
March 9th, 2016, 23:03
عضو دائم
یک سرویس 15 روز هم برای من ارسال کنید خوب!
هرچی باشه مناسب هست و مشکلی نیست فقط بتونه cmd باز کنه کافیه(فایرفاکس هم لازم نیست!)
بعداز 15 روز هم یک تاپیک جدید ارسال می کنم 15 روز هم اونجا میگیرم
مرسی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
smhnw
سلام و احترام برادر .
عزیز وقتی سرور خالیه و داره حیف و حروم میشه خدارو خوش نمیاد و ادم دلش رضا نیست ...
وقتی به مشتری که درخواست سرویس رایگان میکنه سرویسیس ارایه نمیشه 2 حالت داره :
یا میره میخره یا کلا بیخیال میشه !
ظاهرا ایشون توانایی خرید رو فعلا ندارند ....
به هر حال بنده قصد بی احترامی به شما که بزرگتــر ما محسوب میشین رو نداشتیم نه شما باقی همکارا ! ...
سرور خالی هست
خدارو خوش نمیاد و ادم دلش رضا نیست ...
یک سرور هم برای بنده ارسال بفرمایید

نوشته اصلی توسط
rahahosting
ببین عزیز من اندازه سن شما کارم هاستینگ بوده میتونی درک کنی سال 2005 رو؟ میتونم ثابت کنم (با مدرک) جز 10 نفر اول هاستینگ ایران بودم ادم نمیخواد بگه مجبور میکنید تاپیک رو به .... کشیده بشه
هر چی بودم گذشته ادم باید بیاد بگه بودجه لارم رو ندارم اینجوری شما خوشحالی؟
پس شما که کمتراز 5 سال هست تو این کار هستید نمیخواد داد بزنید بزرگتر و کوچیکتر
- - - Updated - - -
مدیریت ببخشید من خیلی پست میدم!
ببین عزیز من اندازه سن شما کارم هاستینگ بوده میتونی درک کنی سال 2005
1. شما اصلا حرفه ای نیستید با این نوع درخواست سرویس پس اصلا سرویس دهنده به حساب نمایید
2. چه سرویس دهنده ای هستید که اندازه سن یک فروشنده داخل این کار بودید و یک سرور مجازی که یک فایرفاکس ساده باز کنه ندارید؟
موفق باشید
ویرایش توسط viasky : March 9th, 2016 در ساعت 23:03
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2016, 22:02
دست مرتضی سید آبادی http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=100595 برای همه رو شده گول این کلاهبردار و نخورید که باید از پولتون خداحافظی کنید
-
تعداد تشکر ها از s4ra به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2016, 13:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rahahosting
ببین عزیز من اندازه سن شما کارم هاستینگ بوده میتونی درک کنی سال 2005 رو؟ میتونم ثابت کنم (با مدرک) جز 10 نفر اول هاستینگ ایران بودم ادم نمیخواد بگه مجبور میکنید تاپیک رو به .... کشیده بشه
هر چی بودم گذشته ادم باید بیاد بگه بودجه لارم رو ندارم اینجوری شما خوشحالی؟
پس شما که کمتراز 5 سال هست تو این کار هستید نمیخواد داد بزنید بزرگتر و کوچیکتر
آخر سال هم رسید و شما هیچ کدوم از بدهی هاتو ندادی
الکی چندین و چند ماه امثال ما رو منتظر گذاشتی و هر روز وعده دادی
اون همه التماس کردی که گیر 185 هزار تومنم که پرداخت کنم اکانتم باز بشه
اونم بهت دادیم که ببینیم دیگه بهونت چیه
پول رو گرفتی و باز از اون روز جواب ما رو ندادی
شما که بیشتر از 10 ساله تو این کاری هنوز به شعور این نرسیدی که کلاه برداری کار نیست ***یه
بهتره بگی من بیشتر از 10 ساله دارم ***ی می کنم و با التماس و خواهش از هرکسی که بتونم پول می ***م
شرکت فنی و مهندسی دانش بنیان پاسارگاد تلگرام: 09101004330 احمد مهدیلو
سفارش ها در http://021host.eu
تماس مستقیم : 00436889587387 Telegram: @mahdilou
-
-
March 16th, 2016, 13:32
اوه اوه....
چه خبره اینجا!
حرف دوستان کاملا درسته
کسی سرویس رایگان ۱۵ روزه نمیده
-