نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 66 از 73 نخستنخست ... 1656626364656667686970 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 651 تا 660 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید vahid67 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    60
    تشکر شده در
    42 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

در مورد مدارک که مشکلی ندارم ... حالا زدم ببینم چی میشه

2. # ADS

عضو جدید payment24 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

متاسفانه شرایط وریفای کردنشون خیلی سخت شده و حتی بعضی اکانت ها رو با وجود ارسال مدارک رد کردن در هر صورت دوستان اگر درآمدی از این سایت و سایت های مشابه مثل elance دارن با قیمت خرید اسکناس نقد می کنیم

عضو جدید vahid67 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    60
    تشکر شده در
    42 پست

دوستان کسی در مورد مالیات برای در آمد از این سایت اطلاعات داره که چطور محاسبه میشه ؟ برای مثال برای کسی که تمام اطلاعاتش یه شهروند کانادا هستش...

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

سلام به همه دوستان.

چند دقیقه پیش یک درخواست کانکشن لیننکداین از مت بری مدیر عامل فری لنسر دریافت کردم. اول خواستم بدون پذیرش درخواست یک پیغام برای ایشون بفرستم اما دیدم باید اکانتم رو به غیر رایگان ارتقا بدم تا بتونم براش پیغام بفرستم. در هر حال درخواست رو قبول کردم و بعد براش یک پیغام فرستادم که چرا اکانت ایرانی ها رو بستین. از دوستان دیگه کسی مورد مشابهی داشته؟
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

دوستان طبق این لینک http://dfat.gov.au/international-rel...ages/iran.aspx باید الان تحریم های فریلنسر برای اکانت های ایرانی برداشته شده باشه .

میل که زدم چنین جوابی دادن

Hi Alireza,

Thank you for contacting Freelancer.com Support.

We cannot confirm whether the international restriction for the country of Iran was lifted as of the moment.

We will update you once we have new information on this matter.

Thank you for your understanding.

دوستان میشه میل بزنن و ‍پیگیری کنن تا شاید بتونیم اکانت های قبلی رو باز کنیم .

تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط serverfire نمایش پست ها
    دوستان طبق این لینک http://dfat.gov.au/international-rel...ages/iran.aspx باید الان تحریم های فریلنسر برای اکانت های ایرانی برداشته شده باشه .

میل که زدم چنین جوابی دادن

Hi Alireza,

Thank you for contacting Freelancer.com Support.

We cannot confirm whether the international restriction for the country of Iran was lifted as of the moment.

We will update you once we have new information on this matter.

Thank you for your understanding.

دوستان میشه میل بزنن و ‍پیگیری کنن تا شاید بتونیم اکانت های قبلی رو باز کنیم .
    سلام به همه دوستان.

با دیدن پست دوستمان «سرورفایل» با اتاق بازرگانی ایران و استرالیا تماس گرفتم و خانمی که جواب دادند گفتند استرالیا کمی کند عمل می کند و باید صبر کنیم. ایشان گفتند یک راه دیگر برای پیگیری این است که یک وقت ملاقات با رئیس اتاق میتوانند بدهند تا مطلب را با ایشان در میان بگذاریم تا با سفیر استرالیا مطرح کنند. برای این کار یک نامه دارم تهیه میکنم که پیشنویس آن را در اینجا میتوانید ببینید:

https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing

در نامه یک تعداد عدد و تاریخ هست که موقتا یک چیزی وارد کرده ام و باید اصلاح شود. از دوستان اگر کسی میتواند کمک کند و مقادیر درست را بگوید ممنون می شوم.

در ضمن من به شخصه مبلغ کمی موجودی داشتم و علاقه ای هم به فعالیت مجدد در سایت ندارم. اما دلم می خواهد سایت وادار به پرداخت موجودی همه ما، چه کم و چه زیاد بشود. برای همین حاضرم باز هم وقت بگذارم و پیگیری کنم. اما اگر کسی از دوستان علاقه و انگیزه بیشتری برای پیگیری دارد و می خواهد به جلسه حضوری برود خوشحال میشوم یا ایشان را همراهی کنم یا زحمت را خودشان تقبل کنند. اگر کسی هست اطلاع بدهد.

برای ملاقات حضوری یک چیز که لازم است به همراه داشته باشیم اسامی دوستانی است که حسابشان مشکل پیدا کرده. لطفا اسامی را اعلام کنید. در هر حال اگر نهایتا حرکتی انجام شد نتیجه را همینجا به اطلاع همه می رسانم.

تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان.

با دیدن پست دوستمان «سرورفایل» با اتاق بازرگانی ایران و استرالیا تماس گرفتم و خانمی که جواب دادند گفتند استرالیا کمی کند عمل می کند و باید صبر کنیم. ایشان گفتند یک راه دیگر برای پیگیری این است که یک وقت ملاقات با رئیس اتاق میتوانند بدهند تا مطلب را با ایشان در میان بگذاریم تا با سفیر استرالیا مطرح کنند. برای این کار یک نامه دارم تهیه میکنم که پیشنویس آن را در اینجا میتوانید ببینید:

https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing

در نامه یک تعداد عدد و تاریخ هست که موقتا یک چیزی وارد کرده ام و باید اصلاح شود. از دوستان اگر کسی میتواند کمک کند و مقادیر درست را بگوید ممنون می شوم.

در ضمن من به شخصه مبلغ کمی موجودی داشتم و علاقه ای هم به فعالیت مجدد در سایت ندارم. اما دلم می خواهد سایت وادار به پرداخت موجودی همه ما، چه کم و چه زیاد بشود. برای همین حاضرم باز هم وقت بگذارم و پیگیری کنم. اما اگر کسی از دوستان علاقه و انگیزه بیشتری برای پیگیری دارد و می خواهد به جلسه حضوری برود خوشحال میشوم یا ایشان را همراهی کنم یا زحمت را خودشان تقبل کنند. اگر کسی هست اطلاع بدهد.

برای ملاقات حضوری یک چیز که لازم است به همراه داشته باشیم اسامی دوستانی است که حسابشان مشکل پیدا کرده. لطفا اسامی را اعلام کنید. در هر حال اگر نهایتا حرکتی انجام شد نتیجه را همینجا به اطلاع همه می رسانم.
    ممنون از پیگیری . حساب ما حدود دو هزار دلار توش گیر کرده و چون پروفایل خوبی هم بود ارزش تلاش کردن براش رو داره .

من تاریخ هارو می تونم بهتون بگم

به نظرتون اتاق کاری ازش برمیاد ؟ تشکر از شما

تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

اینطور که مشخصه دیگه دوستان کاملا قطع امید کردن و حتی در حد جواب دادن به یک پست و اعلام اسم برای یک پیگیری توسط شخص دیگه هم وقت نمیزارن. با این حساب بهتره من هم کاسه داغ تر از آش نباشم. موفق باشین همگی.

تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    اینطور که مشخصه دیگه دوستان کاملا قطع امید کردن و حتی در حد جواب دادن به یک پست و اعلام اسم برای یک پیگیری توسط شخص دیگه هم وقت نمیزارن. با این حساب بهتره من هم کاسه داغ تر از آش نباشم. موفق باشین همگی.
    ممکنه دوستان هنوز متوجه آخرین پاسخ ها نشدن . من دارم پیگیری میکنم این قضیه رو حتی در حد شکایت قانونی در استرالیا هم اقدام میکنم

عضو انجمن ameri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    153
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    283 پست

سلام دوستان
    تونستید به جایی برسید؟

صفحه 66 از 73 نخستنخست ... 1656626364656667686970 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)