- 

January 20th, 2016, 01:01

پاسخ : آموزش جامع نصب و راه اندازی و فارسی سازی سیستم whmcs پاسخ : آموزش جامع نصب و راه اندازی و فارسی سازی سیستم whmcs

با سلام
 دو تا سئوال داشتم و از اساتید میخوام که راهنمایی کنن
 بنا به دلایلی سفارش های من در فرم طراحی شده ثبت میشه و باید بصورت دستی توسط خودم در whmcs مجدد ثبت شود ( ارائه سرویس غیر از هاستینگ و به دلیل تخفیفات متنوع و ... )
 ثبت در whmcs معمولا با چند روز تاخیر انجام میشود و زمانی که برای کاربر ایجاد سفارش میکنم صورتحساب ایجاد میشه و من برای ویرایش صورتحساب بصورت دستی مجبور به تغییر تاریخ و .. هستم
 برای اعمال تخفیف یک سطر در صورتحساب رو با مبلغ منفی ( - ) ثبت میکنم و از صورتحساب کسر میشود ! آیا این مشکل به وجود نمی آورد ؟
 و اینکه بعضی مشریان که تسویه حساب نکردند و هنوز مانده دارند پس از اجرای کورن مجدد براشون صورتحساب صادر شده و ایمیل میشه !
 امکانش هست جلو ایجاد صورتحساب مجدد و ارسال مجدد ایمیل گرفته شود ؟

- 

- 

January 20th, 2016 01:01

# ADS

- 

February 11th, 2016, 18:42

پاسخ : آموزش جامع نصب و راه اندازی و فارسی سازی سیستم whmcs پاسخ : آموزش جامع نصب و راه اندازی و فارسی سازی سیستم whmcs

سلام وقت بخیر
 من همه موارد رو انجام دادم فقط محیط ادمین ؟؟؟؟ است !!!
 فارسی ساز اصلا جواب نمیده.
 ممنون میشم راهنمایی کنید
 با تشکر

ویرایش توسط saeed63 : March 9th, 2016 در ساعت 11:57

- 

- 

May 8th, 2016, 16:30

سلام. whmcs نسخه من 6.2.2  می باشد که زبان فارسی خودش داره و از سایت شما که فارسی رو دانلود میکنم که حرف اولش با اف کوچک شروع می باشد. باز من خودم از قسمت lan نام فایل رو تغییر دادم به farsi ولی تو قسمت تنظیمات میاره Farsi و اعمال نمیشه. الان چیکار کنم تا مشکلم حل شه؟
 ممنون.

- 

- 

May 8th, 2016, 16:41

عضو انجمن

نوشته اصلی توسط  reza914  
 سلام. Whmcs نسخه من 6.2.2  می باشد که زبان فارسی خودش داره و از سایت شما که فارسی رو دانلود میکنم که حرف اولش با اف کوچک شروع می باشد. باز من خودم از قسمت lan نام فایل رو تغییر دادم به farsi ولی تو قسمت تنظیمات میاره farsi و اعمال نمیشه. الان چیکار کنم تا مشکلم حل شه؟
 ممنون.

این سیستم اتوماتیک whmcs هست که در مورد نام ماژول ها هم صدق میکنه. (کپیتال کردن حرف اول نام ها.)

ویرایش توسط sadecohost : May 8th, 2016 در ساعت 16:43

- 

- 

October 20th, 2016, 11:48

با سلام
 ببخشید من از سیستم WHMCS استفاده میکنم اما به مشکلی برخورد کردم
 وقتی یک نفر یک محصولی سفارش میده وقتی میزنه تکمیل سفارش از حساب کاربریش خروج میکنه
 فقط یک محصول هم نیست همه محصولات هم هست.
 ممنون میشم اگر هر کی بلده به تلگرامم پی ام بده یا همینجا بگه
 تشکر....

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط  amin9750  
 با سلام
 دو تا سئوال داشتم و از اساتید میخوام که راهنمایی کنن
 بنا به دلایلی سفارش های من در فرم طراحی شده ثبت میشه و باید بصورت دستی توسط خودم در whmcs مجدد ثبت شود ( ارائه سرویس غیر از هاستینگ و به دلیل تخفیفات متنوع و ... )
 ثبت در whmcs معمولا با چند روز تاخیر انجام میشود و زمانی که برای کاربر ایجاد سفارش میکنم صورتحساب ایجاد میشه و من برای ویرایش صورتحساب بصورت دستی مجبور به تغییر تاریخ و .. هستم
 برای اعمال تخفیف یک سطر در صورتحساب رو با مبلغ منفی ( - ) ثبت میکنم و از صورتحساب کسر میشود ! آیا این مشکل به وجود نمی آورد ؟
 و اینکه بعضی مشریان که تسویه حساب نکردند و هنوز مانده دارند پس از اجرای کورن مجدد براشون صورتحساب صادر شده و ایمیل میشه !
 امکانش هست جلو ایجاد صورتحساب مجدد و ارسال مجدد ایمیل گرفته شود ؟

با سلام
 دوست عزیز اگر یک محصولی هست که فقط برای یک بار هست و تمدید ماهانه ندارد در ویرایش همان محصول در بخش قیمت تیک بصورت یکبار را بزنید تا دیگر اگر کرون هم اجرا شود نه فاکتور میده و نه ایمیل
 اما اگر تمدید ماهانه دارد و شما نمیخواهید فاکتور بده و ایمیل بده میتوانید کرون جاب رو غیر فعال کنید

ویرایش توسط nicehosting : October 20th, 2016 در ساعت 11:54

- 

- 

November 7th, 2016, 12:24

عضو جدید

دوست عزیز ممنون بابت آموزش
 ولی وقتی من میخوام برم cron jobs تعریف کنم بالای صفحه یه پیغامی میده
 متوجه نشدم  که ازم چی میخواد
 ممنون میشم کمک کنید

Warning: You need to have a good  knowledge of Linux commands before you can use cron jobs effectively.  Check your script with your hosting administrator before adding a cron  job.
 cron jobs.png

- 

- 

November 7th, 2016, 13:55

نوشته اصلی توسط  isaanco  
 دوست عزیز ممنون بابت آموزش 
ولی وقتی من میخوام برم cron jobs تعریف کنم بالای صفحه یه پیغامی میده 
متوجه نشدم  که ازم چی میخواد 
ممنون میشم کمک کنید 
                  Warning: You need to have a good  knowledge of Linux commands before you can use cron jobs effectively.  Check your script with your hosting administrator before adding a cron  job.
             cron jobs.png

این یه هشدار هست که به همه نشون داده میشه.

چیز خاصی نیست. میگه اگه میخواید کران جاب تعریف کنید باید اطلاعات خوبی در این زمینه داشته باشید.

شما بدون نگرانی طبق آموزش این تاپیک کران جاب مربوطه رو تعریف کنید.

رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی

تماس:  ارسال ایمیل

- 

تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید