-
December 22nd, 2015, 09:38
عضو جدید
پاسخ : ارور کانکت به vps
سلام.
از کدوم سرویس دهنده خرید کردید؟ اگه تو عمومی نمی تونید/ نمی خواهید بگید، لطفاً تو خصوصی بگید.
بنده از سرویس دهنده ای از همین فروم سرور داشتم و همین مشکل شما رو پیدا کرده بودم.
-
-
December 22nd, 2015 09:38
# ADS
-
December 22nd, 2015, 09:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
MVGroup
سلام.
از کدوم سرویس دهنده خرید کردید؟ اگه تو عمومی نمی تونید/ نمی خواهید بگید، لطفاً تو خصوصی بگید.
بنده از سرویس دهنده ای از همین فروم سرور داشتم و همین مشکل شما رو پیدا کرده بودم.
سلام
اینجا نمیشه بگم برای اون کسی که خریدم بد میشه آخه اونم از این انجمن نون درمیاره و این کار درست نیست
پیام خصوصی هم برای بنده فعال نیست و نمیتونم پیام خصوصی بدم(فقط میتونم بخونم) اگه ایدی یاهو یا یه راه ارتباطی دارید پ.خ کنید تا بگم از چه کسی خریدم شاید مشکلمون مشترک بود!
-
-
December 22nd, 2015, 13:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vidl
سلام
اینجا نمیشه بگم برای اون کسی که خریدم بد میشه آخه اونم از این انجمن نون درمیاره و این کار درست نیست
پیام خصوصی هم برای بنده فعال نیست و نمیتونم پیام خصوصی بدم(فقط میتونم بخونم) اگه ایدی یاهو یا یه راه ارتباطی دارید پ.خ کنید تا بگم از چه کسی خریدم شاید مشکلمون مشترک بود!
برای من هم پیغام خصوصی بسته هست. ایمیل من: mvgroup.blog.ir@gmail.com
-
-
December 22nd, 2015, 14:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
MVGroup
بهتون ایمیل دادم
در ضمن بزودی نام کسی که ازش خریدم رو تاپیک میزنم توی انجمن تا کسی مثل من از ایشون سرویس بی کیفیت نخرن
حتی پول رو هم به بنده پس ندادن در حالی که همه سایت ها 7 روز بازگشت وجه دارن!
-
-
December 22nd, 2015, 15:01
عضو دائم
باسلام
درخواست ری استارت را برای سرویس دهنده خود ارسال بفرمایید
در تیکتی جداگانه اقدام به درخواست بررسی کیفی سرویس خود نمایید
پس از راه اندازی مجدد با ابزار های موجود سرعت هارد و پورت خود را بررسی کنید
از Taskmanagerمیزان مصرف سرویس خود را در ساعات مختفت چک و ثبت بفرمایید
شاد باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-