دوستان پس از پرداخت اگه ناموفق بود موقع یازگشت به سایت پیغام درست نشون میده ولی اگه موفق بود وقتی به سایت خودم برمیگرده یه صفحه سفید نشون میده و حتی ایمیل هم به طرف ارسال نمیکنه
دوستان پس از پرداخت اگه ناموفق بود موقع یازگشت به سایت پیغام درست نشون میده ولی اگه موفق بود وقتی به سایت خودم برمیگرده یه صفحه سفید نشون میده و حتی ایمیل هم به طرف ارسال نمیکنه
دوستان ورژن جدید 1.58توسط اکثر هاست ها هنگام اپلود ارور میده که فایل حاوی تروجان هستش و سایتشون هم توسط انتی ویروس نود 32 بلاک شده
کسی می تونه نسخه اخری رو انالیز کنه و اطلاع بده با تشکر
با سلام
از دوستان یک سوال داشتم
virtual freer رو نصب کردم ولی وقتی محصولات رو اضافه می کنم در سایت اصلیم قابلیت انتخاب کردن و کلیک شدن نداره (یعنی مثلا اگه یکی بخواد گزینه شارژ 2000 تومانی انتخاب کنه نمیتونه و قابل کلیک شدن نیست)
ممنون میشم راهنمایی کنین
با سلام هنگام نصب با پیغام زیر روبرو میشم
کد PHP:
Parse error: syntax error, unexpected '$config' (T_VARIABLE), expecting identifier (T_STRING) in E:\xampp\htdocs\virtual\install\index.php on line 256
مشکل در اضافه کردن محصول
با سلام من چندین وقته دارم از فریر استفاده میکنم الان یه مشکلی پیش اومده که دیگه محصول اضافه نمیشه هیچ محصولی هم در لیست ندارم اروری هم نمیده فقط صفحه رفرش میشه و هیچی محصولیم اضافه نمیشه چیکار کنم؟
امنیت فریر خیلی پایین هست..تازگی ما متوجه شدیم که یه سری از سایت ها ی فریر رو راحت بعضی ها هک میکنن و تو همون درگاهی که اون سایت کار میکنه باش اکانت میسازن و وقتی فریر رو هک کردن تو تنظیمات اکانت خودشون رو وارد میکنن و عملا از اون سایت ***ی میکنن....
کسی برای امن کردن فریر راهی سراغ داره؟؟؟؟
http://www.softiran.org/view-item/97...safe-pack.html
سعی کنید این نسخه را نصب کنید ( نیاز به پکیج بالا ندارد )
http://www.softiran.org/article/57/v...sion-1.57.html
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
----------------------------------------------------------
سلام
من مشکل آپلود نشدن عکس در قسمت دسته ها و محصولاتو دارم
یعنی اصلا هیچ عکسی با هر فرمتی آپلود نمیشه
بعد از اینکه ذخیره می زنم میگه با موفقیت ویرایش شد وقتی چیزی آپ نمیشه !
در یه تاپییک گفته بودن عکس آپلود شده نمایش داده نمیشه که باید htaccess رو تغییر بدی (مشکل من این نیست به اون تاپیک ارجاع ندین!)
لطفا دقیق راهنمایی کنین
تو همیتن تاپیک یکی گفته بودم باید آخر آدرس "/" بزاری که من اصلا منظورشو نفهمیدم (در مورد این راه حل هم توضیح بدین)
خیلی ممنون
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)