-
December 6th, 2015, 18:58
عضو دائم
پاسخ : نماد اعتماد -->>اداره دارایی-->>پلیس فتا و....

نوشته اصلی توسط
hossein1210
دقیقا موافقم
- - - updated - - -
مدارک چه چیزایی خواستن ازتون؟
اساسنامه شرکت اجاره نامه دفتر پرینت صورتحساب(حساب درگاه ) شرکت اظهارنامه رو به وقتش باید پر کنیم و بدیم دفاتر رسمی شرکت دفتر کل و تراز و گفت که باید یه حسابرس بگیرید که تائید ما باشه و حسابهاتون حسابرسی کنه که من قبول نکردم چون هزینه بالا هست و موند همونطوری قرار دوباره زنگ بزنن برم بازجویی
انصافا یه جوری برخورد میکنن انگار خلاف کاریم
-
تعداد تشکر ها ازsarwhost به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2015 18:58
# ADS
-
December 6th, 2015, 19:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sarwhost
اساسنامه شرکت اجاره نامه دفتر پرینت صورتحساب(حساب درگاه ) شرکت اظهارنامه رو به وقتش باید پر کنیم و بدیم دفاتر رسمی شرکت دفتر کل و تراز و گفت که باید یه حسابرس بگیرید که تائید ما باشه و حسابهاتون حسابرسی کنه که من قبول نکردم چون هزینه بالا هست و موند همونطوری قرار دوباره زنگ بزنن برم بازجویی

انصافا یه جوری برخورد میکنن انگار خلاف کاریم
بیشتر کسایی که رفتن گفتن براشون نامه اومده از طرف اداره دارایی که باید کپی کارت ملی و قبض تلفن و اجاره نامه داشته باشن چیز دیگه ای نخواستن ازشون
فکر کنم چون به اسم شرکت فعالیت کردید اینطوری گیر دادن
-
-
December 6th, 2015, 19:05
عضو انجمن
شما اگر در انجمن پیگیر باشید برای اشخاص هم رفته اصلا ربطی به شرکت نداره.
در ضمن بد نیست بدونید نماد از سایت ها جاسوسی می کنه. بازدیدتون و امارتون و ... همه رو دارند. بعید نیست میزان فروش هم داشته باشند.
در ضمن مالیات فقط مربوط به شرکت ها نیست ، اشخاص ی که هر گونه کسب هم دارند باید مالیات بدند.
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2015, 19:12
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sarwhost
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و همکاران عزیز
امروز از اداره داریی با ما تماس گرفتند و خواستند که بریم اونجا خلاصه رفتیم اونجا اولا یه جوری با ادم برخورد داشتند که انگار یک مجرم جانی جلوشون نشته بود و به هاست هم میگفتند هالت

که چرا تا الان مالیات ندادید جریمه خواهید شد و مدارک خواستند که موقع اظهار نامه مالیاتی و تائین مالیات جریمه هم خواهیم شد
کارمنده یه سوتی که داد لیست رو داد بهم و گفت از این 3تا برام کپی بیار که بزارم رو پروندت لیستو که نگاه کردم دیدم بله هر چی میکشیم از این نماد اعتماد هست
یه روز پلیس فتا یه روز اداره داریی دیگه ببینیم از کجا گیر میدن .... عوارض شهرداری هم که به کنار
اما اونطور که من حس کردم کارمنده انگارمقدار گردش حسابهای مارو هم میدونست حتی حساب شخصیم نمیدونم مطمئن نیستم
چون گفتم بابا مگه چقدر درامد داریم ما که مالیات بخوره یه جوری جواب داد که ..... انگار اونا فکر میکنن همه اون پولهایی که میاد حساب ما به جیب ما میره من هرچی توضیح دادم که بابا از این پول یه درصد بسیار ناچیز یا حتا سود که نمیکنیم ضرر هم داره اما قانع نشد
حتما بزودی سراغ شما هم میان حواستون باشه مثل من سوتی ندید که نگران جریمه نباشید
سلام دقیقا همانطور که چند ماه هست من عرض میکردم...
متاسفانه اصلا کاری نداره گردش حساب شما از چی هست. مثلا پول دستی به کسی میدی میزنه به حساب ... یکی میگه قبض منو پرداخت کن برام پولشو میزنه به حساب و سود کم این شغل و گردش مالی بالا = بدبختی و گرفتاری
انگار 100% سود میکنیم ما خبر نداریم :| فکر کنم یکی باید ما رو از خواب بیدار کنه بلگه خودمون هم یک حالی با این سود کلان بکنیم !
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
کافی هست تماس بگیرند با ما! مطمئن باشید جوری صحبت خواهیم کرد که هیچ کاری نخواهند کرد.
وقتی دولت بی پول میشه از این اتفاق ها باید هم بیافته! وقتی دولت به جون مردم میافته.
جناب سنجری به این سادگی نیست! در نهایت اگه مراجعه نکنید دست به محدود کردن میزنن... مثلا مسدود کردن حساب بانکی و ...
ویرایش توسط kool : December 6th, 2015 در ساعت 19:38
-
-
December 6th, 2015, 19:17

نوشته اصلی توسط
pardishosting
شما اگر در انجمن پیگیر باشید برای اشخاص هم رفته اصلا ربطی به شرکت نداره.
در ضمن بد نیست بدونید نماد از سایت ها جاسوسی می کنه. بازدیدتون و امارتون و ... همه رو دارند. بعید نیست میزان فروش هم داشته باشند.
در ضمن مالیات فقط مربوط به شرکت ها نیست ، اشخاص ی که هر گونه کسب هم دارند باید مالیات بدند.
واقعا ؟؟؟؟؟؟
یعنی چه شخص حقیقی و حقوقی باید مالیات بدن ؟!
حساب ها اگر به نام شخص دیگری باشه چطور ؟
حتما راهی داره برای دور زدن !!!
-
-
December 6th, 2015, 19:18
عضو انجمن
فکر نکنم اصلا اجازه مسدود کردن حساب بانکی رو داشته باشن
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
-
December 6th, 2015, 19:23
الان کم کم دارم یاد اون زمانی می افتم که تازه نماد اومده بود و یک سری از دوستان می گفتن به به دارن ساماندهی می کنن و به بازار این زمینه هم رسیدگی می کنند و بعد دقیقا همین دوستان به خاطر وجود تاپیک های انتقادی شکایت می کردند که چرا داره با آبروی ما بازی میشه و هیچکس حق نداره ایرادات ما رو جایی ذکر کنه که نکنه یه وقت فروشمون کم بشه و کاربران مارو بشناسند.
خیلی دوست دارم حال این دوستان رو الان بدونم.
این دوستان اومدن از دست مستندات و اون چیزی که واقعا هستند فرار کنند و به راحتی بابت هر سرویسی هر پولی بگیرند و با داشتن نماد خودشون رو معتبر جلوه بدن، حالا یکی هم پیدا شده بابت سود کم یا زیادشون ازشون مالیات زیاد میگیره. (دست بالای دست بسیار است)
البته خوب دوستانی که روی کارشون مدیریت داشتند و شرکت های شناخته شده ای هستند مشکلی نخواهند داشت ولی اون عده الان دیدن قیافهاشون واقعا جالب هست.
نکته خیلی جالب درباره نماد این هست که بدون وجود نیروی متخصص برای رسیدگی به این زمینه کاری اومدن وارد شدن و حالا این مشکلات هم پیش اومده و یا مالیات های تخیلی میبندن یا به قول دوستان هاست رو هالت تلفظ می کنن.
البته ناگفته نمونه سرویس دهنده های عزیز هم همچین بی تقصیر نبودند که چشم و گوش بسته و بدون هیچ بررسی و اعتراض و ... رفتن پی نماد بدون این که اصلا بدونن نیروی درست و متخصصی پشت این کار هست یا خیر.
ویرایش توسط navid2zp : December 6th, 2015 در ساعت 19:24
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2015, 19:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mandana32
واقعا ؟؟؟؟؟؟
یعنی چه شخص حقیقی و حقوقی باید مالیات بدن ؟!
حساب ها اگر به نام شخص دیگری باشه چطور ؟
حتما راهی داره برای دور زدن !!!
بله .. قانون مالیات رو بخونید بد نیست.
اشخاص حقیقی و حقوقی ...
مغازه دار ها حقیقی هستند دیگه ...
الان کسب و کار اینترنتی هم رسمی شدند مثل مغازه دار ها باید مالیات بدیم.
مالیات رو میشه یه جوری جمع و جور کرد .. ارزش افزوده واقعا گرفتاری است.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
فکر نکنم اصلا اجازه مسدود کردن حساب بانکی رو داشته باشن
بد نیست بدونید اداره دارایی حق هرگونه دخل و تصرف در اموال اشخاص رو داره. (البته تا به اونجا برسه به این راحتی نیست)
ولی فکر نکنید کاری نمی تونند بکنند. از حساب کسر می کنند و کلا هر طور شده سهمشون رو بر می دارند.
-
-
December 6th, 2015, 19:34
عضو جدید
اگر هم تماس گرفتند نرید اداره مالیات خودشون از زمانی که نماد گرفتید پرونده براتون تشکیل میدن و جریمه هم میشد ولی اگر برید مشکلی نداره
-
-
December 6th, 2015, 19:36
این مملکت با این همه درآمد و منابع و .... چشمش دنبال 4 ریالی هست که وبمستر ها در میارن ؟!!!
آخه باز مغازه دار ها قابل درک تر هست بصورت فیزیکی فعالیت دارن و بالاخره رسمی تر هست
الان وبمستری که توی خونش نشسته داره با این وضع افتضااااااح اینترنت کار میکنه پول اینترنتشم در مقابل کیفیت و مقایسه اون با کیفیت و قیمت سایر کشور ها بخواهیم حساب کنیم گرون ترین نت جهان هست !!!
دیگه این مالیات چه مسخره بازیه ؟!
خدایا خودت ظهور کن :|
-