ووكامرس
ووكامرس
مکث اس ام اس خط خدماتي عمومي
نمايندگي پنل اس ام اس با امکان ارسال بلکلیست
تلفن: 91300036-021
درود بر شما دوست عزیز
فرمایش شما کاملا صحیح و متین هست. بنده قصد مقایسه کلی و تخصصی از اسکریپتها ندارم چون اگه از معایب و مزایا و کارایی این اسکریپتها بحث شود در حوصله و توان یک یا چند کامنت نیست. بنده بصورت اجمالی از نظر گرافیک و تعدد قالبهای رایگان و فارسی منتشر شده خدمت دوستمون عرض کردم چون ایشان با مجتنو کار کرده بودن و ظاهرا راضی نبودن و تومیتو از نظر پشتیبانی و قالبهای موجود و انجمن های رفع اشکال و کاربرانی که میتوانند در صورت بروز مشکل به ایشان کمک کنند در سطحی پایین تر از اوپن کارت هستند و طبعا اوپن کارت هم در همین موارد ذکر شده در سطح پایین تری ار پرستاشاپ و ووکامرس قراردارد.
توجه نمایید بنده قصد ندارم درباره ساختار و هسته و کلا از لحاظ تخصصی درباره این اسکریپتها صحبت کنم چون همانطور که عرض کردم از حوصله این تاپیک خارج است . بنده هم مانند شما و سایر دوستان با این اسکریپتها کار کردم. ولی آنچه مسلم هست وجود قالب های و افزونه های متعدد و انجمن های رفع اشکال که مطمئنا بیشتر به درد استارتر عزیز میخورد این مقایسه رو انجام دادم و بهتر دبدم دو اسکریپت ووکامرس و پرستاشاپ را به ایشون معرفی کنم.
با سپاس از توجه شما و آرزوی موفقیت
ویرایش توسط hostnic : December 2nd, 2015 در ساعت 12:50
با مقایسه همه فاکتورها مانند پشتیبانی ، قالب ، سئو ، عملکرد و امکانات مخصوصا در کشور ما پرستا پیشنهاد می شود.
اما توجه کنید که قبل از درج محصول با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید تا یک سری تنظیمات و کانفیگ های پرستا بر روی سایت شما انجام شود.
از تنظیمات داخلی گرفته تا یک سری ملزومات در سرور و چند مورد ماژول اختصاصی
ضمنا اگر قصد دارید کار بزرگ و کم خطا انجام دهید ابتدا بر روی یک دامنه بصورت تست کار کنید و پس از کسب مهارت لازم طرح را بر روی دامنه اصلی خودتان پیاده کنید.
میزبان فا : ارائه دهنده بهترین سرویس های میزبانی وب در ایران
به نظر بین اپن کارت و ووکامرس یکی را انتخاب کنید.
بهتره دمو هر دو سیستم رو ببینید و جمع بندی کنید.
موفق باشید
پرستا شاپ
پرستاشاپ انتخاب شد.
ممنون از نظراتتون.
- - - Updated - - -
دوستان وقتی فروشگاه راه اندازی شد ، یه سری آمار الکی تو کنترل پنلم هست مثلا نوشته 15 مشتری جدید / 8 پیام جدید و...
لطفا بگید چجوری اصلاح کنم و همه صفر بشن
پل های ارتباطی :
بنده 5 سال تمام عمرم رو گذاشتم سر اپن کارت.انواع قالبها رو بهنام رسپانسیو و اصلی بهم قالب کردند..همشون و حتی خود اپن کارت یک مشکلی رو ایجاد میکرد..پیرم کردم..خلاصه چند ماه پیش رفتم پرستاشاپ..در یک کلام فوقالعاده هست.بسیار اسان و لذت بخش هست کار باهاش و تمام نیازهاتو براورده میکنه...براش حتما باید یک قالب بخرید چون دیفالتش چنگی به دل نمیزنه...الان زمانه موبایله.بیشتر از نصف مشتریها با موبایل میان سایت چک میکنن..پرستاشاپ واقعا عالی هست در نوع نمایش موبایل..
پل های ارتباطی :
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)